12 Mayıs 2014

Anneler Günü Alışverişleri....

Evet bir Anneler Gününü de bu şekilde geçirdik, yine Watsons, Gratis, Yves Rocher gibi mağazalar bir sürü indirim yaptı da kendimizi alışverişlere vurduk. Aslında ben bu indirimden ihtiyacım olanlar dışında abur cubur tabir ettiğim fazladan kozmetik veya cilt bakımı ürünü almadım. Doğru aklımda bir-iki şey kaldı ama önemli değil, nasıl olsa bayramda falan alırım diyorum.
Gratis'den sadece Benri bebek pamuğu, ki çook yumuşacık ve güzel ve koyu renk ojeler için aseton aldım. Altta bir WW 3'lü palet görünüyor ama o kendime değil, çekilişe koyacağım, o nedenle saymıyorum. Aslında Gratis'den bir alışverişim daha oldu ama onun resmini koymadım, Garnier göz makyajı temizleyici ve Neutrogena sivilce kremi almıştım, onlar da ihtiyaç yani.

Gelelim Watsons'a, indirimi sadece Maybelline Master Smokey siyah kalem alarak değerlendirdim, ama o da kendime değil çekiliş için. Rmmel London Sweetie Crush ojeleri ise alışverişten saymıyorum, onlar bir ihtiyaç benim için.

Son alışveriş Yves Rocher'den, % 30 indirim vardı. Yaz yaklaştığı için Monoi de Tahiti tanning oil ve 2 adet de face mist aldım. Bu yüz spreyini seviyorum, makyaj öncesi, sonrası, gün içinde fıs fıs sıktığım için de çabuk bitiyor.

Son olarak yine kendime değil annemin hediyesi olarak Mac Film Noir isimli ruju aldım. Bu ruju nasıl görmemişim şimdiye kadar kendime inanamadım, en kısa zamanda kendime de alacağım.

Bir indirim dönemini de böyle ufak hasarlarla atlattım, mutluyum. Ama 17-18-19 mayıs için Migros'un tüm cilt  ve vücut bakımında % 50 indirimi olacakmış. Ben de Acnecinamide jel krem almayı planlıyorum, yaz aylarında yüzümün yağlanmasını baya kontrol ediyor.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. Güle güle kullanın aldıklarınızı

    YanıtlaSil
  2. Hepsini güle güle kullan gene sevdiğim,beğendiğim ne varsa almışsın =)

    YanıtlaSil
  3. Migros 'un indirimi olmaayinca ben de 19 Mayis'da yapacagini dusunmustum. Ay ne guzel ihtiyac disi alisveris yapmamissin Iremcigim. Ben ihtiyac disi ne varsa topladim :) guzel gunlerde kullan hepsiniii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. :-)) olsun alınmış alınmış oluyor ben de öyle çok alışveriş yaparım bilirsin .-)) teşekkürler canım..

      Sil
  4. Aldıklarını güzel günlerde kullan tatlım:)

    YanıtlaSil
  5. Hepsini gule gule kullanin :) ojeler ne tatli görünüyor oyle ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bahçembenim.. teşekkürler.. ojeler hakikaten tam isimleri gibi şeker gibiler..

      Sil
  6. Ne güzel şeyler almışsın, güle güle kullan canım hepsini :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...