8 Şubat 2021

Ocak Bitenler...

Ocak ayı ne çabuk bitti değil mi, bu ay yine epeyce bir ürün bitirdim ve yenilerini kullanıma açtım. Bakalım Ocak ayında neler bitmiş neler çöpe gitmiş ki baya da çöpe giden ürün var. 


Hemen kısa bir ön gösterim sonrası detaylara geçiyoruz. 


Yine bir numarada sıvı sabunlar var. Bu ay hepsi Avon, özellikle 720 ml. happines sabunun kokusu çok güzeldi. Yeni siparişleri verdim bile. 


İlk çöpe giden Reddist saç spreyi, zaten saç spreyi hiç kullanmam evde boşu boşuna durmasın dedim ve çöpe gönderdim. Bir kere denemiştim çok sertleştiriyor saçı. 
Cake Beauty dolgunlaştırıcı şampuan fena değildi ama sonrasına mutlaka bir krem istiyor.
Evocapil şampuan bunu oğlum başladı kullanmaya etkisi baya iyi aslında devamını da alacağız bakalım. 



Buradaki Diadermine kremleri ben kullanmadım, arkadaş kontenjanından yorumluyorum. Kullanan arkadaşımın yorumu mavi kapaklı gece kreminin çok daha iyi olduğu yönünde. Cildi baya kurudur bu arada kendisinin. 
Benim kullandığım Nuxe serum oldukça iyiydi cilde baya bir nem veriyor. Ama markadan yeni bir ürün denemek istediğim için bunu almayacağım. 
Avon dolgunlaştırıcı ampülleri de yakın zamanda yazmıştım, nem tutma özellikleri iyidir. 

Innova krem ve Nivea maske çöpe gittiler. Innova'nın içinde az kalmıştı zaten, nemlendirici özelliği de fena değil bu kremin. Ama Nivea urban detox maske oldukça başarısız bana göre, hiç bir etkisi olmadı boşa durmasın diye attım gitti.


Yves Rocher'in bir yılbaşında aldığım devasa boy duş jeli, kokusu şahane ama hiç kalıcı değil. Cake Beauty el kremi harika, elleri yumuşacık yapıyor gerçekten çok memnun kaldım bu kremden. 
Sephora'nın mini karpuzlu ek kremi de fena değildi bence. Farmasi eurofresh diş macununu da sevdim, dişleri güzelce temizliyor ve tortu bırakmıyor. İki minik parfüm tester a da buraya girmiş, çok kayda değer şeyler değil. 
Lip revitalizer naneli balmı severek kullandım ama çok çabuk bitti sanki. 
Bee beauty lip balm da maalesef çöpe gitti çünkü nemlendirmediği gibi bir de yapış yapış oluyor dudağımda. 


Biten ve çöpe giden makyaj ürünleri. Maybelline baby lips direkt çöp niye aldım tabi zamanında merak etmiştim. Le mare dudak dolgunlaştırcı, pastel far, isimsiz bir allık da çöpe gitti. Ama diğer ürünler dibine kadar bitmiş durumda, özellikle Flormar kontur paletin dibini kazıdım. Neyse ki zamanında yedeklemiştim onu. 
H&M krem far baz olarak süperdi onun da dibini gördüm. Missha kaş liner'ı da bitti. Avon kalem ve maskara da gayet güzel kullanılıp bittiler. Fırçalar ise oldukça eski çöpe gittiler o nedenle. 


Yapıları bozulan ojelerimle bu ay da vedalaştık iyi oluyor böyle yavaş yavaş baya bir düzene sokuyorum ojelerimi. 


Kağıt maskeler, bu ay beni çok etkileyen mutlaka alın diyebileceğim bir maske olmadı. Pure aura maskeden umutluydum ama sadece renginin yanar döner olması dışında çok bir özelliği yok. Watsons'dan daha iyi maskeler alıp denemiştim ben yani. 


Denediğim testerlar, fena değiller mesela Chanel fondöten çok iyi ama o paraya değer mi kesinlikle değmez. Shiseido'nun aydınlatıcı kremi çok güzel ama o kadar çok uygun fiyatlı muadili var ki o parayı verip de almam. Sephora HYA kremler hakkında kararsızım.
Limonian beyazlatıcı C vitaminli serum iyiydi o alınabilir. 
Ama bu ayın kazananı Mario Badescu göz kremi, ilk sürdüğüm andan itibaren farkı hissettim. Fiyatı da 350 TL. civarında sanırım ilk indirimde kendisi alınacak. 



Benri pamuklar muhtemelen indirimli bulduğum için almışımdır yoksa tercihim Rossmann'ın pamukları. 
Şok marketlerde satılan Yumak marka makyaj temizleme mendillerini ise makyaj değil fırça temizlemek için kullanıyorum ve diyebilirim ki denediğim en uygun fiyatlı ve en iyi ürün. Tabi fırça temizleme konusunda.


Bir de bu Mara Kozmetik manikür pedikür peelingi var. Banyoda durmaktan aşırı pislenmiş hatta paslanmış. Baya kullandım ama artık çok fena oldu dibinde biraz var ama atmak zorunda kaldım. Ben aldığımda 30 TL. falandı şimdi 70 TL. olmuş. Bunun yerine Farmasi'nin indirimde daha uyguna gelen el&ayak peelingini almıştım onunla devam edeceğim. 



Evet Ocak ayını da böyle kapattık. Şubatta bakalım neler bitecek. Ürünlerden kısa kısa bahsetmeye çalıştım ama sorularınız varsa detaylı olarak yorum olarak bekliyorum.
Sevgiler..





 

6 yorum:

  1. Baya biten olmuş yine Eurofresh diş macununu ben de çok sevmiştim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam evet ilk alışverişte alacağım yine ondan .-))

      Sil
  2. pekiii, cake beauty, nuxe, happiness tenk yuuu :)

    YanıtlaSil
  3. Mara manikür pedikür peeling bugün bim' e geldi. 20 TL ya da biraz daha düşük bir fiyatı vardı. Cake ürünlerini çok merak ediyorum ben. Gelsin yeniler.

    YanıtlaSil
  4. Avon sabun konusunda oldukça başarılı

    YanıtlaSil
  5. Ben bu yıl da minimalist alışverişe devam ediyorum. Ne kadar para arttırdım yapmadığım ıvır zıvır alışverişten tahmin edemezsin 🙈

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...