12 Kasım 2012

Tanaçan Kozmetik Ofisinde muhteşem bir gün geçirdim..

İyi akşamlar, bugün muhteşem bir ziyaret gerçekleştirdim. Tanaçan Kozmetik'in Perpa'daki ofislerini Efe Kozmetik'in sevgili işletmecisi Dilek Hanım'la beraber ziyaret ettik. O kadar ojeyi bir anda karşısında  görünce insan çok mutlu oluyor. Önce bir ay aman hangisini sürsem kararsızlığı yaşadıktan sonra sırayla hepsini denemeye başladım tabi. China Glaze'in gerçekten de birbirinden güzel 1000'den fazla rengi var, insan hangisine bakacağına hangisini süreceğini şaşırıyor. 
Sabah erkenden buluştuğum Dilek Hanım'la beraber önce metrobüs ile karşıya geçtik ve kendimizi Perpa'daki Tanaçan Kozmetik ofisine attık. Bir kahve içtikten sonra da hemen yukarıya, ojeleri görmeye çıktık. Tabi ojeden başka şeyler de denedim ve bunları da yazacağım ama bu başka bir yazı konusu. Sabah sanırım 10.30-11.00 gibi girdiğimiz showroom'dan bir öğle yemeği haricinde saat 16.00'ya doğru zorla çıkabildik. Bütün bu süre içinde zamanın nasıl geçtiğini kesinlikle anlamadım. O kadar ojeyi sür, çıkar, dene, fotoğrafla gerçekten de oldukça fazla zaman alıyor. Ama çok da zevkli bir zaman bu. 


Ofis gerçekten çok güzel ve showroom da tam bir oje cenneti..


İşte masanın üzerine yayılmış, denenmeyi bekleyen ojeler, bu kutuların hepsini eve götürmek istiyorum. Neyse ki hazırda pamuk ve aseton da mevcut. Zaten günün sonunda küçük bir kirli pamuk dağı oluşmuştu yanımda..

 Bütün koleksiyonları burada görebiliyorsunuz.. Bütün beğendiğim renkleri bir arada görüp, deneyebilmek harika oldu. Alt raftaki ojeler kalıcı olduğu için benin gibi her gün oje değiştiren şahsiyetlere asla yaramaz.


 Hepsini deneye deneye iyice yaymışım ortaya ve favorilerim yavaş yavaş belirmeye başlamış bu saatlerde.


Bütün ojeleri deneyemedim tabi ama istediğim bütün ojeleri deneyip, karar verme hem de bunu rahat rahat yapma imkanı bulmak çok iyi geldi. Geçirdiğim keyifli günün yanı sıra da kendime çok beğendiğim 4 adet ojeyi de almak imkanı buldum ki bunların içinde yeni yılbaşı koleksiyonundan da bir adet oje var. 
Benimle beraber geldiği için Dilek Hanım'a ve beni davet ettiği için Selim Bey'e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bizimle ilgilenen  bütün Tanaçan Kozmetik çalışanlarına da ayrıca çok teşekkür ederim. En kısa zamanda oje tanıtım günlerinde veya İstanbul Güzellik Fuarında tekrar karşılaşmayı bekliyorum.
Sevgiler.

8 yorum:

  1. Bir gece ansızın Tanaçan ofisini soyup kaçacağım!

    YanıtlaSil
  2. beraber gidelim ben yerini de öğrendim hazır..:-)))

    YanıtlaSil
  3. Tamam. Hadi saatleri ayarlıyoruz :D

    YanıtlaSil
  4. şahane bir gün geçirmişsindir eminim ;) onca ojenin içinde ben olsam kendimi kaybederdim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Off çok fena oluyor insan masakarda duran minik standlardan alıp eve koymak istedim bir an çok hoşuma gitti :))

      Sil
  5. Oyuncakçıya düşen çocuk gibi :)

    YanıtlaSil
  6. @sevdas. aynen tam bulmuşsun doğru deyimi..:-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...