5 Kasım 2012

Ekim Ayı Bitenler..

Biliyorsunuz bitenler fonuna para aktarma olayı devam ediyor, henüz iki ay olmasına rağmen minik fonumda epey bir param birikti ve yılbaşına keyiflice haryacabileceğim bir miktar olacak. Ekim ayında da çok ürün bitirdim. Bir kısmı zaten bitmeye yüz tutmuştu, bir kısmı da oldukça fazla kullanıp bitirdim.




Biten ürünlerin hepsi toplu halde.. Toplam 20 kadar ürün var, içlerinde deneme boyu ürünler de bulunuyor.


 Muhtelif kutulardan gelen Barielle tırnak bakım ve peeling ürünü ve Oxyload bakım kremi, her ikisinde de çok memnun kaldım. Aynı resimde görülen Nuxe ışıltılı kuru yağ da çok sevdiğim ve çok yakında tam boyunu alacağım ürünlerden.  Aseton, pamuk, tırnak beyazlatıcı gibi ürünler sürekli biten ve yedekleri zaten olan ürünler. Onların yanında TBS'un kenevirli el kremi var, son damlasına kadar kullandım ve yeniden alacağım ürünlerden. Diadermine zero trace olsa da olur olmasa da ürünlerden ama Pure Beauty Nar özlü losyon sevdiiklerimden ve yeniden alacaklarımdan. Watsons duş jelini bir daha almam ama Toni&Guy renk koruyucu şampuan çok iyi ve tekrar alacağım ürünlerden.
 TBS Love etc. parfüm fena değildi ama yeniden alacağım ürünlerden değil. Avon vücut spreyi ise çok vasat bir ürün. La Roche Posay renkli nemlendirici yazın çok kullandığım ürünlerden ve memnun kaldım.  Rival de Loop serum da çok iyilerden değil. Daha önce Nars aydınlatıcı ile karıştırdığımı söylediğim Sephora makyaj bazı da bitti. Baz olarak memnun kaldığım ürünlerden. Kiehls Midnight Recovery çok beğenerek kullandığım bir göz kremi oldu. Bu resim çekildikten sonra içini makasla keserek açtım ve daha bir sürü kaldığını gördüm, hala kullanıyorum yani kendisini.
 Watsons Calming Body Scrub daha önce biten ama içine başka bir peeling koyduğum bir ürün. Vanilya Cluub'dan gelen ayak peelingini koymuştum, onu da bitirdim. FlorMar ışıltılı vücüt kremi çok güzel nemlendiren bir krem, ışıltısı da anormal değil ama kokusu bir tuhaf, gerçi fazla uzun kalmıyor ama yine de çok fazla kokudan hoşlanmayanlar dikkatli olmalı. Lip Glosslar sürekli kullanıp, bitirdiğim ürünler, gerçi Essence gloss'da başıma bir olay geldi. Onu da yazacağım. 

Ve son resimde de şu ana kadar biriken paralar görülüyor, toplamda 300 TL. yaptı. Bu paranın bir kısmıyla Hotiç'den beğendiğim bir ayakkabıyı alacağım, bir kısmı ile de Elca'dan sıkı bir alışveriş düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, sevgiler..

8 yorum:

  1. bitenler fonuna para aktarma fikri süpermiş..en kısa sürede başlıyorum ki yılbaşı promosyonlarına kadar fon oluşturayım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün.. Evet 2 ay var daha baya bir para biriktirebilirsin iyi bir alışveriş için..:))

      Sil
  2. Pafüm nasıldı canım kalıcı mıydı? Ben onun katı parfümünü kullanmıştım ama hiç kalıcı değildi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @günlükmakyaj.. Ben çok beğenmedim kalıcılığını tabi herkesin tenine göre de değişir

      Sil
  3. Kiehls's'in göz kreminden memnun kaldın mı canım bu arada bravo baya bi ürün bitirmişsin ohh gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @melal.. Evet canım memnun kaldım uyku problemi kaynaklı olan hafif morluğa etkili olma hariç kuruluk ve çizgilenmeye karşı beğendim..

      Sil
  4. Harika! Ne kadar çok ürün bitirmişsin, yenilerine de yer açılmış.
    Darısı başıma :)

    YanıtlaSil
  5. @morrimel.. mümkün olduğu kadar bitenin yedeği varsa ya da benzeri almamaya çalışacağım yılbaşına kadar..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...