9 Kasım 2012

2 Günün Ojesi Bugüne Sığdı..

Tünaydın. Dün işyeri dışında olduğum için yine yazamadım ama dün gece eve de geç geldiğim için bugün için yeni oje sürmeyip, çatlayan ojelerle kolaya kaçtım. İlk olarak dün sürdüğüm oje The Balm'ın Hot Ticket oje serisinden Mudslide isimli oje. Ojenin rengi biraz da adı gibi çamur rengini andırıyor ama bence kahverengiden griye çalan bir renk. Sürümü çok kolay oldu ama kapatması beklediğim gibi çıkmadı. Tam opak renk elde etmek için 2-3 kat sürmem gerekti, dolayısı ile de kuruması biraz uzun sürdü. Ama kuruduktan sonra verdiği parlak görüntüyü sevdim.


Dün yaptığım armparty kombinasyonu böyleydi. Havalar artık soğuduğu ve iyice karardığı için de çok renkli kombinasyonlar yapmak gelmiyor içimden.
Bugün de dün akşam geç geldiğim için çıkartmaya üşendiğim ojelerimin üzerine Pastel'in  708 numaralı parlak simli pembe-fuşya çatlayan ojesini sürdüm. Aslında tam da kendini göstermedi, bunu daha açık bir rengin üzerine sürmek lazımmış, neyse bugün de böyle olsun.



Beyaz veya nude tonlarda bir renk olsaymış kesinlikle daha iyi gösterecekmiş renk kendini ama sürmüş de bulundum artık. En kısa zamanda daha açık bir renk üzerine sürüp göstereceğim bu çatlayan ojeyi, yorumları da o zaman yaparım artık.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Çok cool bi renkmiş yahu bu :) çok sevdim cicdden

    YanıtlaSil
  2. farklı benim için ama güzel:) pek anlamam tırnak işlerinden ama öğreniyorum

    YanıtlaSil
  3. @ojeperest.. gerçekten balm ojelerin renkleri değişik ama kapatıcılıkları biraz az..
    @kardelen.. yavaş yavaş öğren tabi çok seçenek var artık denenmesi gereken..

    YanıtlaSil
  4. Çatlayan ojenin rengi gerçekten çok güzelmiş. Dedğin gibi açık renkle daha güzel olabilir ama ben koyu rengin üzerine de beğendim :))

    YanıtlaSil
  5. @makyajlı haller.. teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. The Balm'ın ojesini siyah ya da bordo sandım ben. Kahverengi sevmem ama bunu beğendim. Çatlayan oje ile de çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oldukça koyu cam gibi bir kahverengi çatlayan ojeyi hafta sonu açık renk üzerinde deneyeceğim kesin

      Sil
  7. Yahuuu hic oyle deme! :D
    ben koyu renk uzerinde bayildimmm buna. Catlayan oje sevmem hic. Yiginla ojem var; bir tanr bile catlayan ojem yok. Ancak buna bayildim. Ve kesinlikle koyu renk uzerinde cok tarz durmus.
    Benzer kombinleri daha sık yapmalisin bence. Bu benden istek sarki olsun. :)
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  8. Off yaaa, off! Daha erken okusaydim bu yaziyi; alirdim bugun gratisteyken... :( bildigin dertlendim. :)

    YanıtlaSil
  9. @Tannesi... tabiki yaparım.. hatta hafta sonu hemen yapacağım..Balm oje alamadım diyorsan indirimi bekle yakında yılbaşı indirimi yapacaklardır sanırım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...