18 Mart 2014

Caudalie Güzellik İksiri...

Sevgili Makyaj Güncesi'nin düzenlediği etkinlikte ilk olarak tanışma fırsatı bulduğum Caudalie markası, etkinlikten bir süre sonra benimle iletişime geçerek markanın en meşhur, en sevilen ve herkesin dilinde olan Beauty Elixir/Güzellik İksiri'ni denemem için göndermek istediklerini söylediler, tabi öncelikle teşekkür ediyorum. Ürün geleli 1 ay kadar oldu ve o zamandan beri de termal sularımı kullanmayı bırakıp, direk bunu kullanmaya geçtim.
Hemen sitesinden direk alıntı yapıyorum;
"İçeriğinde cilt tonunu eşitleyen üzüm ekstresi, biberiye, astrenjan, organik melisa ve nane yağı bulunur."
Evet nane yağı cildime çok güzel bir ferahlık veriyor, ilk kullandığımda ayy bu ne benim gözüm yanar falan demiştim ama verdiği ferahlık hissini çok sevdim, zaten yanma falan da olmadı kesinlikle. Ben direk yüzüme püskürterek uyguluyorum, sitede tavsiye edildiği şekilde pamuğa dökerek tampon hareketlerle de uygulama yapabilirsiniz. 
Alıntıya devam;

"Cilt gözeneklerini sıkıştırmada oldukça etkili olan Caudalie Beauty Elixir Güzellik İksiri sayesinde cilt gözeneklerinizin tıkanmasına, bundan dolayı cilt sarkmasına son verebilirsiniz.Caudalie Beauty Elixir Güzellik İksiri içinde barındırdığı Part-Toner, uçucu yağlar ve bitki aktif maddeleri parçası-serum sis ile cildinize derinden nüfuz ederek, cildinizin kapanan gözenekleri açmada etki gösterir."

İksiri kullandığım süre içinde evet gözenek sorunum olmadı, ayrıca cildim makyajımı çıkardıktan sonra parlıyor ve temiz görünüyor. Hiç bir şey olmasa bile verdiği ferahlık, rahatlık hissini çok seviyorum.



İçeriği doğal ve hayvanlar üzerinde de test yapmayan bir marka. Bu arada Beauty Elixir'in şişe tasarımını da ünlü tasarımcılardan L'wren Scott yapmış ve şişe "limited edition" olarak piyasaya sürülmüş. Bu yazıyı hazırladıktan sonra şişenin tasarımcısı L'Wren Scott'un intihar ettiğini öğrendim, tabi çok yazık, insan böyle şeylere inanamıyor, kim bilir ne problemi vardı bilemeyiz.

Caudalie Beauty Elixir cilt bakım rutinimin vazgeçilmeyecekleri arasına girdi bile, ürünü buradan inceleyip, indirimli olarak alabilirsiniz veya Caudalie ürünleri satan yetkili eczanelerde de deneyebilirsiniz.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. :)) bende aldim ama daha kullanmaya baslamadim. Iremcigim cildinde yanma filan yapti mi ?

    YanıtlaSil
  2. Bu tonik-misel solüsyon arası bir ürün mü? Yoksa termal sular gibi temlendirici yatıştırıcı özelliği mi var.

    YanıtlaSil
  3. Canım Caudalie son zamanlarda en dikkat kesildiğim markalardan biri.Sen beğendiysen denemek isterim bende :)

    YanıtlaSil
  4. @balböceğiilekozmetik.. Hayır çok memnun kaldım gözüme gelip de yakmazsa hiç yanma yapmadı yaz gelmeden yenisini de alayım diyorum hatta :))

    YanıtlaSil
  5. @bebe..hem tonik hem yatıştırıcı olabilir ben en son yatıştırma nemlendirme aşamasında kullanıyorum sabah ve akşam :)

    YanıtlaSil
  6. @makyajkelebeği..3 ürün denedim el kremi ve bu güzel yeniden alacağım 30 ml. Lik ufak boyunu alıp deneyebilirsin öncelikle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözeneklerde ve ya cilt tonunda gözle görülür bir etki oldu mu acaba? Özelikle cilt tonunda hani canlı gözükmesi dışında :)

      Sil
  7. @svieridoroga.. Gözenek konusunda kararsızım gözeneklerim zaten çok belirgin değil benim cilt tonum daha iyi sanki ama tam şişe bitince emin olabilirim ancak ..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...