4 Mart 2014

Bitenler şubat..

2014 geldi gelecek derken Şubat ayı da bitti ve geldik Mart'a, tabi bu arada ben de ürün bitirme, yenilerini açma çalışmalarıma devam ettim. Hemen bakalım Şubat ayı içinde neler bitmiş ve bunlardan hangileri iyiymiş.


Sarıkız termal su bitenlerin gediklisi oldu resmen, her ay bitiyor hemen yenisi stoktan açılıyor. TBS yastık parfümünü zor bela bitirdim nihayet, blogda yazısı var ama hiç ama hiç sevmediğim bir ürün bir daha kesinlikle alınmayacak. Avon Senses Hollywood duş jeli, Senses duş jellerinin hemen hepsini severek kullandım ve kullanıyorum kokuları çok güzel. The Balm tonik, bunu da uzun süre önce alıp stoklamışım nedense, TB'ın cilt bakımı TR'den çekildi artık bulunmuyor. Vichy NormaDerm yüz yıkama jeli, kokusu biraz tuhaf olmakla birlikte yine de sevdiğim memnun olduğum bir ürün ama yerine o kadar çok ürünüm var ki şu sıra almayı düşünmüyorum.

Benri asetonlar da bitenlerin sürekli konuğu oluyor, bir şey yazmıyorum ama çok memnunum, Gratis'de bulabilirsiniz. FlorMar CC krem, bu kremleri sürekli kullanıyorum ve çok memnunum, yeşil olanı sivilce ve kızarıklık örtmek için ama cilt rengini de iyi eşitliyor. FlorMar CC kremler hakkında blogda bir yazı da var. Watsons'da satılan Sweet&snuggles body lotion minicik olduğu için hemen bitiverdi, kokusu harika. Crystal body roll-on, içinde aliminyum bulunmadığı için bunları tercih ediyorum, yenisi açıldı bile ve evde bir tane daha var. Belki indirimden bir tane daha narlı alıp yaz için stoklayabilirim. Ducray beyazlatıcı/cilt rengi açıcı krem. Güeş lekelerimde hiç etkili olmadı ama yüzümde bulunan 2 sivilce lekesini biraz hafifletti. DDF göz altı bakım kremi, geel olarak nem vermesi iyi ama yine elimde çok göz kremi bulunuyor bir daha buna sıra gelir mi bilemem.

Cyrene şampuan ve saç kremi testerları, etkinlikte verilmişti, özellikle tea tree özlü şampuanını çok beğendim. Ay o sinir TBS yine girmiş bu resme fark etmemişim geçiyoruz hemen. Bebak bademli el ve vücut losyonu, yumuşacık yapan ve güzel kokan bir losyon, bu mini boyları çantamda bulunsun diye alıyorum. Nuxe testerlar,  yüz temizleme losyonu fena değildi diye hatırlıyorum.

Hayatımın tırnak bakım kremi Lush Lemony Flutter, bitmesi çok uzun sürdü çok memnundum ama şimdi Moshos Garden ürünlerini deniyorum. Essence tırnak bazı, güzel bir baz, tırnağı koruyor ama her Gratis'de bulunmuyor. Smashbox PhotoFinish makyaj bazı, güzel bir baz, tam istediğim matlığı veriyor yüzüme, gün içinde yağlanmayı ve parlamayı minimuma indiriyor, ama gereksiz pahalı bir fiyatı var, o nedenle yenisini al(a)mayacağım. Sothy's vücut losyonu, güzel kokan bir losyon, elimdekiler bitmeyeceği için tam boyunu alabilirmiyim bilmem.

O cam kavanozda bir zamanlar Lila Kutu'dan gelmiş pembe renkli bir manikür tozu vardı, her gün kullanana kullana bitirdim sonunda ama şimdi ne olduğunu bulamıyorum, tabi Lila Kutu dediğime bakmayın, Vanilya'dan da gelmiş olabilir. İncecik pembe, toz gibi bir şeydi ve tırnaklarımı çok güzel nemli bırakıyordu. Golden Rose mascara, fena değildi bu da hacim vermesini sevmiştim. La ligne diş macunu, üzerinde yazdığı gibi muhteşem beyazlık vermese de ben seviyorum. 

İşte bu ayın asları, tam 3 parfüm bitirdim, gerçi D&G artık bir gıdım kalmıştı ama olsun. Yaz için ideal kokulardan biridir ve oldukça da kalıcıdır. Ixora White Musk, daha öce blogda da bahsetmiştim. Essence Girls Night Out, denemek için almıştım, çok tanıdık bir parfüme benziyor ama çıkartamadım, çok kalıcı değildi ama.

Watsons el sabunu refill pack, güzel köpüren bir sabun. bir sürü tester, içlerinden bir tek Yves Rocher oval toparlayıcı krem içlerinde kayda değer bir ürün, bunu listeye yazdım, kış aylarında alacağım çünkü yazın kullanamayacağım gibi geliyor.

Fresh&Soft makyaj temizleme mendili, bu kuru cilt için olanıydı ve etkinlikte hediye edilmişti. Benim cildim kuru olmadığı için bunları makyaj fırçalarımın günlük temizliği için kullandım ve inanılmaz memnun kaldım. Performans süper, fırçaların yıkanma süresi uzadı diyebilirim. Artık elimdeki sprey temizleyiciler bitince direk alıp bunlarla sileceğim fırçaları hem de daha ekonomik olacak, çünkü bir mendil neredeyse 6-7 fırçayı rahatça temizliyor. Pamuk ve makyaj/kulak çubukları bitmese olmaz zaten.

Shiseido kırışık karşıtı göz maskesi sevgili Serap'ın #romanticvintageparty etkinliğinde hediye edilmişti, düzenli kullanıyorum detaylı yazısı en kısa zamanda gelecek.

Evet bu ay bitenlerimiz de böyleydi, darısı sonraki ayların başına diyorum.
Sevgiler..

18 yorum:

  1. bende maaşallah diyorum :))

    YanıtlaSil
  2. @hazelçelik.. sağol canım öpüyorum :-))

    YanıtlaSil
  3. maşallah canım ne kadar çok ürün bitirmişsin :)avon senses duş jelini bende kullandım kırmızı kutulu olanı bitirdim adını şuan hatırlayamadım kokusu çok güzeldi..

    YanıtlaSil
  4. @emirkokusu.. teşekkürler canım evet o dediğin jeli ben de çok severim kokusu harikadır bayılırım :-))

    YanıtlaSil
  5. Tebrikler! Bu kadar ürün bitirmene şaşırdım ama beni asıl şaşırtan; makyaj temizleme mendilinin, fırça temizleyicisi olarak çok başarılı olması.
    Bayağı işe yarıyor yani?
    Dur ben de evdekinden deneyeyim :))

    YanıtlaSil
  6. @sihirlimavi.. teşekkürler tabi bunların çoğu uzun süredir kullandıklarım ancak bittiler. makyaj temizleme mendilini de öylesine bir denedim hani olur mu diye evet şahane oluyor üstelik fırçaların formunu da bozmuyor. her gün düzenli temizlendiği için fondöten fırçalarını bile gayet güzel temizliyor.

    YanıtlaSil
  7. Wu hu huuuuu...performans süper. Herkes gibi ben de makyaj temizleme mendillerine çok şaşırdım...

    YanıtlaSil
  8. @demettokgöz.. :-))) evet denedim valla çok da iyi oldu..

    YanıtlaSil
  9. Ne kadar çok ürün bitirmişsin:)
    Ne güzel!

    YanıtlaSil
  10. Okurken yoruldum :)
    Maşallah diyorum bende.
    vichy norma dermi bende sevmedim koku olarak ve kullanmıyorum :))

    YanıtlaSil
  11. @zehraA. gelsin yeniler şimdi :-))

    YanıtlaSil
  12. @senadursun.. teşekkürler vichy'nin etkisi çok iyi ama o koku yok mu o fena işte..

    YanıtlaSil
  13. Sarıkız termal suyu nereden alıyorsunuz. Ben İzmir'de bir çok yere sordum ancak bulamıyorum.

    YanıtlaSil
  14. @dilekçetin.. kuaförlerden veya küçük parfümerilerde bulunuyor. online olarak kuaför malzemeleri satan sitelerde de oluyor..

    YanıtlaSil
  15. Bir sürü şey bitmiş bravo :) Crystal deoyu ben de seviyorum, kışın iyi gidiyor, ben diğer çeşidini kullanıyorum sanırırm papatyalıydı

    YanıtlaSil
  16. @onorr.. Teşekkürler .. Papatyalı benim de stoklarımda ama favorim narlı olan :))

    YanıtlaSil
  17. Ne güzel bitirmişsiniz, daha da güzeli yazısını yazabilmişsiniz, annemden kurtaramadan bir torba gitti benim :)
    Light Blue'yu çok seviyorum ama nedense benim tenimde hiç kalıcı değil. Siz de uzun ömürlü olmasına sevindim.
    Şu sarıkız termal suyu da not aldım bulursam mutlaka deneyeceğim.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  18. @seday.. Teşekkürler o maceranı okudum :)) annen de ne yapsın bilememiştir :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...