9 Kasım 2012

Kimlerin Gözleri Acıyor?


Tüm gün bilgisayar başında mısınız?
Gözleriniz acıyor ve batıyor mu?
Yorgun göz probleminiz olabilir!

Gün içinde gözlerinizde gözleri kapalı tutma isteği, zorlanma ve rahatsızlık hissi, batma, ağrı, hafif kızarıklık gibi belirtiler yaşıyorsanız yorgun göz probleminiz olabilir. Yorgun göz; tedavi edilmediği takdirde ilerleyen safhalarda kuru göz problemine dönüşebilen bir problemdir.
Yorgun gözün sebebi nedir?
Göz sağlığı için gözyaşı miktarı çok büyük önem taşır, ancak bazı durumlarda gözyaşı miktarı azalma gösterir. Dinlenme halinde olduğumuzda dakikada yaklaşık 22 kez gözümüzü kırparken, bilgisayar kullanırken bu sayı 7’ye kadar iner. Benzer şekilde televizyon seyrederken, kitap okurken ve diğer konsantrasyon gerektiren göz aktivitelerinde göz kırpma normale göre %66*’ya kadar azalabilir. Göz kırpma sayısının azalması gözyaşımızın gözümüzü yeterince nemlendirememesine yol açar ve günün ilerleyen saatlerinde gözde batma, acıma ve yukarıda bahsettiğimiz diğer şikâyetlerin belirtileri görülür. Yorgun göz problemine astigmat ve hipermetrop görme bozukluğu yaşayanlarda, uzun süre bilgisayar başında çalışan ve televizyon izleyenlerde daha fazla rastlanır.
Visine® Yorgun Göz gözyaşı yapısına çok benzer doğal içeriği sayesinde gözlerin ihtiyaç duyduğu nemi sağlayarak gözdeki gözyaşı miktarının dengesinin korunmasına ve şikâyetlerin ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Gün boyu gözlerde ferahlık ve rahatlama sağlar.  
Günlük yaşam rutininde Visine® Yorgun Göz’ü günde 3-4 kez veya ihtiyaç duyulduğu zaman 1-2 damla damlatarak kullanabilirsiniz.
Sadece eczanelerde satılır.
Daha fazla bilgi almak için www.yorgungoz.com’u ziyaret edebilirsiniz.

*dinlenme hali 22,4 kırpma/dak- okuma 10,5 kırpma/dak-bilgisayar kullanımı 7,6kırpma/dak

 Tavsiye edilen tüketici fiyatı 12 TL

2 yorum:

  1. Gözlerde kızarıklığada çok iyi geliyor

    YanıtlaSil
  2. @zuuu.. tamamen yardım amaçlı ise yayınlarım tabi..
    @kozmetik perisi.. lens kullanırken çok kullanırdım butür ürünleri yine kullanmaya başlasam iyi olur ben de..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...