17 Nisan 2013

Rimmel London Apocalips Lip Balmlar..

Rimmel London Apocalips Lip Balm'lar Watsons'lara geldiğinden beri deneyip deneyip geri bırakıyordum. kadınlar günü indiriminden de Luna'yı bulamadığım için almamıştım. Nihayet geçen hafta biraz da 12.99 TL. olan uygun fiyatlarına kanarak 2 tane aldım. Bir tanesi tabi Luna, diğeri de Apocaliptic.

Ambalajları çok güzel, her şekilde çantaya at çık ancak yapıları beklediğimden daha çok yoğun ve buna rağmen de akışkan bir yapıda. Bu Temptelia'nın bol bol tanıttığı lip tarlar gibi bir havası var. Dudağı ilk sürüşte kapatmıyor ancak biraz fazla sürünce de sürekli taşma yapıyor. Ayrıca dudak kusurlarını da ortaya çıkarıyor. Kokusundan bloglarda çok bahsedildi, ben çok kötü bulmuyorum ama çok da güzel bir koku değil.

 Luna tam bir turuncu, rengi çok güzel ama yazdığım gibi biraz fazla kaçtı mı dudakta sanki şeftali yemiş de yıkanmamış gibi bir hale geliyor. Lip Tar benzetmesini daha çok bu renk için yaptım. 

Apocaliptic renkler arasında en yoğun olanlardan, tam bir parlak pembe. Yapı olarak glossa daha çok benzese ve dudak üzerindeki hatalar konusunda daha toleranslı olsa da  yine de fazla kaçırmaya gelmiyor hemen bulaşmaya başlıyor. 

Normal glosslar ilk sürüldüğü zaman yapış yapış ve bulaşacakmış gibi hissettirse de bir süre sonra dudağa sabitlenir. Bunda böyle bir şey olmuyor. Bir şey yerken, içerken ve özellikle sigara kullananlar için bulaşma ihtimali çok yüksek, dikkatli olmak lazım. Yabancı bloggerlar bunları çok beğenmişler, benim için ortalama ürünler oldu, çok bayılmadım. Ama nefret de etmedim. Az az, minik minik sürerek kullanacağım, ama başka rengini almayı düşünmüyorum.
Sevgiler.

10 yorum:

  1. çok tatlı görünüyolar amaa:)

    YanıtlaSil
  2. @cansu.. evet şeker gibiler hakikaten de.. :-))

    YanıtlaSil
  3. harikalar gerçekten! güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. @buseyavuz.. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  5. Ahhh sonunda Luna'ya kavuşmuşsun :) az miktarlarda sürerek kullanıyorum ben de o rengi yoksa biraz fazla göz alıcı oluyor :)
    Güle güle kullan, sevgiler

    YanıtlaSil
  6. @makyajblogum.. Teşekkürler canım gerçekten luna en güzeli bence dediğin gibi pit pit sürüyorum tam oluyor..

    YanıtlaSil
  7. Lunanın rengi çok hoşmuş her tene gidebilecek türden.

    YanıtlaSil
  8. @renklimasallar.. evet benim de en sevdiğim hatta bugün aklıma da gelip sürdüm..:-))

    YanıtlaSil
  9. Ben turuncu renkli olanını almazsam, çatlarım. (Tabii büyük ihtimalle asla dişarıda kullanmayacağım, o ayrı, ama benim olsun yeter :))

    YanıtlaSil
  10. @no-go.. Lunaysa dediğin o kadar parlak değil yoğunluğunu ayarlayabiliyorsun rengin ve cidden güzel duruyor..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...