2 Mart 2021

Şubat Bitenler..

Şubat ayını da geride bırakarak ilkbahar aylarına adım attık. Bu ay bitenler yine oldukça fazla, bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş. 


Sıvı sabunlar ve duş jelleri ilk sırada tabi. Duş jellerini karışık kullandığım için hepsi yarılanıyor ama bitmiyor. 
Sıvı sabunlardan Dalan'ı çok sevmedim elden zor arınıyor bu nedenle çok su harcıyorum. Vanilla Bean Noel ise kokusuna bayıldığım B&BW'ün elimde son kalan ürünü. Bu arada markanın online satışı var ama bir köpük sabunun normal fiyatının 125 TL. olduğunu biliyor musunuz? Köpük sabun yani bu pes diyorum ve kendisi ile vedalaşıyorum. 


Gratis'de bulunan Fenomen C markasının yüz temizleme sütü fena değildi, indirimde alınabilir yine. Ki şu an 200 ml. Gratis Kart ile 11.75 TL. gayet iyi bence. 
Geri kalanlar çöpe gitti, artık kullanamadığım Procsin güneş kremi, Pure Beauty güneş kremi ve pek de beğenmediğim Jannsenn Kozmetik maske. 
Bu krem Pure Beauty'nin en kötü ürünlerinden bence çok fena beyaz iz bırakıyor ve asla emilmiyor. o nedenle vedalaşıyorum. 


Canım The Ordinary'nin glicolic asit toniği bitti, ben bunları İngiltere'den almıştım nispeten uygun fiyatlıydı ama son durumda artık almam sanırım. Miniso tonik, bunu da çok seviyorum, uygun fiyatlıydı ben aldığımda ama son baktığımda yoktu umarım gelir. 
Farmasi çift fazlı misel su da oldukça başarılı bence ama bunun eski halini daha çok seviyordum ben. 
Alttakiler Gratis'den beaulis'in sprey makyaj bazları, baz olarak pek işe yarar değiller. makyaj sabitlemede daha iyiler. Ancak kokuları çok yoğun alacaksanız onu göz önünde bulundurun derim. 


Bu ay artık kuruyan maskaralar ile vedalaştık. İçlerinde en sevdiğim Loreal mürdüm rengi olandı ama artık gözümü yakmaya başladı. 
En sevdiğim Avon kalemlerden 2 adet bitirdim. Bunları sürekli alıyorum zaten.
Farsali'nin unicorn tears bazı, fena değil ama bu kadar paraya kesinlikle değmezmiş.
Lancome'un teint idole fondöten testerı, bu da fena değil ama fiyatı 420 TL. bilemiyorum iyi bir indirim olsa bile kıyıp da almam herhalde. 


Burada en sevdiğim ve tekrar tekrar aldığım tabi ki Voonka kolajen, diğerleri işe yaramaz. 
Hele o sıvı olan mini olanın tadı berbat. 
Voonka için detaylı bilgi blogda mevcut, nereden alabiliriz diyenlere de öneride bulunabilirim. 


Cilt bakımı olarak da Garnier Hyaluron&aloe vera nemlendirici jeli ve Skincode'un serum bitirdim. Skincode'u alacağımı sanmam iyi bir baz gibi başka bir etkisini görmedim. Garnier'de fena değil ama yine alınacak kadar sevmedim. 
Bioder el kremi, Incia ve Lanolips dudak balmı ve Lancome'un deluxe boy ürünleri yine bu ay bitenler arasında. lanolips seviyorum stoklarım da var zaten hazırda.


Benri koyu renk ojeler için aseton kadar sevdiğim Farmasi Aseton, oldukça başarılı. 
Çöpe giden ojeler de bu ay bunlar oldu. Yavaş yavaş azaltıyorum. 


Bu ay kullandığım kağıt maske, ıslak mendil, pamuk vs. Nays makyaj temizleme mendillerini pek beğenmedim. Fırça temizlemek için kullanıyorum ama çok iyi temizliyor diyemeyeceğim. 
Kağıt maskelerin detayları ise geçen hafta yazdığım kağıt maske dosyası yazısında mevcut. 



Öte yandan Gratis'de de bulabileceğiniz Karline markasına ait manikür ve pedikür setlerine bayıldım. Uzun zaman oldu, manikür ve pediküre gidemiyorum. Özellikle pedikür seti harika, Bundan 2 tane daha aldım hemen. Tatile de götüreceğim tabi. 


Bunlar da denediğim tester ekibi. Şu oje silme mendilleri yukarıdaki setlerden çıktı, çok beğenmedim, o nedenle hiç açmadan atıyorum 2 tanesini. 
Loccitane çok severim ama duş jelleri ve şampuanları pek başarılı değil bana göre hangisini denediysem sevmedim. Ama krem ve maskeler harika tabi o ayrı. 
Yeni denediğim Dermabien markasının renkli güneş kremi baya baya başarılı geldi bana, bakalım yazın fondöten yerine kullanılabilir bence. 
Foreo serum da fena değildi. 
Bu ayın en başarılıları, en aklımda kalanları Missha'nın A'pieu serinin kremleri özellikle glicolik asid içeren kremi oldu. Bu aralar taktığım içeriğin glicolic asid olduğunu anlamışsınızdır sanırım, bu krem de en kısa sürede alınacak.

Evet bu ayı da böyle geçirdik, merak ettiğiniz ürünleri yorumlarda bekliyorum. Önerilerinizi de alabilirim tabi.
Sevgiler..

 

6 yorum:

  1. festive, vanilla bean, ordinary, not aldım tenk yuuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone vanilla bean başka markada bulursan haberim olsun :-))

      Sil
  2. Ne güzel baya bitenler olmuş yine:) Ben de yazacağım bi yazamadim fırsat bulup:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam bitenleri kısa kısa okumak iyi oluyor -))

      Sil
  3. Sevdiğim bir seri bu bitenlwer yazıları ,kısa kısa güzel fikirler veriyor. Fenomen C temizleme sütünü aslında önceki gün almak üzereydim ama geri bıraktım. İşe yaramazsa yer kaplamasın diye .Yazını okusaymışım alırdım ,neyse bir dahaki sefere .Nays mendilleri aslında ben sevmiştim. Kabasını güzel alıyordu benim makyajımın . Voonka kolajeni kullanıyorum henüz bir etki gözlemlemedim .Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak .Ellerine sağlık canım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme voonkanın tozu etkisini çok çabuk gösteriyor 1 kutu bitmeden hissedeceksin..:-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...