23 Mayıs 2014

Jane Iradale Smooth Affair&Dissapear..

Jane Iredale markasını son zamanlarda çok duyar ve çok da beğenir oldum. Bir kere ürünleri tamamen mineral ve makyajın cilde zarar vermesini önleyip, fayda sağlamasını sağlamak için üretilmiş ürünler. Ayrıca içlerinde bulunan yoğun mineraller sayesinde kimyasal ürün içermeden güneş koruma sağlayabilen bir marka. Kullanılan mineraller yine en yüksek kalitede ilaç etkisi de sağlıyorlar. Bütün bu faydalarının yanında bir de ürünlerin kendi güzelliği de olunca insan kullanmadan yapamıyor tabi.

İlk ürünümüz geçen kış aylarında sevgili Biricit'in etkinliğinde hediye edilen Smooth Affair yüz makyaj bazı, elimdekiler bitmeden bunu açıp kullanmak istemedim. Gerçi hala bunun dışında 2 bazım daha var ama artık dayanamadım. İsmi gibi yumuşacık ve limon kokan bir ürün.

İçinde anti-aging maddeler bulunuyor. JI hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka, o nedenle de ürünlerini gönül rahatlığı ile kullanabiliyoruz. 

Krem çok yoğun değil, ama bu kadarı bütün yüzüme yetiyor. Çok mat bir etki bırakmıyor ilk sürüşte ama uzun vadede cildimin parlamasını gerçekten önlüyor. Burada işin sırrı biraz da doğru ürünleri kombinlemekte sanırım. Smooth Affair ve Farmasi BB bir araya gelince normalde öğleden önce parlama yapmaya başlayan cildim akşama kadar dayanmaya başladı neredeyse.

Jane Iradale'in ikinci bahsetmek istediğim ürünü Dissapear kapatıcı, bu ürün de sevgili Serap'ın vintage doğum günü partisinde hediye edilmişti. O zamandan beri ara ara kullanıyorum. İlk olarak göz altlarıma da uygulama yapmıştım. Sonra Başak'ın blogunda aynı ürüne RossPharma yetkilileri tarafından yapılan yorumda; bu ürünün göz altı değil, diğer cilt lekeleri için kapatıcı olduğu belirtilmişti. O zamandan beridir de amacına uygun olarak cildimdeki bir kaç lekeye uyguluyorum. Gerçekten üzerine de bir pudra ile geçip, sabitleyince leke falan kalmıyor ortada.

Yapısı oldukça yoğun ama dağıtması ve uygulaması kolay. İster tüpün ucundaki sünger aplikatör ile dağıtabilirsiniz, ister parmağınızın ucu veya başka bir fırça ile. Kendi aplikatörü bir süre sonra ürünün de birikme yapması ile biraz yoğun uygulama yapmaya başlıyor. Bu nedenle ben parmağımın ucu ile alıp, fırça ile uygulama yapmayı tercih ediyorum.

Her iki ürüne de Jane Iredale'in satıldığı eczanelerden ve online dermokozmetik satış sitelerinden ulaşabilirsiniz.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Jane Iradele ürünleri ile ilgili söylediklerine katılıyorum. Her 2 üründe bende var. Özellikle, makyaj bazı favorim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pinkyfashion.. evet baza ben de bayılıyorum :-))

      Sil
  2. disappear ürününü nedense ben de ilk önce göz altımda uyguladım, ikinci defa göz altıma sürmedim direk kapatıcı olarak kullandım iremcim. İsminden yada ambalajından dolayı göz altı algısı oluşuyor sanırım...
    makyaj bazını ben de severek kullanmıştım... sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk... :-)) herkes aynı şeyi düşünmüş direk göz altlarına uygulamış gerçi göz altında da iyi olmuştu o da ayrı :-))

      Sil
  3. merhaba,
    1 haziran blogger buluşmasına katılmak ister misiniz?
    http://ilkblogdenemem.blogspot.com.tr/2014/05/1-haziran-blogger-bulusmas-varrrr.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fidanbaşaran.. Teşekkür ederim o tarihte başka programım var,.

      Sil
  4. makyaj bazını bende beğenerek kullanıyorum, diğer urununu kullanmadım ama birsey diyemeyeceğim o yuzden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @biricitconus.. kapatıcıyı da tavsiye ederim canım..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...