21 Kasım 2012

Essence I Love Stage far bazı..

Evet nihayet dayanamayıp Essence I Love Stage göz makyaj bazını almış bulunuyorum. Gidip gelip baktığım, bloglarda olumlu, olumsuz pek çok yorum okuduğum bazı geçtiğimiz hafta sonu aldım ve iki gün de üst üste denedim. İlk intibam gerçekten olumlu olduğu yönünde, baz ten rengi olduğu için hemen göz kapağı ile bütünleşiyor. Uygulama istenirse tamamen sünger aplikatörü ile, istenirse de aplikatörle uyguladıktan sonra parmakla dağıtma-yedirme şeklinde yapılabiliyor. Bu bazı kullandığım günler makyajım o kadar sabitlendi ki gözde far sürerken yaptığım hafif bir hatayı bile silip düzeltmekte zorluk çektim. Göz kapaklarım hafif yağlı gibidir, buna rağmen akma bozulma olmadı akşama kadar. Ancak şimdi kış aylarında olduğumuzu da hesaba katmak lazım, belki de yaz aylarında, daha yoğun nem oranında bu kadar başarılı olmayabilir.


Baz koyu renkmiş gibi durmasına rağmen, göz kapağı ile bütünleşiyor kısa sürede, baz üzerine uyguladığım farın görüntüsü de bu şekilde..
Şimdi elimde az miktarda Sephora makyaj bazı var, o bazın yapısı silikonumsu ve renksiz bir baz. İkisi arasında karar vermem gerekirse Essence bazı fiyat/performans açısından başarılı buldum. Sephora bazı ise indirimden 10 TL.'ye aldığım için, o baz da fiyat/performans olarak uygun. Her ikisi de göz kapağı aşırı yağlı olmayanların rahatlıkla kullanabilecekleri ürünler, artık tamamen baz yapısına göre tercih meselesi. Ben ikisini de rahatça kullanırım diyorum.
Sevgiler..

5 yorum:

  1. bu üründen hiç kullanmadım ama deneyebilirim =)

    YanıtlaSil
  2. @rainbowgatherer.. ben de çok direndim bunu almamak için ama en sonunda aldım valla napayım.. o kadar çok bahsi geçtiki heryerde duramadım..

    YanıtlaSil
  3. bende bir denemeliyim o zaman:))

    YanıtlaSil
  4. ay gerçekten çok bahsi geçti bloglarda. almamak için zor tutuyordum kendimi ama bu yazıdan sonra dayanamıycam alıcaaamm :) ellerine sağlık, güzel bir yazı olmuş..

    YanıtlaSil
  5. @ozlemtuana.. Evet cok pahali bir sey de degil zaten denenebilir..
    @buseyavuz.. Cok tesekkur ederim :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...