7 Kasım 2012

Günün Ojesi Essence 122 Numara Chic Reload..

İyi akşamlar.. Bugün yine iş gereği büro dışında olduğum için yazmaya ancak fırsat bulabildim ve bu güzel oje de boşa gitsin istemedim. Bugünkü ojem yine Essence'in yeni şişelerinden 122 numara Chic Reload.  Uzun zamandır sürdüğüm en iyi ojelerden biri diyebilirim çünkü renk olarak bayıldım. Tek bir renk değil, içinde muhteşem renk geçişleri var daha çok mor ve yeşil arasında gidip geliyor ama arada maviye çaldığı da oldu ışığa göre. Essence gerçekten bu oje konusunda oldukça başarılı, şimdi yeni koleksiyonlar da geliyormuş artık kendimi hiç tutamayacağım demektir. Yani benim yılbaşına kadar hiçbir şey almama kararım yalan olacak gibi.




Rengin geçişleri her fotoğrafa ayrı yansımış. Yanlız o fotoğrafta görülen kırmızılık nedir çözemedim, rengin içinde kırmızı yoktu ve bugün ışığı çevirecek güneş de yoktu. Zaten bu aralar mavinin her şekli ve tonunu çok beğeniyorum, o nedenle bu oje de favori 10 ojemin arasına girdi. Aklıma gelmişken bir de top 10 oje yazısı hazırlayayım diyorum, elbette sizin katkılarınızı ve fikirlerinizi de bekliyorum bu konuda.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Bu renk inanılmaz güzel, gratis bana biraz uzak İzmirde .İlk geldiğinde essence ürünlerinden ruj ,rimel vs almıştım ama ojeler gözüme hiç ilişmemişti şimdi sizde rengarenk görünce almamakla hata ettiğimi anladım :(( hafta sonu ilk işim bu ojelerden almak.

    YanıtlaSil
  2. şu an benim tırnaklarımda bu var ben de bayıldım ama uçları çıktı bir günde :/

    YanıtlaSil
  3. @pinklemprie.. essence ojeler gerçekten fiyat kalite oranında iyi ojeler.. renk çeşidi de fena değil.. her rengini tamamlamak üzereyim neredeyse..
    @ojelerimiseviyorum..aa sahimi?? benimkiler kaldı ama bende zaten oje nadiren 24 saati geçer o nedenle sorun olmuyor..:-)) birden fazla gün kullanacaksan önce tırnak ucundan ojeyi kilitleyip sonra da topcoat sürebilirsin..

    YanıtlaSil
  4. tam rengi yansıtmışsın canım bende de böyle duruyor,bu arada kurukafalı yüzük süpper..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler bu sıralar kurukafaya takmış durumdayım

      Sil
  5. Offf yaaa! öldürdün beni burada! Bu çok güzeeeel. Sanki bir patlıcanı eline alıp, bezle ovalayıp parlatmışsın gibi ana rengi. En kısa zamanda edinmeliyim bundan da. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eseencein ojeleri tuhaf ilk başta hiç ilgimi çekmeyen renkler ilgimi çekmeye başladı yeni renkler de gelince hiç duramayacağım sanırım

      Sil
  6. Bayıldımm :)) Bende aldım bu cicişi fakat aldıgım gün poşeti yere düşürdüm ve tam kapak kısmından kırıldı.allahtan kurtardım hemen şişeyi peçeteye sardım bütün Avcıları elimde ojeyle dolaştım eve gelir gelmezde boş bi şişeye boşalttım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amann çok fena neyse kurtarmışsın Allahtan ojeyi güle güle sür :))

      Sil
  7. Bundan alıcam yakında. Bayılıyorum, sana da çok yakışmış:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...