5 Nisan 2021

Mart Bitenler..

Mart ayı bitenler yazısı geliyor bugün. Bu ay pek de yoğun geçmedi benim açımdan ama yine de fena bir performans değil bence. Bakalım bu ay neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


Kısa bir ön gösterimden sonra detaylara geçelim hemen.


Tabi değişmez ürünler sıvı sabunlar oldu. Bu ay hatta bana bile fazla geldi bu kadar bitmesi. Pure Line'ı beğendim yeniden alırım. Işıl sabunu BİM'den almıştım çok etkilemedi beni yeniden almam. Avon sabunları ise indirimde gördükçe alıyorum. 


Buradakilerin hepsinin dibinde az az kalmıştı. Ürünlerin hiç biri beni performansı ile çok etkilemiş değil o nedenle çöpe gittiler. 


Neva Color naturalis saç boyası, bence gayet güzel kızılın üzerine boyamama rağmen bakır sarı bir renk tuttu dipleri güzel kapattı ve en önemlisi saç derimi hiç yakmadı. Evde boyarsam bunu alırım yine. 
Evocapil şampuan, bunu oğlum kullanıyor almaya devam edeceğiz tabi beğendi.


Garnier, Purnem ve Sephora kremleri baktım kullanamayacağım makyaj çıkartma sütü yaptım ve öyle bitirdim. Çok da iyi oldu bence. Loccitane serum harika bir ürün ama fiyatı çok arttı, yeniden alır mıyım bilmem. Mizon göz kremi de fena değildi ama Justin Beauty'de satılan çok daha iyi göz kremleri var alırsam onları alırım. Procsin aloe vera sprey, fena değil ama bunu yeniden almayacağım artık. Procsin ne yazık ki yine fabrika ayarlarına dönmüş çünkü. 


Makyaj ürünleri, bir adet Urban Decay palet baya bir kullanıldı ve çok eskidi o yüzden attım gitti. NYX aydınlık veren makyaj bazı fena değildi ama NYX'den almak istediğim 2 ayrı makyaj bazı var ilk indirimde onları alacağım. Becca aydınltıcı dibini sıyırdım diyebilirim. Laction paris Gratis'de satılıyor genelde indirime girmez ilk defa 25 TL. fiyata görünce göz altı krem BB kapatıcısını almıştım ama hiç değmez almaya belki 10 defa kullandım kullanmadım ve bitti. 
Farmasi maskara fena değildi, yeniden alınabilir. Catrice likit aydınlatıcı bu da dibinde az kalmıştı çöpe gitti. 


Farmasi Nutriplus kara mürver ve C vitamini takviyeleri. Bu dönemde çok lazım, yeniden alacağım bunları. Rossmann'dan aldığım Beeo propolis takviyesini de beğendim ama tek seferlik her gün bir tane almak lazım ve tanesi 10 TL. 


Himalaya complete care diş macununu çok beğenmedim. Ama Domestos yüzey spreyi ve Cif'in yeni konsantre banyo ve mutfak sıvıları oldukça başarılı.  Özellikle Domestos alın ve çantaya atın derim. 


Uni göz makyajı silme pedleri, hafif makyaj yapanlara göre bana göre değil. Ducray saç dökülmesine karşı şampuan denediğim kadarı ile fena değildi. Avon ultimate shine saç yağı, favorim ve saçımı yağlandırmayan 2-3 yağ üründen biri, yedekli alıyorum bunu. Benri aseton biri biter biri gelir tabi ki.


Rituel de Beute'nin 3D maskesi ki oldukça başarılıydı bunu bulursanız alın derim. Yine aynı markanın köpüklü yüz temizleme pedi, fena değil ama tek kullanımlık o nedenle oldukça pahalıya gelecek bir ürün. 
Pamuklar ve Foreo make my day maske de sürekli kullandıklarımdan tabi ki. 


2 adet ojeyi daha çöpe yolladım. Bu ay fazla oje ayıramadım ama gelecek ay baya bir oje ile vedalaşacağız. 
Kullandığım en kötü dudak bakım kremlerinden biri Bepanthol her seferinde sürüyorum ağzım dudaklarım aşırı yağı bir şey yemişim gibi oluyor. Nem vereceğine daha da rahatsız ediyor beni. o nedenle attım artık durmasın boşa. 

Bu ayki bitenler de böyleydi, sizin kullandıklarınız varsa yorumlarınızı bekliyorum. Bakalım fikirlerimiz aynı mı?
Sevgiler..





 

12 yorum:

  1. size hayran kaldım valla sabah kalkıp yuzumu yıkayıp dişimi fırçalıyorum sadece hee arada bir de oje sürüyorum sanırım bu işleri sevmek gerek ve üşenmemek ben aşırı üşeniyorumm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esrakafkaslı :-)) teşekkürler sanırım biraz da alışkanlık meselesi ama ben üniversiteden beri böyleyimdir...

      Sil
  2. Ne çok ürün bitirmişsin bravo ✨👌 bepanthol alıcaktım vazgeçtim yorumunu görünce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @busragenc bence de alma onun yerine daha başarılı balmlar var...

      Sil
  3. Saç boyası tavsiyeni değerlendireceğim. Genelde hep sıkıntı bana, Hem saç derim hem gözlerim yanıyor boyadan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi evet bu yakmıyor o bakımdan çok memnun kaldım...

      Sil
  4. pure line ve nutri plus not aldım, saool :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone nutri plus bu zamanda kesinlikle tavsiye...

      Sil
  5. İrem ne güzel ürünler bitirmişsin. Cif serumları ilk kez gördüm. Banyo için olanı alacağım mutlaka. Yenileri güle güle kullan şimdiden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esrayıldız Cifler süpermiş tavsiye ederim .. teşekkürler :-))

      Sil
  6. Domestos yüzey spreyi ve Cif'in ürünlerini denemek lazım, öneri için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. Takviyeleri görmüşken yenilemem lazım benim de..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...