22 Ocak 2021

Yüksek Fiyatlı Cilt Bakım ürünleri..

Bugün size 2 bölümlük bir yazı dizisinin ilkini yazıyorum. Uygundan yüksek fiyatlıya cilt bakım ürünleri, bugün drugstore marketlere göre daha pahalı  cilt bakımı ürünlerinden bahsedeceğim. Nereden alabileceğinizi de söyleyeceğim elbette. 




Öncelikle cilt temizleme ile başlıyoruz. Son zamanlarda kullandığım Hada Labo Tokyo çok başarılı cildi germeyen, yormayan bir temizleyici. Gratis2de bulabilirsiniz ama Gratis'in alıştığımız fiyatlarından daha yüksek bir fiyata sahip. İndirimsiz hali şu an 93 TL. indirim beklenip alınabilir. 
Sephora'da bulunan Glam Glow markasının ise çok güzel temizleyicileri var. Bu da onlardan biri, ne yazık ki fiyatları 200 TL. üzerine çıktı ve pek de indirime girmiyorlar. 
Çok yakın zamanda bahsettiğim Foreo Luna mini 3 ise cilt temizlemede gerçek bir kurtarıcı diyebilirim. Bunu da indirim bekleyip Trendyol'dan alabilirsiniz. 



Ben toniksiz cilt bakımı olmaz diyenlerdenim. Çeşit çeşit  tonik kullanıyorum içlerinde çok uygun fiyatlı ve çok iyi olanlar da var ama Lierac'ın bu nemlendirici toniği gerçekten başarılıdır. Eczanelerde bulunabilir. 
Yine bir Sephora indirimden aldığım normalde fiyatı gereksiz yere aşırı artmış The Origins markasının nemlendirici maskesi, fena değil ama normal fiyatını buna vereceğim etkisini bende daha net gördüğüm Glam Glow maskeleri tercih ederim. 



Şimdi kullandığım en iyi serumlardan biri Loccitane'ın bu ölmez otu içeren serumudur. Oldukça başarılı bir ürün ama fiyatı her şey gibi oldukça arttı ne yazık ki. 
Gündüz kullanmayı en sevdiğim serumlardan biri de Kiehls'in bu serumu zaten benim Kiehls'de tek sevdiğim şey de bu sanırım markanın çoğu ürününün aşırı abartıldığını düşünüyorum.  Bunun fiyatı da artmış tahmin ettiğim gibi 415 TL. olmuş. Serumu sevmekle birlikte bu fiyatı hak ettiğini de düşünmüyorum açıkçası. Uygun fiyatlı benzerleri var zaten bir sonraki yazıda öneriyor olacağım. 
Darphin intral 50 SPF gündüz bakım kremi de aynı şekilde, çok güzeldir ama bu miktara 375 TL. olmuş. Btnce daha uygun fiyatlı bir alternatif krem ile devam edeceğim yoluma. 


Gece ve  gündüz için nemlendirme etkisi sevdiğim iki kremden de bahsedeyim. Nuxe'un marvelliance serumu, ben bunu gece hyaluronic asit veya C vitamini içeren bir serum üzerine kullanıyorum ve hem yaz hem de kış boyu etkisinden çok memnunum. Bunun da fiyatı 300 civarı ama indirimli alınabilir yine de etkisi çok iyi çünkü. 
Darphin stik nemlendirici de fena değil uygulandığında cilde serinlik de veriyor ama 275 TL. verip de almayı düşünmem bir daha açıkçası. 


foreo

Bu ürünlerden gerçek anlamda parasını hak eden Foreo Luna'dır bence. Cildinize uygun bir Foreo edinmeniz çok iyi bir yatırım olacaktır ama alamayanlara da bir sonraki yazıda başka bir önerim olacak tabi.

Evet benim yüksek fiyatlı önerilerim bunlardı, siz ne dersiniz önerebileceğiniz, bunların yerini alabilecek uygun fiyatlı ürün varsa yorumlarda bekliyorum.
Sevgiler..

 

15 yorum:

  1. En çok Loccitane serumu merak ediyor. Hado Labo jeli de en kısa zamanda alacağım sanırım. Sevgiler..🌷

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @perriscope loccitane'ın fiyatı aşırı artmış durumda maalesef .-((

      Sil
  2. Loccitane'ın serumunu çok merak ediyorum ben de. Kiehls serumun Midnight versiyonunu aldığımda bu serumun tester'ını vermişlerdi kokusu da çok güzeldi kendisi de ama şu an fiyatına değer mi bilemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mügelog Kiehls'in bana göre hiç bir ürünü şu an geldiği fiyatları hak etmez ama tabi tercih meselesi.. :-)) daha uygunları bulunuyor kesinlikle..

      Sil
  3. Bu fiyatlar böyle giderse yüzümüze yoğurt falan süremeye başlayacağımızdan korkuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan kaldık mı evde doğal maske tarifi verenlerin eline şimdi :-)))) hazırla yoğurtları avakadoları :-D

      Sil
  4. Foreo kesinlikle hakkını veren bir ürün..

    YanıtlaSil
  5. Hada Labo Tokyo'nun yeni seri ürünlerini getirselerdi keşke. Bu seriler neredeyse üretimden kalkacak. Yazında değindiğin çoğu marka bir zamanlar orta karar fiyatlarıyla alınabilir ürünlerdi. Maalesef hepsi çok zamlandı. High-end ürünlerin yanına yaklaşılmıyor artık. Neyse ki cilt için gerekli temel ve temiz içerikli ürünleri artık yerli markalardan bulabiliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily evet aslında baya çok türk markası var eskiye göre fiyatları da uygun sadece onları kapsayan bir yazıya ne dersin ??

      Sil
  6. @auseesua teşekkürler :-)) ben de bu rengi özellikle tercih ettim.. vereceğin/verdiğin paraya değeceğine emin olabilirsin bu arada :-))

    YanıtlaSil
  7. loccitene, her şeyini seviyoom :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone keşke fiyatları da daha uygun olsaydı..

      Sil
  8. Bazı ürünlere verilen paraya değiyor bazen de ucuz bir ürün daha iyi çıkıyor ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya aynen çok uyguna alıp da çok memnun olduğum o kadar ürün var ki aslında :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...