12 Mayıs 2014

Farmasi Kozmetik'den Gelenler..

Geçtiğimiz cuma günü Farmasi Kozmetik'den harika bir sepet aldım. Böyle harika sunumlu bir paket geldiğinde öncelikle onu bir süre açmayıp, seyrediyorum. Gerçekten çok özenli bir sunum, ayrıca içi de tam bana göre ürünlerle doluydu.
Ürünlerin koyulduğu sepete ayrıca bayıldım, çook işime yarayacak.

İçinde  banyo ürünlerinden, ruja, BB kremden, eyelinera kadar her şey var. Tabi sepetin olmazsa olmazı ojeler de eksik değil.

Önce BB kremden başlayalım. Şimdilik sadece ön bilgi vereceğim, kullandıkça ürünlerin tek tek yorumları gelecek. Ancak hemen belirtmek istediğim özelliği anti-aging olması ve içinde Hyaluronic Acid bulunması.

BB kremin bana gelen rengi açıktan ortaya (light to medium) bir de ortadan koyuya (medium to dark) rengi varmış. Ürün renk skalası biraz yetersi olabilir diye düşündüm ama benim tenim buğday olduğu için bu light to medium tonu/rengi tam uyum sağlayacaktır diye düşünüyorum. Çok beyaz tenlilere olmaz sanırım.

Aynı şekilde göz altı BB kremi de anti-aging özellikli ve içinde Hyaluronic Asid bulunuyor. 

Rengi yine açık-buğday tenlilere uyacak şekilde light to medium tonunda.

Farmasi hayvan deneyi yapmayan bir marka, bunu da hemen belirtelim ki içimiz de rahat etsin. Ben bunun dışında ürünlerin geri dönüştürülebilir maddelerden yapılmış olmasına da dikkat ediyorum.

Hammam serisine ait, çok hoş kokulu bir şampuan, duş jeli ve el kremi de sepette yer almış. Duş jeli hemen kullanıma açıldı, kokusu çok hoş ve temizlemesi de yerinde.

Tabi en kıymetlilerim ojelerim de burada, sürüp denedikçe ayrı ayrı yorumları gelecek.

2 adet ruj ve bir de eyeliner gelmiş.

Rujların biri çok hoşlandığım turuncu-kırmızı tonunda, diğeri ise nude bir pembe. İkisi de çok hoş renkler, gece-gündüz kullanılabilir. 

Henüz dudağımda denemedim ama renkleri, pigmentleri falan yerinde gözüküyor. Sanki nude olan daha yumuşak gibiyken, kırmızı biraz daha matlık/kuruluk içeriyor.

Eyeliner ise tam siyah ve tek çizgide rengini verdi. Gözümde de denediğimde hemen sabitlendi ve gün boyu çıkmadı.

Farmasi Kozmetik'e bütün bu nazik hediyelerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kullanıcı yorumlarımı biliyorsunuz, ürünleri bir süre kullandıktan sonra yapıyorum. Bunları da aynı şekilde kullandıkça yorumlayacağım. İlk izlenim ise oldukça iyi, ama tüyo vermeyeyim.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Nude pembe çok güzel görünüyor. Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Nude pembe ruj yengemde var ve gerçekten güzel ruj.Güle güle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mehtapuluışık.. evet ben de çok beğendim teşekkür ederim..

      Sil
  3. Nude Pembe Rujun Kodunu yazar mısınız bana acaba ? Farmasi Danışmanıyım almak istiyorum.

    YanıtlaSil
  4. Farmasi Kayıt Farmasi Üyelik Farmasi Satış Farmasi Bilgi için: www.farmasi-kayit.com
    instagram: @farmasimarketim

    YanıtlaSil
  5. Ben farmasi danismaniyim bugune kadar hic sikayet almadim gwrcekten makyaj urunlwrimiz olsun dr. Bolumumuz olsun hepsi birbirinden guzeller.danisman olmak isteyen arkadaslara yardımcı olabilirim face kullanici adim hanife evcmen.uye olmak isteyen arkadaslarim bilgilerini vermek istemiyorlarsa danisman kodum:0176003

    YanıtlaSil
  6. Senelerdir farmasi danismaniyim daha hic sikayet almadim.makyaj urunlerimizden olsun dr.bölümümüzden olsun.Bu mukemmel urunleri 100/30 indirimli almak isterseniz uye olun sizde indirimli kullanin uyelik icin bilgilerinizi vermek istemezseniz uyelik numaram:0176003

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...