22 Mart 2014

Yeni Baby Lips Lip Balmlarım..

Daha önce burada bahsettiğim instagram alışverişimde 3 adet yeni Maybelline Baby Lips lip balm aldım. Bu balmlara bayılıyorum. Eos'lar tamam çok şirin falan ama bunların hem şirinliği hem de nem vermesi harika bence.
3 adet aldım ve 2 tanesini dayanamayıp hemen açıverdim. Bu arada bunları tanesi 15 TL.'ye aldım. Yurt dışında kaça bilmiyorum ama sanırım 3-4 euro bir şeydir en fazla.

Yukarıdan başlarsak, Peppermint, Quenched ve Fierce n Tangy isimli balmları almış bulunuyorum. Peppermint adı üzerinde nane, mentol aromalı ama ben bu aromayı hiç sevmem normalde, bunu da fark etmeden aldım ama sürünce aromasının çok keskin olmadığını fark ettim, şimdi severek kullanıyorum. Balm renksiz ama sürünce tuhaf bir şekilde doğal dudak rengimi yoğunlaştırdığını fark ettim. Dudağım değil hayır ama rengi bildiğin dolgun ve yoğun görünüyor, nasıl ifade edeceğimi bilemedim bunu tam olarak ama bu etkisini de çok sevdim. Açtığım diğer balm Fierce n Tangy sarı renkte ama bu da dudağa renk vermiyor, Peppermint'de hissettiğim renk yoğunluğu bunda yok ama güzel nem veriyor. Diğerini ise kendimi tutup henüz açmadım, niye tutuyorsam aç gitsin değil mi? Bu arada söylemeyi unuttum, açmadığım hariç diğer ikisi SPF faktörü de içeriyor yani plajda kullanıma da uygun, umarım güneşi görünce eriyip formu bozulmaz.

Evet bu yeni aldıklarım ve daha önce burada bahsettiğim 2 adet Baby Lips ile toplamda 5 adet oldular. Burada niye 4 görünüyor derseniz, bir tanesini evin içinde kaybettim de ondan. Muhtemelen benim deli kedim sehpaların üzerinden aldı bunu ve oynayarak bir yerlere tıktı. Neyse çıkacak elbet bir yerden ne yapalım.

Evet şimdi Watsons ve Gratis'e seslenme zamanı, lütfen bu balmları TR'ye getirin bakın yok satacaksınız haberiniz yok.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. Hayirli olsun :) denemek istediyim bir ürün en kisa zamanda siparisini vereceym...

    YanıtlaSil
  2. Cok tatlilar ama ulkemize neden gelmiyor ki boyle guzel seyler :( guzel gunlerde kullan canim :))

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan, Watsons ve Gratis şu ürünleri getirse ne güzel olacak :)

    YanıtlaSil
  4. @pelinbeyazkaya.. Çok severek kullanıyorum eminim seveceksin sen de :))

    YanıtlaSil
  5. @balböceğiilekozmetik.. Evet gelmeli bence de hemen..

    YanıtlaSil
  6. @selenayk.. Bence ilk getiren kazanır biz çağrımızı yaptık bakalım :))

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan, nane aromasını çok severim ben ilk ondan başlayayım almaya :)

    YanıtlaSil
  8. İremim 3 rengini almayı düşünüyorum hangilerini önerirsin, biraz renk versin istiyorum yapıları farklı mı bilmiyorum ama yoğun nemlendiren hangi seri. Çok soru sordum ama sende neonlarından var mı hiç :')

    YanıtlaSil
  9. @sevdas.. Teşekkürler çok hoşuna gidecek o zaman ben bile sevdim :))

    YanıtlaSil
  10. @gözdeyaşaraltunbaş..yapıları aynı canım renk veren de vermeyen de aynı yumuşaklığı veriyor.. Neonlardan var 2 tane birini evde kaybettim ama son resimdeki pembe neon mesela çok güzel renk veriyor naneli de dudak rengini belirginleştiriyor..

    YanıtlaSil
  11. Yurt dışında 3-4 Euro bile değil, Polonya'da 7 zloty yani yaklaşık 5 lira. Türkiye'ye gelse en az 10 lira olur, o da en az :)

    YanıtlaSil
  12. @kmert.. tahmin ediyorum çok ucuzdur diye ama burada 15 e falan olur en az tahmin ediyorum :-((

    YanıtlaSil
  13. Merhaba.. Babylipsler Gratis ve Watsonsta bulunuyor fakat anladığım kadarıyla bunlar vücut ısısına göre renk değiştirenler dudaklarınızın dolgun ve renginin daha belirgin olması oradan kaynaklı. Diğer babylipsler turuncusu,pembesi,mavisi olanlar daha çok nivea kıvamında renkli nemlendirici ama oldukça güzeller kışın tanesi 15lira iken son zamanlarda indirimle 5 liraya kadar düşmüştü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hilalbsr vücut ısısına göre renk değiştirdiklerini sanmıyorum böyle bir ürün watsosda var evet ama bu baby lipslerden değil. bir de geldiklerinden beri 5.90 t'ye satıldılar hep hiç 15 tl olmadılar başka bir balm ile karıştırıyor olabilirmisiniz acaba??

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...