4 Mayıs 2021

Nisan Bitenler..

Oldukça yoğun bir Nisan ayını geride bıraktık. kapandık kapanıyoruz derken yarım yamalak bir kapanma oldu nihayet bakalım sonu umarım iyi olur. Nisan ayının çoğu evde geçince yine baya bir ürün hem bitti hem de temizlendi. Bakalım bu ay neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


Bir toplu fotodan sonra hemen detaylara geçiyoruz. 


Clarins silgi peeling, bu tarz peelingler favorim biliyorsunuz, bunu da çok severek kullandım. Sevil'den almıştım yine alabilirim. Bionnex nemlendirici krem, bunu makyaj temizleme sütü gibi kullandım ve cildim her temizlikten sonra yumuşacık oldu. 
Bioderma güneş sonrası kremi baya bir kalmış ve bozulmuş o nedenle çöpe gitti. 
Juvera temizleme jeli sebum karşıtı olduğu için sabahları kullandım ve çok da beğendim. 


Loreal Botanical hassas terapi şampuanı, çok hassas diyemeyeceğim çünkü durup durup kepeklenmeye sebep oluyordu. Bir daha almam o nedenle. 
Incia sıvı sabun elllerimi yumuşacık yapan bir sıvı sabun çok beğendim. 
Tüy dökücü krem, bu tarz kremlere ihtiyacım yok o nedenle kullanamadım. 


Limonian jel göz altı maskesi, çok başarılı bir ürün, blogda yazısı vardı. Bunun farklı çeşitleri de var ve yeniden alınacak tabi ki. 
Gorkito vücut köpüğü, çok hoş kokuyor ve güzel nem veriyor, bu da yeniden alınabilir. 
Pure line sıvı sabunlar, değişik çeşitlerini indirimde gördükçe alıyorum fena değil. 


Himalaya neem ve nar özlü diş macunu, çok hafif dişleri çizmeyen güzel bir macun, Gratis'de satılıyor yine alacağım bunu. 
Adalox intim jel, çok alışkanlığım yok ama güzel bir ürün bu aklıma geldikçe kullandım ve bitirdim. 


Gıda takviyesi olarak aldığım Voonka toz kolajen ve Pan Plus kapsül biotin bitti. İkisi de yeniden alınacak sadece 1 ay kadar ara vereceğim. 


Hijyen spreysiz olmaz tabi, bu defa Cif bitti. Bu spreylerden çok memnunum. Evde her yerde kullanıyorum. 
Highgenic leke çıkartıcı mendil, çok iyi çok başarılı ama bir poşetinin içindeki mendil o kadar kocaman ki çoğu zaman ziyan oluyor. Açıyorum küçük bir lekeyi siliyorum ama geri kalanı tekrar poşete koysam bile kuruyor, o nedenle almam sanırım bir daha.
Gratis'in eklips markasının çilek kokan maskeleri, o kadar yoğun ve bayıcı kokuyor ki açtım havalandırdım ona rağmen o koku çok gitmedi. Koku hassasiyeti olanlar sakın yaklaşmasın bile.


Flormar blemish fondöten, bayadır duruyordu rengi de koyu geldi gözüme o nedenle attım. Ama Flormar fondötenleri de çok severim o nedenle üzüldüm yani. Gratis Beaulis baz ve sabitleyici sprey, fena değildi ama yeniden alınacak bir şey değil. Kokusu da oldukça yoğun bu arada bu spreylerin. 
Avon dudak yağı, bu aldığım 3. yağ firma da göndermişti toplam 4 adet bitirdim. Çok memnunum. Uygun fiyatlı ve dudaklara iyi nem veriyor.


Eskiyen ve çöpe giden ojeler. Artık metalik, ayna efektli, dokulu, böyle ince varla yok arası pigmentli ve neon renkli ojelerden hoşlanmadığımı fark ettim. Hepsi sırayla çöpe gidecekler. Tabi Benri aseton değişmezim. 


Maskelere geldik. Limonian saç ve ayak maskeleri çok başarılı. Ayak maskesine özellikle bayıldım. Ayaklarımı çok nazikçe soydu ve pamuk gibi bıraktı. Yaza girmeden bir bakın derim çok kısa sürede toparlıyor çünkü ayakları. 
Derinlemesine temizleyici köpük maske de fena değildi, galiba Watsons'dan aldım onu.
Kingirls maskeleri de seviyorum.
Bu ayın asıl favorisi Garnier'in yeni yoğun ampul etkili konsantre maskeleri, 3 çeşidi var ben hepsini aldım ama önce bu niacinamide içerikli olanı denedim. Daha önceki maskelerinden göz çevresi  maskeleri hariç o kadar memnun kalmamıştım ama bunlar oldukça başarılı. 


İpek pamuk klasik zaten, Farmasi'nin befit serisinin makyaj temizleme mendili, ben fırça temizliyorum bu mendillerle biliyorsunuz ama bunu çok başarılı bulmadım. Biraz da kuru yapıdaydı o nedenle bir daha almayı düşünmüyorum. 


Evet bu ayın bitenleri de böyleydi hepsinden kısa kısa bahsettim ama merak ettikleriniz olursa detaylar için yorumlara bekliyorum.

Sevgiler..

 

9 yorum:

  1. Yine bir çok ürün bitmiş. Diş macununu merak ettim. Farklı diş macunları kullanmayı seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme evet ben de denemeyi seviyorum...

      Sil
  2. Leke çıkarıcı mendili duymamıştım, iyi olur edinmek. Biz bu ay yine yağlara ve nemlendiriciye vurduk kendimizi. Çocukların ve benim cildim fena kuruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizievet yaz yaklaşıp havalar ısındıkça kuruluk artar benim de kremlere bulanırım :-))

      Sil
  3. Valla düzenli ürün kullanınca bukadar çok ürün bitiriliyor.Bayılıyorum bu yönüne.Limonian jel göz altı maskesini çok meraktayım.Göz altlarım kuru acaba bana yeterli gelirmi canım nedersin?

    YanıtlaSil
  4. bu yazındaki her şey iyimiş :)

    YanıtlaSil
  5. Leke çıkarıcı mendilden çok çok memnunum senelerdir alırım. Büyüklük konusunda sana kesinlikle katılıyorum. Ama ben ağzını çıt çıtlı kapatıcılar ile kapatıp ya da aynı gün bantlayıp koyuyorum çantama aynı hafta iş görmeye devam ediyor. Bir de kapatamayıp kuruduğunda hafif ıslatınca bile iş gördü. Çok başarılı keşke daha minnak boyları olsa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik kuruyunca hafif ıslatmak iyi fikir bunu deneyeceğim suyla ıslatınca leke çıkarma özelliği gider diye düşünmüştüm ben.. ama daha minik bir ıslak mendil oyunda olsalar hakikaten çok iyi olurmuş..

      Sil
  6. Clarins peelingi merak ettim ☺️

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...