15 Şubat 2021

Ocak Ayı Alışverişleri..

Evet Ocak ayı bitenlerden sonra sıra alışverişlere geldi. Yine istediğim gibi olmasa da sevdiğim merak ettiğim bir kaç şey aldım. Daha sonra blogda detaylı bahsedeceğim ama kısa kısa ne aldım hemen bakalım. 


İlk toplu ön gösterim fotosu. 


Avon'dan geçen yaz severek kullandığım dudak yağını bir de ayurveda duş yağı aldım.  Yağın kokusu muhteşem diyebilirim, keşke seri olarak alsaymışım bu Planet Spa ayurveda ritual serisini. 



Bu da ayın ortasında Sephora, Watsons ve So Fly Cosmetics indirimlerinden yaptığım alışverişler.


Sephora'dan Erborian markasının bir ışıltılı nemlendirici baz kremini ve Fenty'nin iki adet mini mat rujunu aldım. Özellikle rujlar çok uyguna geldi fiyat olarak. 
Daha sonra çok merak ettiğim Maybelline lifter glossun 07 rengini aldım denemek için. Rengi ve yapısı şahane, bunların 2 rengini daha aldım hepsini detaylı olarak yazacağım. 



So Fly Cosmetics de süngerini çok sevdiğim bir marka. İlk aldığım sünger baya eskidi, ben de hazır indirim varken yenisini aldım yanına da yeni çıkan pro serisinden 2 fırça ekledim. Fırçalar konusunda hala aynı düşünüyorum çok gerekli değiller ama sünger kesinlikle alınmalı bence. Beauty Blenderdan çok daha iyi o kadar söyleyeyim size. 


Son olarak yine Watsons indiriminden Ashley Joy markalı bir şampuan aldım. ilk izlenimim çok olumlu değil hakkında, biraz daha denemem lazım tabi.

Evet bu ay da böyle geçti, gelecek ay için alışveriş listem sanırım daha kabarık olacak. Siz hangilerini beğendiniz ya da merak ettiniz, yorumlarda bekliyorum.
Sevgiler..



 

12 yorum:

  1. Hepsini güzel günlerde kullan canım, detayları bekliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik teşekkürler yazmayı planladıklarıma bu hafta sonu foto foto çekeğim...

      Sil
  2. aaa auyrveda mı bakayım ona ben de bir koku delisi olarak :)

    YanıtlaSil
  3. Rujların rengi ne tatlı öyle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam evet hepsini bayılarak kullanıyorum...:-))

      Sil
  4. Bu dönemki indirimler iyi oluyor. Yılbaşı, sevgililer günü epey kampanya oluyor. bBen de nemlendirici ve birkaç başka ihtiyacı genelde bu dönemde alırım. Ama bu yıl coronadan mı bilmem netten bile alışveriş zor geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi her şeyi netten almaktan hoşlanmıyorum zaten mağazada görerek alışveriş daha tercih sebebi benim için özellikle indirim döneminde :-))

      Sil
  5. güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...