21 Mart 2014

#turkiyeisblockedtwitter

Günaydın diyemiyorum çünkü bugün bu ülkenin bu yasaklarla nereye gitmekte olduğu açıkça görüldü maalesef.




12 yorum:

  1. hangi çağdayız internet yasağı geliyor o kadar sinirliyim ki şu an nasıl açıcam o twitter'ı bilmiyorum böyle bir şey olamaz özgürlük diye bir şey kalmadı artık yani..

    YanıtlaSil
  2. qnagehanbusedağdelen.. üzülme tatlım geçecek bu günler.. şimdi akıllı tel kullanıyorsan appleda ben VPN diye bir program yükledim yapılan işlemlerden sonra açtıldı twitter androidse yine bunu veya hotshield galiba adı öyle bir program yükleyebilirsin google store da varmış.. çok alternatif var yani üzülme..

    YanıtlaSil
  3. Of ya bende telefonda yok öyle gireyim :/ nolacak şimdi.

    YanıtlaSil
  4. @madamekokoş.. bilgisayardan da DNS ayarları değiştirilip giriliyor ama onu çok bilmiyorum google da aratırsan bulursun mutlaka ..

    YanıtlaSil
  5. Ben anlamam artık abime sorucağım halledebilirsek ne mutlu cinim (:

    YanıtlaSil
  6. Öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıyoruz diye övünen başbakanın twitter'ı yasaklamaya çalışması tam bir çekişki bence.Ben telefondan girmiyorum ama nasıl olduysa DNS değişikliği yapmadığım halde hala erişimim var.yasaklarla hiçbir yere varılmaz.istedikleri kadar denesinler bakalım.

    YanıtlaSil
  7. @madamekokoş.. umarım halledersin canım..

    YanıtlaSil
  8. @dnz.. işlerine geldiği şekilde işte yazık bu çağda bunlarla uğraşıyor olmamız hala :-(

    YanıtlaSil
  9. Ben de bilgisayarımdan hiç bir değişiklik yapmadığım halde twitter bağlantım yasaklı değil. Ancak twitter'ın engellenmesi çok bağnazca bir durum. Devlet büyüklerimizden bazıları, bir sonraki büyük seçimde daha üst kademelere geçerse neler yapabileceklerini düşünmek istemiyorum. Ancak düşünmemek de mümkün değil...

    YanıtlaSil
  10. yakında bize sokağa çıkma yasağı gelecek!!

    YanıtlaSil
  11. @şeymakaptan.. Dns ayarları bugün yine değişmiş eskilerini engellemişler sansüre gidiyor tamamen haklısın düçünmemek mümkün değil ne olacağını :(

    YanıtlaSil
  12. @shewgy..:(( evet özellikle kadınlara yaparlar bunu bak

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...