5 Kasım 2012

Lush Alışverişim..

Cumartesi boşta kalınca uzun zamandır bakmak istediğim Lush'a uğradım. Tabi uğrayıp da o kadar kokunun ve güzel şeylerin içinden elim boş çıkamadım. Hemen hem kadın, hem de erkeklere etkili olan ve sivilcelere de iyi gelen bir maske beğendim. Aqua Marina yüz temizleme jeli. Aslında jelden farklı bir şey, daha çok yosunlu bir çamuru andırıyor. Ama sivilcelere iyi geliyormuş, ben de oğlumun üzerinde test etmeye karar verdim bunu. Tabi önce kendim de denedim. Görüldüğü üzere pek de hoş birşeye benzemiyor ama cildi ovalayarak yıkadığında temiz, taze bir his bırakan bir temizleyici ürün. 100 gr.'ı 27 TL.  Biraz pahalı evet ama üründen çok çok az kullanarak, yüz temizliği yapılabiliyor. Tabi asıl sonucu 2-3 hafta sonra söyleyebilirim ancak. Eğer oğlumun sivilcelerine iyi gelirse almaya devam ederim.


Aldığım ikinci ürün uzun zamandır denemek istediğim dudak peelingi oldu. Ben Bubble Gum yani sakız tadı olanı aldım ve hakikaten o peelinigin tamamını yemek istiyorum, o kadar güzel kokuyor ve tadı da aynı sakız gibi. Aldığımdan beri yani cumartesi gününden beri 2 defa uyguladım. Bir kere çok çok az bir ürün yetiyor ve işlemin sonunda dudak tertemiz, pürüzsüz ve yumuşacık oluyor. Ama sürtünmeden ötürü biraz da kuruluk hissi oluyor tabi, onu da dudakları hemen nemlendirerek ortadan kaldırdım. Fiyatı 24 TL. ve evet bu da pahalı ama uzun süre gidebilecek bir ürün, kendisini çok sevdim ben bitince tekrardan alırım diye düşünüyorum.
Alırken en kararsız kaldığım ürün de lip tint oldu. Adı bile çok şirin "it started with a kiss" ve özellikle de bu kırmızı rengi tercih ettim, içinde hafif bir nane aroması da var sanırım emin değilim ama dudakları hafif dolgun da gösteriyor sanki. Dudağa renk vermesi iyi ama renksiz tercih edenler için de başka alternatifler de var.  Kendisi 25 TL., 10 gr. olan bir ürün için çok fazla kabul ediyorum. Zaten denemek için aldım, sanırım bir daha almam. 

Dudak Peelingleri..


Bu sabunun da kokusuna bayıldım..

Bu arada Lush  çok pahalı bir yer olmuş, örneğin deneme boyu 10 gr.'lık  kremler 19 TL.'ye satılıyor, bunlar bitince tam boyu alınmak istenirse o 19 TL. kremin fiyatından düşüyormuş. Ama o an için deneme boyu kreme 19 TL. fazla geldi bana, onların ederi en fazla 5-10 TL. olabilir hatta belli bir miktar alışverişe hediye verilebilir. Neyse senede bir defa çok sevdiğim bir-iki şey alınabilir ancak, onun dışında çok fazla bir şey almaya gerek yok diye düşünüyorum. Peeling ürününü çok beğenmekle birlikte eğer muadilini bulursam daha uygun fiyata onu alırım bir daha ki sefere. 
Sevgiler..

11 yorum:

  1. lip tint şahane gözüküyorrr
    hepsini iyi günlerde kullan canım:)

    YanıtlaSil
  2. deneme boyu ürünlerden tabiiki kimsenin kimseyi madur etmemesi durumunda para verilerek alınmasına anlam veremiyorum,
    yada dediğin gibi çok makul fiyatlarda olsa neyse 19 tl ilginç olmuş lush pahalı ürünler ama değer diyor çoğu arkadaş hiç denemedim. denemek istiyorum ama numuneye 19 tl veremem çok dikkatimi çeken ürün durumunda alacağım bende
    güle güle kullan cnm

    YanıtlaSil
  3. @7-24makyaj.. teşekkürler canım..
    @elif Tuna.. ürünleri güzel evet ama özellikle o duş jelleri mesela çok verimsiz oluyor. bu dudak peelingi denenebilecek bir ürün mesela..

    YanıtlaSil
  4. Benimde baya merak ettiğim bir marka yakınımda bir yere açıldı denemek istedim ama boşu boşuna bişeyler almayım dedim..bu konuda yazın ayarlı oldu dudak ürünlerine ya da sabunlarına şans verilebilir ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elidaa.. Aslında eksik yazmışım ben daha önce sabunlarını kullandım güzeller ama alternatifsiz değiller o nedenle dudak ürünü tercih ettim bu alışverişimde..

      Sil
  5. Özellikle masaj barlarını çok seviyorum ama fiyatlar bence uçuk. Şimdiye dek ne aldıysam İçime oturdu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @luna...ben de ışıltılı ve kakao kokulu bir msj barı almıştım bir süre kullandım ve sonra da öylece bıraktım evet biraz uçmuşlar son zamanlarda..

      Sil
  6. Lush'ın body conditioner'ını kullanıyorum. Argan ve çilek içerikli. Banyo sonunda nemli vücuda sürüp duruluyorsun. Gerçekten çok güzel bir ürün, cildin nerdeyse 48 saat nemli kalıyor. Özellikle pul pul dökülen(çok su içsem de)kuru bacaklarıma çok iyi geldi. Bir de yüzüm için nemlendiricisini kullanıyorum. Tabii diğer kozmetik ürünler gibi lifting, anti aging etkileri yok ama fena da değil. Ancak bitince bir daha aynı nemlendiriciden alır mıyım dersen, cevabım HAYIR. Body cond.ise tekrar alabilirim ama dediğin gibi alternatifler de o kadar çok ki insan şaşırıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @papişstyle.. Vücut nemlendiricisini denemek isterim bende benim de bacaklarım pul pul olmasa bile çok kurudur ama jel kuvamındaki ürünler çok bereketsiz çok ziyan oluyor o nedenle almıyorum

      Sil
  7. Dudak peelinginin rengi ne kadar güzel, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  8. @onorr.. gerçekten sırf rengine bakıp da karar verdim bunu almaya diğerlerinin içinden.. :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...