18 Mart 2014

2014 Güzellik ve Bakım Fuarı..

Günaydın, geçtiğimiz hafta ayın 13-16'sı arası İstanbul Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Merkezinde, Rumeli Salonunda Güzellik ve Bakım Fuarı yapıldı. Bu sene ben de fuara TR'ye yeni giren bir marka, Image Skincare distribütörü olan Maya Pharma'nın daveti üzerine cuma günü katıldım. 
Fuara zaten gitmeyi düşünüyordum ama Maya Pharma da çağırınca gitmişken bütün gezmek istediğim standları bir günde hallettim. 

Öncelikle Maya Pharma standında oturup, ürünler hakkında bilgi aldım ve o anda yapılan bir cilt bakımı uygulamasını da biraz izledim. Bu günün ilk uygulaması idi, benim cildime uygun canlandırıcı-besleyici bir cilt bakımı uygulaması da bundan sonra yapıldı. Image ürünleri ile yapılan bu uygulamadan çok memnun kaldım, cildim ışıldadı resmen. 

Burada görülen ürünlerin çoğu profesyonel Güzellik Salonlarında yapılan uygulamalara yönelik ürünler ama tabi ev kullanımı için de ürünleri mevcut. Ürünler yine yetkili Güzellik Salonlarında kullanılıyor ve satışları da yapılıyor. 

Cilt bakımı saatimin gelmesini beklerken tabi ki fuarı keşfe çıktım ve hemen mutlaka gitmek istediğim standlardan biri olan Tanaçan Kozmetik standında soluğu aldım. Bir önceki gün de zaten instagram üzerinden de yazışmıştık Tanaçan yetkilileri ile, artık hepsini tanıyorum.

Hemen sergide 8 TL.'ye düşmüş olan ojeleri inceledim, beğendiklerimi ayırttım. O arada Selim Bey bana yeni getirdikleri Crinkled Chrome isimli koleksiyonu çıkartıp gösterdi. Bu koleksiyondan 2 rengi de denedim hatta ama renklerinden dolayı tam içime sinmediler. Ben de bunları almaktan vazgeçip diğer koleksiyonlardan aklımda kalan renklere yöneldim.

Tanaçan standında el bakımı, peeling, parafin ve oje uygulamaları da yapılıyor. Denemek istediğim peeling ve maskeyi görünce hemen masanın başına geçtim.

Peeling ve maske uygulaması yapıldı, üzerine güzel bakım kremleri de sürüldü. Ellerim pamuk gibi oldu. Ama ne yazık ki bu denediğim ürünler hep kuaför ve güzellik salonlarına yönelik, dev gibi ürünler. Biraz daha makul boyları olsa kesinlikle alınırlar.

Ben bu 6 ojeyi beğenip aldım, maalesef yine aklımda kalan ojelerin olduğu Cirque de Soleil koleksiyonundan ellerinde hiç oje kalmamış, o nedenle alamadım.

Daha sonra Alessandro'nun standına uğradım, en son olarak da gezerken Missha ve yine TR'ye yeni giren markalardan biri Skin79 standlarını gördüm. Ama fuar fiyatları normal satış ile aynıymış o nedenle denemeden bir şey almaya gerek görmedim ve bu testerları aldım.

Arada resim çekmeyi unuttuğum ama yıllık Konjac alışverişimi yaptığım Match Kozmetik standına da uğradım. Bu seneki fuar bereketli ve eğlenceli geçti, geçen sene güzellik salonlarına yönelik alet tanıtımı yapan firmalar çok büyük çoğunluktayken bu sene son kullanıcı, yani bizlere hitap eden firmalar da fuarda yerlerini almışlardı. Bir sonraki fuar da çok daha iyi geçecek eminim. 
Sevgiler..

14 yorum:

  1. Ne güzel :) Benim şasımdan ben geldiğimde olmaz böyle fuarlar :)

    YanıtlaSil
  2. @senabilen.. demek ki seneye bu fuarın tarihine göre gelecekmişsin buradan bu anlaşılıyor :-)

    YanıtlaSil
  3. ben tv'den izledim çok güzeldi :) karşıya geçmeyi gözüm yemedi ^.^

    YanıtlaSil
  4. Ankara genelde daha sönük geçiyor, aldıklarını güle güle kullan irem'cim :) Skin79 BB testerları şahane olmuş, yorumlarını bekliyoruz :) Öperim!

    YanıtlaSil
  5. @hazelçelik... evet tv de çok güzel verdiler haberi.. ben de anadolu yakasından gittim çok kolay oldu ulaşımı ama.. keşke gelseydin..

    YanıtlaSil
  6. @bveç.. o zaman seni de seneye bu tarihlerde bekliyoruz Başakçım hep beraber gezeriz fuarda süper olur :-)) teşekkürler canım sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Rüzgar'la nasıl olur bilmiyorum ama inşallah diyelim İrem'cim :)) Öperim!

    YanıtlaSil
  8. @bveç.. sen getir o minnoşu da hep beraber hem bakarız hem severiz hem mıncırırız hem de gezeriz :-))

    YanıtlaSil
  9. Aldıklarını güle güle kullan canım, ben de bu yıl fuarda çok eğlendim. Hatta hakkında bir yazı bile yazdım, bakmak istersen; http://beautywiththeobromine.blogspot.com/2014/03/guzellik-ve-bakm-fuar-2014.html

    YanıtlaSil
  10. @beatheo.. Çok teşekkürler tabi bakarım şimdi yazına :))

    YanıtlaSil
  11. tam senlıkmıs bu fuar canım urunlerını mıs gıbı kullan

    YanıtlaSil
  12. @kokoşkelebek.. teşekkürler tatlım benim :-))

    YanıtlaSil
  13. Her yil ayni tarihlerde mi oluyor bu fuar?

    YanıtlaSil
  14. @alice genel olarak bu tarihler civarında oluyor tam tamına aynı olmasada..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...