1 Eylül 2021

Temmuz Ağustos Bitenler Part 1..

Haziran ayında en son bitenler yazımı yazarken Temmuz ve Ağustos aylarını beraber yazacağımı söylemiştim. Ama bu iki ayda o kadar çok ürün bitti ki yazıyı tek kalemde değil iki bölüm halinde yazmaya karar verdim. Hem de ürünleri daha detaylıca tanıtırım diye düşündüm. O zaman hemen bakalım ayrı kaldığımız bu iki ay boyunca neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


Bunlar sadece yazlıkta bitirdiğim ürünler, yine iyi çalışmışım.


Güneş kremleri, Solait'in sprey mekanizması bozulmasaydı aslında hem fiyat hem koruma açısından iyiydi. Neyse ki temizleyince düzeldi ama tabi olmaması gerekirdi. Bioderma şahane bir koruyucu yağ hem iyi koruyor hem de uzun vadede güzel bir bronzluk sağlıyor. Isana Sun ozon da iyidir, Solait'in sprey mekanizması bozulurken o bozulmadı mesela. Yine Isana'nın hindistan cevizi katkılı yüz ve vücut spreyi ise korkunç bir ürün, hem spreyi aşırı püskürtüyor hem kokusu ağır hem yüze püskürttüğümde gözümü yakıyor çok kötü yani yanına bile yaklaşmayın derim ben.



Sol başta Yves Rocher Monoi kokulu yağı var. Yağ çok amaçlı ama ben sadece vücut için kullanıyorum saçıma çok ağır geliyor. Kokusu da şahane ama ağzında  bir tıpa gibi bir şey olsa keşke bu şekilde sürekli fazla alıyorum ve ziyan oluyor. Seneye yaza tekrar alır mıyım bakacağız artık. 
Bade Natural'in koruyucu spreyi ben sineklere karşı kullandım bunu, bende işe yarıyor ama herkese aynı etkiyi göstermeyebilir.
Kakao yağı evet bu kavanoz tamdı ve evet hepsi bitti. Watsons'dan almıştım güneşlenmek için değil güneş sonrası cildimi nemlendirmek için kullandım. Seneye tatile giderken yine alacağım. 


Sol baştaki Watsons'ın yeni markası Lovely'nin bir serumu, sağdaki ise Isana Niacinamide içerikli serum. Ama ikisinin de içeriğinde ilk iki maddesi aynı, su ve gliserin. Öyle olunca tatilde aksatmadığım Foreo Bear mini ile masajda kullandım ve bitti. Açıkçası ikisi de öyle kayda değer serumlar değiller. Hele Lovely aslında sadece kokulu bir baz onu cilt bakımınıza eklemek için almayın sakın. 
Ortadaki de biten bir lip balm, Dr. Clinic markasına ait fena değil ama çok yumuşak sıcakta eriyip çabuk bitiyor. Nivea'ya mesela böyle bir şey olmaz. 


Bunları da bitirmiştim ama hemen attığım için bitmeden önceki fotoları koyuyorum.  Bebak sprey pek iyi diyemeyeceğim, üstelik daha ilk kullanımda bunun da spreyi bozuldu. Bu bozuk spreyler bana mı denk gelir hep anlamadım ama bir daha bu markadan güneş ürünü almayı düşünmem. Güzel olan pek çok ürününü ise marketlerde bulmak mümkün değil ne yazık ki. 
Garnier koruyucu su ise tek başına değilse bile takviye olarak iyidir. Ama bu satıştan kalktı sanırım bunu da bu sene hiç bir yerde göremedim. neyse büyük bir kayıp değil bence.


Cake Beauty'nin arındırıcı şampuanı nefisti, saçta yumuşak bir his ve tatlı bir koku bırakıyor. Bunu kremi ile birlikte yeniden alırım. 
Matrix Biolage ise sıradan bir şampuan. Güneş sonrası bakım vaat eden şampuan Trendyol'da 74 TL. olan fiyatını pek hak etmiyor bence. 


Bir göz altı bir de güneş sonrası kağıt maske. İkisi de fena değil. 
Bu arada daha çok maske kullandım aslında ama onları unutup attım sanıyorum. 

Evet atladığım unutup çöpe attığım bir kaç ürün daha vardı sanırım ama neyse artık. Umarım yeni sezonun ilk yazısı hoşunuza gitmiştir.  Yazının ikinci bölümü de en kısa zamanda gelecek tabi. Merak ettiğiniz ürünleri yorumlarda bekliyorum. Sevgiler..



 

10 yorum:

  1. maşallah maşallah iyi tatil yaptın galiba, twitter'da izmir postlarını görüyodum :)

    YanıtlaSil
  2. Nice beauty products! Thanks for sharing

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar sayfama beklerim🤗
    https://guzellikbenimle.blogspot.com/?m=1

    YanıtlaSil
  4. Epeyce şey bitmiş. Ben de dolap temizligi yaptım sonbahar alışverisine hazırlanıyorum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet baya bir temizlik oldu ben de ekim gibi bir alışveriş yaparım artık..

      Sil
  5. hoşumuza gitti hıhıms :) devamı pikiki :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...