27 Haziran 2013

Smashbox Photo Finish Primer..

Daha önce burada anlattığım tuhaf alışverişim esnasında 10 TL'ye aldığım Smashbox Primer'ı aldığımdan beri kullanıyorum. Kendisi hiç açılmamış halde elime geçti ve zaten bir damlası bütün yüze yeten bir ürün olduğu için rahatça 6 ay falan yeter diye düşünüyorum.
Kutusu ince ve yassı, ne yazık ki bu da sonlara doğru kesilmesi gereken kutulardan. Niye firmalar bunu düşünmez anlamıyorum. herhalde çoğu kendi ürününü sonuna kadar kullanmamış. 

Primer gayet hafif, şeffaf bir jel kıvamında. Ne çok yoğun ne de çok sıvı. Ben böyle kadife hissi veren, şeffaf primerları daha çok seviyorum. 

İşte böyle şeffaf. 

Kısaca benim için harika bir alışveriş oldu, normalde ne kadara satıldığını unuttum ama 50-60 TL. gibi bir şey olması lazım demiştim ama büyük hata şimdi bir yorum geldi Özge arkadaşımız kışın 130 TL.ye almış markanın nem veren bazını, bu durumda hakikaten 10 TL.'ye hem de hiç açılmamış bulmak tam piyango oldu. Çok da memnun kalmam bonusu tabi. 
Sevgiler.

4 yorum:

  1. bebeğim ne 50-60 ı ben mavi olanı kullanıyorum nem veren baz kışın 130 a aldım:))

    YanıtlaSil
  2. @özge.. :-)) amann o ne öyle hiç bakmamışım fiyatlarına tabi ben dur hemen düzelteyim fiyatı.. teşekkürler bilgi için..

    YanıtlaSil
  3. @littlebutterfly.. evet makyaj bazı..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...