19 Mart 2014

Watsons Magic Lip Balm..

Watsons'ın Kadınlar Günü için yolladığı güzel paketin içinden ve daha önce yolladıklarından da çıkan bir ürün Magic Lip Balm ve Watsons'a özel bir ürün. Bunu daha önce de kullanmıştım, hatta 2 tane bitirdim ama yazmak aklıma gelmemiş nedense.
Uygun fiyatı (7-8 TL. olması lazım), güneş koruması içermesi ve dudağımı yumuşatması yaz aylarında plajda sürekli bunu kullanmama sebep oluyor. 


Şeffaf görünmekle birlikte dudak ısısı ile birleşince dudağınızın rengine göre pembe tonlarını alıyor. Böylece özellikle plajda falan çok doğal bir dudak renginiz oluyor. 

Elimin üzerinde aldığı renk.

Bu da dudağımda aldığı renk, sanki ruj varmış gibi değil mi?

Ürünle ilgili tek sorun çok yumuşak ola yapısı, kışın hiç sorun yok, normal ev ısısında bile bozulmuyor ama yazın yüksek sıcaklıkta daha da yumuşamaya  başlıyor. O nedenle tüpünden çıkartırken dikkat etmek gerekiyor, yoksa ortadan kırılıveriyor.  Yine de yazın plaj çantamın demirbaşlarından biri oluyor sürekli, bu yaz da öyle olacak.
Sevgiler...

10 yorum:

  1. ben lip balm bitiremiyorum yaa ondan almıyorum nedense geçen sene başlarında Yves Rocher'den küçük cam kavanoz daki balmlarından almıştım hala yarısı duruyor :))

    YanıtlaSil
  2. @hazelçelik.. evet kavanozdakiler daha zor bitiyor haklısın stick şeklinde olanlar hem kullanışlı hem de daha kolay bitiyor..

    YanıtlaSil
  3. Bende merak ediyodum çeşitli markaların lıp balmlarını denedim bu yazından sonra bunu denemek şart oldu .

    YanıtlaSil
  4. rengi harikaymış içeriği de güzelse benden kaçmaz bu lip balm :)

    YanıtlaSil
  5. @esraerdem.. :-))evet umarım hoşuna gider..

    YanıtlaSil
  6. @alice..içerik hatırladığım kadarıyla zararlı birşeyler içeriyordu ama ne kadar emin değilim :-(

    YanıtlaSil
  7. Eos ve beybi lips hakinda neler dusunuyorsun. hakketen sisirildikleri kadar varmi?

    YanıtlaSil
  8. @pelinbeyazkaya.. ikisinin yazısı da var blogda.. eoslar çok şirin tr ye gelse alırım ama çok da abartıldığı kadar yok tabi.. ama babylips çok tatlı gelmemesi büyük kayıp renksiz olanların nem vermesi hakikaten güzel..

    YanıtlaSil
  9. ben cok sevdım ılk kullandıgımda renklı oldusugu anlamadım :) hahaha :) aynaya bı baktım kı tasırmısım malum seffaf dıye heryer oembe :) hahaha :)

    YanıtlaSil
  10. @kokoşkelebek.. hahah evet oluyor öyle ben de yapıyorum bazen bildiğim halde..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...