23 Kasım 2012

Parfümlerim..

Cuma gününün bu son yazısında bu aralar sık kullandığım parfümleri göstermek istiyorum. Malum yazın fazla ağır parfümler kullanamadık ama artık kış geldi ve istediğimiz kadar bayık koku seçebiliriz kullanmak için. Benimd e kullandığım parfüler biraz ağır sayılabilir çünkü ben baharatlı, şekerli ve odunsu notalı kokuları çiçek kokularına tercih ediyorum. Belki de cildime daha çok uyduğunu düşündüğüm için.


Dior Poison serisinden Hypnotic Poison her daim favorim olan, evde daima yedekli bulunan, en sevgili parfümümdür. Tabi kokusu son derece şekerli bir kokudur, herkes kullanamayabilir ama ben bayılıyorum. Chanel Chance ise No:5 kullanamama gıcık olup aldığım bir parfüm. Gerçekten de No:5 üzerimde hacı yağı etkisi uyandırıyor. Ama Chance daha hafif, bir parfüm. Black XS ise yine zevkle kullandıklarımdan. CK Secret Obsession  Eternity'den sonra en severek kullandığım parfümü. O da ağırlıklı olarak odunsu ve şekerli bir koku. Bende öyle bir kokuyu bitireyim sonra öbürüne geçeyim diye bir durum yok. O gün canım ne isterse, moduma göre kullanıyorum, o nedenle parfümlerim de bir türlü bitmek bilmiyor. Bu bakımdan da sonlara doğru sıkılmaya başlıyorum o parfümden. Çareyi artık 100 ml.'lik parfüm almamaya karar vererek buldum. Sizin en sevdiğiniz parfüm hangisi?
Sevgiler..

13 yorum:

  1. Koku zevkimiz benziyor bende Chanel chance kullanıyordum bitirdim ama vazgeçilmezim no:5 i beğenemedim kokusu aşırı ağır gerçekten..şu sıralar gucci rush kullanıyorum

    YanıtlaSil
  2. Ben de hypnotic poison'a bayılıyorum özellikle kışın kullanmak için çok iyi bir parfüm :) Bu arada No:5'in hacı yağı gibi koktuğunu düşünen bi ben değilmişim :D

    YanıtlaSil
  3. @tuğçedemir.. gucci de güzeldir ama en az 2 parfüm bitmedikçe yeni parfim almamaya kararlıyım artık.. :-))

    @mineyy.. amann yaşasın herkes ayılıp bayıldıkça bende bir tuhaflık var heralde diyordum..:-))

    YanıtlaSil
  4. ChanelChance değişmez parfümümdür...Arada Dior J'adore ve DKNY Be Delicious'la aldatırım...

    YanıtlaSil
  5. @nilgün.. Chance Chanelin en güzel parfümlerinden bence.. Jadore'u da çok severim ama DKNY'nin hiç bir parfümü bana göre değil..

    YanıtlaSil
  6. Hypnotic Poison hayatımın parfümüdür vazgeçmem imkansız ...:)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Black Xs bayılıyorumm:)

    YanıtlaSil
  8. Ben de çok seviyorum her günü farklı parfümle geçirmeyi,favorilerim:
    1-Coco Mademoiselle
    2-Miss Dior Cherie (eski versiyonu)
    3-Tendre Poison( artık üretilmiyor)
    4-Flowerbomb
    5-Vanitas (fiyatını haketmiyor bence)
    Kış için tercihlerim böyle yaz geldi mi gelsin Ralphler gitsin Diorissimo lar!
    Görüşmek üzere,Başak...

    YanıtlaSil
  9. @GlowTwist...ben de coco'yı çok severim hatta stokda duruyor bir tane.. Miss Dioru da kullanıp bitirdim nasıl olduysa..tendre poisonun üretilmediğini de bilmiyordum hayret güzel parfümdür halbuki..

    YanıtlaSil
  10. @piamia..aynen aynen.. :-))

    @merveleylak.. değişik bir kokusu var bence de çok klasik değil o nedenle seviyorum..

    YanıtlaSil
  11. Ben miss dior kullaniyorum ama agir gelmeye basladi galiba chloe love a donecegim:) blogunu cok begendim hep okumak istedgm seyler:)

    YanıtlaSil
  12. @fashionfromsmyrna.. teşekkürler.. ben de senin blogunu zevkle takip edeceğim.. Chole parfümüm de var ama daha açmadım bile onu.. :-))

    YanıtlaSil
  13. Audrey blogun cok guzel. Sindi okuma sansim oldu. Telefonum izin vermedi takibe alamadim ama laptopa gecer gecmez uye oluyorum! Chanel chance ve chloe benim en favorilerim! Buna bikac ay once coco mademoiselle de eklendi :) denemediysen oneririm. No5 bende de haci yagi :) chloe blog postumu okumayi unutma sakin :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...