28 Mayıs 2021

Licape Alışverişim..

Geçen ay Licape'den gelen kremleri beğenince Licape'nin diğer ürünlerini de incelemek istedim ve çay ağacı özlü yıkama jeli ve C vitamini kremini de denemek için aldım. Şimdi hem bu alışverişten hem de kısa kısa ürünlerden bahsetmek istiyorum. 

Licape

Öncelikle sitenin ürünü kargoya verme hızı harikaydı. Öğleden biraz önce verdiğim sipariş öğleden sonra kargoya verildi ve ertesi gün elimdeydi. Ürünler gayet sağlam bir şekilde paketlenmiş ve kutu içindeydi. Bazı firmaları 10 günden fazla süren kargolama süreçleri düşünülecek olursa bu konuda oldukça takdir ettim Licape'yi. 

Licape

Önce çay ağacı özlü yüz yıkama jeline bakalım. Bunu yaz geldiği ve sıcaktan dolayı cildim fazla sebum üreteceği için dengelemek için aldım. İçeriği fena değil ve miktarı gayet yeterli bence. 

Licape

Kolajen ve C vitaminli serumlar ise artık özel ilgi alanım oldular resmen. Bunu da denemesem olmazdı tabi. Tabi daha kullanmadım ama ilk bilgi olarak ürününü anti aging özellikli olması, yaşlanma karşıtı ve cilt donukluklarını da giderme amaçlı olduğunu söyleyebilirim. 

Licape

Bu arada Licape'nin yaban mersini demek olduğunu söyleyeyim. İncelediğim kadarı ile ürünlerin içerikleri fena değil. Kremleri kullanmaya başlamıştım bile zaten. Kremlerden de bahsedersek,  leke kremi renk tonunu dengelemek, sivilce, hormonal sebeplerle oluşan lekeler, epilasyon lekeleri vs. sorunlarda oldukça etkili.  Yaşlanma karşıtı bakım kremi ise hyaluronik asit ve C vitamini içeriği ile cildin sıkılaşmasına ve ince çizgilerin azalmasına yardımcı oluyor. 

Licape

 Çay ağacı özlü gece bakım maskesi ise tam yağlı ve akneye meyilli ciltlere göre bir ürün. Gece sürüp sabah temiz bir cilde uyanmak için önerilebilir. Haftada 1 ya da 2 kere kullanmak yeterli bence. Ben henüz 3 haftadır kullanıyorum. İlk izlenim olarak ertesi sabah gerçekten ciltte aydınlık görüntü bırakıyor. 

Ürünlerin hepsini detaylı olarak https://www.licape.com.tr/ den inceleyebilir ve alabilirsiniz. 
Sevgiler..

8 yorum:

  1. fotileri ve anlattıklarına göre pek hoş gözüktüler gözüme :)

    YanıtlaSil
  2. C vitamini kremini denemek isterim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara henüz ben de deneyemedim tam biraz daha kullanayım da yazarım..

      Sil
  3. hıc duymadıgım marka hemen ıncelıyorum ellerıne saglık öpüyorum cok :**

    YanıtlaSil
  4. Güzel ürünler artık benim yaşima da uygun. Çay ağaçlı yüz jelini merak ettim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya çay ağacı kremi cilde çok iyi geliyor hele de minik minik sivilce sarmışsa çenemi falan süper...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...