27 Ocak 2014

Haftasonu Ojeleri..

Hafta sonu için yine FlorMar'ın yeni Satin matte serisinden iki oje seçtim. Bu seriden önce 4, daha sonra da 2  tane olmak üzere toplamda 6 oje aldım ama instagramda sevgili Seregon Oyster isimli gri rengin de çok güzel olduğunu söyleyince onu da almaya karar verdim.

O zamana kadar elimdekileri sürmeye ve göstermeye devam o zaman. İlk olarak Green Flag isimli çok güzel bir yeşil rengi var. Yapısı Havana ile aynı hemen kuruyup matlaşıyor ama içinde görünen ışıltısı Havana'ya göre daha az denilebilir. 

İkinici olarak da cumartesi günü sürdüğüm Sky Blue, bunun adı iced blue olmalıymış çünkü tam bir buz mavisi. yapısı diğer ikisinden değişik, daha kremsi ve daha kıvamlı. Fırçaya biraz çok alındığı zaman tırnakta yoğunluk oluşturuyor ve ojenin o kısmı ne kuruyor ne de matlaşıyor. Işıltısı daha çok hatta dokulu gibi de görünüyor ama çok donuk hakikaten tam buz gibi, çok açık renk olmasına rağmen sevdiğim bir renk oldu.

FlorMar'ın bu serisini sevdim ben, biraz pahalı olmakla birlikte, satıştan kalkmazsa yavaş yavaş tamamlarım bütün renklerini diye düşünüyorum.
Sevgiler..

13 yorum:

  1. Yeşilin en güzel hali ve buz mavisi harika zaten senin tırnaklarında olduğunda kötü durması çokta mümkün değil gibi :))

    Ama yeşile ekstra bayıldım güle güle sürüştür şekerim..

    YanıtlaSil
  2. @morhastası.. çok teşekkürler canım cumartesi günü de buz mavisi vardı tırnağımda :-)))

    YanıtlaSil
  3. Evet canım farkettim çok uyumluydu kazağınlada, ogün bende mavi sürmüştüm ama tırnaklarımı binbir bakımla son hafaya kadar uzatmıştım ikisi kırılınca manikürde hepsini kısalttırmak zorunda kaldığım için tırnaklarımı çekmedim :)) yine..

    YanıtlaSil
  4. @morhastası..aa çok üzüldüm benim de iki tanesi kırıldı mecbur ben de kısalttım artık yoksa o ambalaj kapaklarına takılıp tık diye gidiyorlar kenardan :-((

    YanıtlaSil
  5. Yeşil de çok çok güzelmiş ve sana çok yakışmış! Aynı şekilde buz mavisi de... Oyster'ı ben de aldım (hep sizin yüzünüzden :))) ) ve gerçekten çok çok çok beğendim!!! Muhteşem!! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. @bveç.. :-))) iyi yapmışsın canım çok yakışmıştır sana çok güldüm ama bu arada..:-)) çok teşekkürler şekerim..

    YanıtlaSil
  7. Yesilin tonu ne guzel bayildim cnm:)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba tırnaklarınız ne kadar güzel ve uzun ben ne kadar beslenmeme ve tırnaklarıma dikkat etsem bile azıcık uzattıgımda bile kırılıyorlar acaba bakım için ne kullanıyorsunuz:)ayrıca blogunuza da bayıldım bana da beklerim:)

    http://allwhitestuff.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  9. @kozmetikperisi.. teşekkürler beğenmene çok sevindim :-))

    YanıtlaSil
  10. @mommyslifetime.. teşekkürler hemen baktım ve takibe aldım blogunu :-))

    YanıtlaSil
  11. @dilekturan..bu tırnak bakımı ile ilgili bir yazım var blogda çok yakında bir tane daha yazacağım.. Bloguna bakıyorum hemen..

    YanıtlaSil
  12. skyblue ile ilgili aynı şeyi bende yazmıştım :D kesinlikle ice blue olmalıymış! http://aydiseker.com/2014/01/26/flormar-satin-matte-mani-swap-monday/

    YanıtlaSil
  13. @aydişeker.. hemen bakıyorum yazına ve hakikaten gök mavisi ile de alakası yok değilmi??

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...