8 Mayıs 2014

Maybelline Göz Kalemleri..

Kahverengi kalem hastalığımı duymayan kaldı mı bilemiyorum. Maybelline'in bu iki kalemini de geçtiğimiz sene indirimlerden birinden almıştım. Tabi pek çok kalemim olduğu için haliyle bitmek bilmiyorlar ama özellikle sevdiklerim arasında olduğu için anlatmak istedim.

Master Drama ve Master Smokey Maybelline'in en sevdiğim iki serisinden, her ikisi de koyu kahve renginde ancak smudge proof veya water proof değil. Yağlı göz kapağında baz olmadan 2 saat içinde silineceklerdir. Ben mutlaka bir baz kullandığım halde gün içerisinde tazelemek gereği duyuyorum.

Master Smokey'nin arkasında bir de kalemi dağıtmak için plastik bir aparatı var. Bu kısmı sadece bu kalemle değil, başka kalemleri de dağıtmak için kullanıyorum. Zaten her iki kalem de normalde yumuşacık, şöyle parmağın ucuyla bile üzerinden geçtiğinde dağılıveriyor.

İkisinin de rengi birbirine çok yakın, master drama daha çukulata rengiyken, master smokey biraz daha acı kahve gibi bir renk. 

Master smokey'nin üzerinden dağıtma aparatı ile geçildiğinde çok güzel bir görüntü oluyor. Bu şekilde far olarak bile kullanılır. Hatta bana Clinique Chubby Stick kalem farlarını hatırlatıyor bu şekliyle. Ben indirimden almıştım ama normal fiyatı sanırım 20-25 gibi bir şey olması lazım. Master Drama'nın fiyatı ise şu an aklımda değil ama hazır indirim de başlamışken  değerlendirilebilecek kalemlerden biri.

Özellikle master smokey'i çok severek kullanıyorum ve bu indirimden bu seriden bir renk daha almayı planlıyorum.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Master Drama siyah kalemi ben hafif dağıtarak kullanmayı çok seviyorum.
    Bazsız da bende baya kalıyor.

    Şimdi kahverengisini de soktun aklıma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @zehra.. Ben de yarın yine bakacağım belki alırım siyahı da :))

      Sil
  2. iyi günlerde kulalan tatlım banada beklerım sevgıler

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Audrey, ben eski üyelerinizdenim, ziyaretiniz mutlu etti. Bu arada bu kalemleri ben de beğeniyorum, çok amaçlı gibi geliyor bana, çok hoş bir efekt bırakıyor gerçekten... Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gooogoook.. Ben beni izlesin izlemesin bütün ilgimi çeken blogları izlemeye çalışıyorum seninki gözümden kaçmış olmalı bu zamana kadar nasılsa :) neyse artık takipteyim sevgiler :))

      Sil
  4. Canım güzel günlerde kullan aynıları bende de var ^.^ Master smokey bende oldukça kalıcı duruyor master dramaya göre halbuki tam tersi olmalı ~.~ Bende "yaşasın kahve eyeliner" diyenlerdenim ve siyahtan ziyade kahve kullanıyorum siyah sanki çok sert gösteriyor beni ~.~ Kocaman sevgiler xxx (bende bloguma beklerim ^.^)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @crocus.. Evet siyah beni de çok sert gösterir çok nadir sürerim.. Bloguna bakıyorum tabi hemen :))

      Sil
  5. ben bayılırım bu kalemlere çok güzel yalnız kahvarengi hiç kullanmamıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nihalbaysalkocer.. Kahvesi tam kurtarıcı benim için ama diğer renkleri de güzel bakmıştım ..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...