15 Kasım 2012

Kasım ayı Lila Kutu'su geldi..

Evet bu ayki kutumuz geldi ve neyse ki Vanilya Club gibi hayal kırıklığı yaşatmadı kimseye. Okuduğum, gördüğüm kadarıyla herkes çok memnun tabi ben de öyle.Gerçekten de 1. yaşlarına uygun, tam dolu, bol ve güzel ürünlü bir kutu hazırlamışlar. Hemen resimleri görüp, ürünlerden bahsedelim.

Kutumuz liladan gümüşe değişmiş, fena da olmamış. Ürünlerin ve gelen indirim kuponlarının toplu bir görünüşü. Toplam 10 adet ürün var, kurabiyeleri de sayarsak 11. En iyi indirim de hesaplara yüklenen 100 Lila Puan olmuş, bundan herkesin faydalanacağını düşünüyorum..

 İlk olarak kutunun müdavimlerinden Cosmed nem maskeleri ve The Sabun el yapımı gliserinli sabunu görüyoruz. Sabun kullanmak adetinde değilim, o nedenle sabun biriktirdiğim süs kabına girdi ama maskeleri kullanıp yazacağım fikrimi. Rareblossom onarıcı saç bakım jelini geçen aydan bu yana halen kullanıyorum, yine gelmesine çok sevindim. Kitoko Aargan yağı da saç için kullanılan bir ürün olarak yazılmış ama ben argan yağlı ürünlerin yüze de kullanılabileceğini okumuştum sanki. Bunu da inceleyeceğim. Geçen haftaki Lush alışverişimden de gelen deneme boyu nemlendirici kremin 19 TL. olduğunu hatırlarsınız. Ayrıca bu kutuyu geri götürene de yeni krem alışverişinde 19 tl.'de indirim yapılacak. Kremin bu ayki kuyu ile gelmesi büyük şans, böylece deneme imkanı bulacağım. Rose El kremi her zaman kullanılabilecek bir krem, yapısı yoğun gibi yani kışa uygun sanıyorum. Femfresh Genital Bölge Yıkama Jeli ise özellikle tercih etmediğim bir ürün, neyse bakacağım ona da tabi. Rareblossom Yağlı saçlar için şampuan ise sanki bana özel yollanmış gibi, hemen kullanmaya başlıyorum.
 Şu minicik kurabiyelerin güzelliğine bakarmısınız, tabi afiyetle midemi boyladılar bu resmi çeker çekmez. Bunu göndermiş olmaları büyük incelik. Ayrıca da çok lezzetliydi, tabi ki Can'ım pastamın facebook ve blog adreslerini de takibe aldım.

 Açıkçası Alix Avien'de böyle bir seri olduğunu bilmiyordum, maxilip ruj olarak geçiyor ve serinin 320 numarası. Kendisi gayet mat bir pembe, hatta neredeyse doğal dudak renginde. Mat olması artısı oldu ama  böyle bebek renklerini çok tercih etmiyorum. Neyse ki üzerine simli lipgloss falan sürerek veya daha koyu bir renkle karıştırarak  rengi canlandırma şansım var.
Bu da Monoderma anti-aging cilt kapsülleri, yeşil renkli olanlar anti-aging etkiliymiş ki bana iyi gelir tahmiin ediyorum. Şu sıralar yanak bölgemde oluşan kuruluğu da gidermeme yardımcı olabilir.

Özetlersek, Lila Kutu 1. yaşını harika bir şekilde kutlamış ve son derece başarılı bir kutu hazırlamış. Hem verdiğimiz paraya hem de beklememize değdi. Yıl içinde arada evet kötü kutular yolladılar ama kendilerini de giderek geliştirdikleri görülüyor. Aldığım bilgiye göre de 7000 kişi üyelik için bekliyormuş ve her ay 500 yeni üye kabul edebiliyorlamış. Bu yoğun bekleme listesinden dolayı üyelikten ayrılmadığıma memnun oldum. Şimdi heyecanla yılbaşı kutusunu bekliyorum, eminim bütün üyeler de benim gibi heyecanla bekliyorlardır.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Güle güle kullan, bu ayın kutusu gerçekten çok güzel ve dolu dolu! Şu sırayla üye alma olayı biraz sinir bozucu ama :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler kutu güzelleştikçe talep artmış demekki umarım bozulmaz

      Sil
  2. alix avien ürünlerini ben çok beğeniyorum cnm sende beğenecekmisin bakalım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruju başladım kullanmaya çok yumuşak bir dokusu var sevdim

      Sil
  3. Öncelikle bu güzel kutuya sahip olmanızdan dolayı sizi kutlar, daha nice güzel keşifler yapmanızı temenni ederim ..
    Lilakutu' nun 1.yılında yer almaktan dolayı çok mutluyuz.. Sizlere ulaşan ürünümüzle birlikte tüm samimiyetimizle Merhaba diyerek yumuşacık bir dokunuşla ellerinizden sıkarız ..
    Bulgarian Rose firmasının Türkiye Temsilcisi olarak sizlere alternatif bir Gül güzelliği hizmeti sunma anlayışıyla yola çıktık.. Sizlerle tanışmak ve ürünlerimizle buluşturmak bizim için tarif edilemez bir keyif ve onurdur.. Sizlerinde bizi daha yakından tanımanız amacıyla Lilakutu keşifleri arasında yer almış bulunuyoruz..Ürünlerimiz Doğal Gül Suyu ve Gül Yağı katkılı DermoKozmetik ve Eczane ürünleridir ..Dermo Kozmetik Ürünler üretiminde uzun yıllara dayanan tecrübe ve köklü bir geleneğe sahip olan Bulgarian Rose, etkinliği kanıtlanmış doğal içerikler açısından zengin ve geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.. Şimdi ise, Dünyada 44 Ülkede 20 sene boyunca güvenilirliğini tescillediği ürünlerini cildine ve vücuduna özen gösteren Türk müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.
    I'm Lolita markası Distribütör firmanın Resmi ve Yetkili tek online satış mağazasıdır.
    Ayrıca bizi Facebook ve Twitterdan ziyaret edebilirsiniz. http://www.imlolita.com/https://www.facebook.com/ImLolitacom / https://twitter.com/ImLolitacom
    Dilerseniz bizi bir de Sayın Kozmetoloji Uzmanı Ayşenur Yazıcının ürün grubumuzdan olan Lady's Joy Besleyici Krem keşif yazısıyla tanıyabilirsiniz . http://www.aysenuryazici.com/guzellik-3627-kozmetik-dedikodu-yeni-cikan-kozmetikler-kesifkarsilastirma.aspx
    Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür eder, olumlu ya da olumsuz tüm görüşlerinize saygı duyarız..

    Sevgilerimizle;
    GÜLümsemek en doğal güzelliğinizdir. Kendinizi GÜLmekten alıkoymayınız :)

    Begüm METE
    I'm Lolita

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginize teşekkürler face ve twiter hesaplarını takibe alacağım

      Sil
  4. çok memnun olurum Sevgili audrey,

    ayrıca bu da benden begumce Kasım Lilakutu yazısı ;) okumanız dileğiyle .. http://www.begumce.com/lilakutu-kasim-2012/

    Sevgiler;

    YanıtlaSil
  5. @begümmete.. okudum bile yazıyı...:-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...