19 Kasım 2012

Havyar Manikür yaptımm...

Günaydın. Bugün yine işyeri dışında olacağım için erkenden yazayı dedim. Ayrıca dün yaptığım bu manikürü de heyecanla paylaşmak istiyorum. Geçen hafta izinliyken sevgili Derya'nın yanına uğramıştım, kendisi çok yoğundu ama iki ara bir dere havyar manikür, Ciate konusu açıldı ve o minik boncuklara çok benzeyen tırnak süsleme boncuklarından kendisinde olduğunu söyledi. Benim şimdi şöyle bir huyum var, gözümle görmeden bu tarz şeyleri kullanırmıyım kullanamazmıyım, alsammı almasammı kestiremiyorum bir türlü. Şimdi orada gözümle görünce aa tamam dedim ben bunu yaparım aklım kesti. Şimdi öncelikle aldığım seti göstereyim sonra da uygulamasına bakalım.
Setin tamamı 12 adet minik kutucuk ve içinde minnacık boncuklardan oluşuyor. Ciate sanırım uygumala kutusunda minicik bir huni veriyor ve kağıt üzerinde o huniye boncukları dökerek tırnağa yerleştiriyorsunuz. İstesem ben de kağıttan minik bir huni hazırlayabilirdim ama uygulamayı öyle yapmadım. Birazdan anlatacağım. Ciate'yi de getirttirebileceğini söyledi Derya ama bu sette hem renk daha çok hem de miktar gerçekten daha fazla. Şimdi de uygulamayı görelim..

 Bunlar akşam yapar yapmaz bozulur korkusu ile çektiğim resimler, tabi sarımsı çıktılar. Ama boncuklar çok net. sabırsızlığımdan biraz bozdum tabi resimleri çekerken ama önemli değil tamir ettim sonrasına..

 Bunlar da sabah gün ışığında  çektiklerim, tabi daha güzel çıktı ayrıca boncuklarda tek bir dökülme bile olmadı ki bütün bir gece tırnağımda kaldılar, uyudum elimi yıkadım falan.. Ayrıca şu anda tırnağımla biraz ittirmeme rağmen çıkmıyorlar öyle yapışmışlar yani. Bu arada boncukların bütün tırnağa yapışmasındansa bu şekilde rastgele yapışmaları da daha çok hoşuma gitti.

 Baz oje olarak Essence 134 numara Stuck on You kullandım, ismine uygun olarak üzerine yapıştılar gerçekten..:-)) Bu arada günün ojesi yazısı da aradan çıkmış oldu..

Artık armparty değil, yüzük kombinasyonu yapacağım..

Şimdi uygulamaya gelelim. Ojeyi sürdüm ve tam kurutmadan, hatta hemen parmağımı çok yumuşak bir şekilde kutunun içindeki boncuklara değdirdim ama sadece değdirdim öyle sert bir şekilde kesinlikle bastırmadım. Zaten hemen de yapıştılar. Sonra kurumasını bekleyip üzerine de biraz şeffaf cila sürdüm sağlam olsun diye ama sanırım sürmesem bile olurmuş. Deryacığım dediydi benim ürünlerim sağlamdır bozulmaz diye..:-))
Derya'nın GG'deki sayfasına da tabiki buradan ulaşabilir ve her şartta güvenle alışveriş yapabilirsiniz. 
Sevgiler..

13 yorum:

  1. Wuhhu çok güzel olmuş canım , ellerine sağlık. Bende de tuhafiyeden aldığım minnak boncuklar var bir ara deneyim senin yönteminle.

    YanıtlaSil
  2. Yüüzükler şaaaahaaaaneeeeeeeee !

    YanıtlaSil
  3. Cok guzel bir uygulama olmus da, nacizane, ben bu havyar oje isine pek alisamadim. Gozume cok tuhaf, hatta rahatsiz edici geliyor. Hatta gorunce irkiliyorum. Bilmiyorum neden.

    YanıtlaSil
  4. @kavala70..teşekkürler canım boncuklar çok minikse rahatça yapabilirsin uygulamayı..

    @naslı..sağol canım seninkiler de gelince şahane olacak..

    @kozmetikperisi..teşekkürler..

    @mymakeupadventures..teşekkürler.. belki bütün tırnaklarda üst üste itici olabilir gerçekten..

    YanıtlaSil
  5. Beyaz ve koyu renk boncuklarla olanını görmüştüm ama böyle ayrı bir havası olmuş.Her birini güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
  6. @süslüvepembedünyam..Derya'dan o kadar çok renkte boncuk aldımki her renk uygulama yapabilirim.. diğerinde renkler çok sınırlıymış hakikaten..

    YanıtlaSil
  7. çok cici olmuşş. Bende yıgınla aldım boncuklardan ama öyle bir kenarda duruyor çıkar falan diye düşünmüştümm.artık deneyebilirim :)

    YanıtlaSil
  8. @ojeperest..yok ne çıkmasıı zor çıkardım dün akşam tırnaklarımdan..

    YanıtlaSil
  9. çok güzel olmuuuş :) bende kısa zamanda denemeliyim :)

    YanıtlaSil
  10. @tuğçedemir..dbms kozmetik Derya'da dolu bunlardan renk renk hem de çok kolay oldu gerçekten denemelisin..

    YanıtlaSil
  11. gülüm müthiş olmuş valla, ellerine sağlık :) gerçi ofise geldin telefondan işten doğru düzgün ilgilenemedim seninle ya valla içimde kaldı, daha rahat bir zamanda parti yaparız :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaparız canikom senin işlerin en azından biraz hafiflesin de o kolay :)) teşekkürler bikaç uygulama daha yapacağım daha bunlarla..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...