26 Mart 2012

hafta sonu alışverişi

Hafta sonu geldimi resmen kendimi tutamıyorum, içimdeki canavar uyanıyor ve beni alışveriş yapmaya caddeye sürüklüyor ya da Kadıköye'e. Geçtiğimiz hafta sonu da caddedeki Watson's ve Gratisi ziyaret etmeden duramadım tabi. Gratisde Garnier BB kremler içeri girer girmez gözüme battı tabiki ve hemen bir adet aldım. Aldıklarıma toplu olarak bakarsak,


Bunlar kozmetik alışverişim. Sırasıyla, Garnier BBalm, Watson's Pure Beauty Geoaqua Ultra Hydrating Serum, Watson's Superdrug Optimum Line Decrease Radiance Cream, Neutregena, Radiance Boost Eye Cream, Neutregena Yaşlanma Belirtilerine Karşı El Kremi SPF 25, Foot Spa Foot Repair ayak bakım ürünleri, Watson's BB. Collagen Lip Balm, Yves Rocher Allık Fırçası ve 3 adet Pastel oje (bu ojelerden ayrı bir yazı konusu olarak bahsedeceğim). En soldaki mini Nıvea deodorantı ise Gratis yanlış para aldığı için hediye etti.

Ürünlerin pek çoğunu kullanmaya başladım ama hepsini ayrı ayrı anlatmak istiyorum, o nedenle bu yazıda bahsetmeyeceğim bu konudan.

Hafta sonu ayrıca 3 adet de bileklik aldım. İkisi Forever New'dan, bir tanesi de Quqla'dan. Hepsi de birbirinden güzel.


En soldaki birsürü zincirden oluşan bileklik de özellikle favorim oldu. Forever New uygun fiyata değişik aksesuarlar bulmak için ideal olmaya başladı. Accesories ilk açıldığı zaman çok uygun fiyata, çok güzel şeyler satıyordu, şimdi ise fiyatları iyice arttı, bütün ürünler çin malı ve değişik hiç birşey bulamıyorum artık.
Quqla ise Cadde'de Şaşkınbakkal-Erenköy arası küçük bir mağaza, pek çok değişik aksesuar bulmak mümkün. Fiyatları çok ucuz değil ama alınan malın kalitesine uygun diyebilirim. En sağdaki bilekliği oradan aldım ve fiyatı da 45 Tl. Uygun fiyata değişik aksesuar arama çalışmalarım devam edecek.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...