21 Aralık 2020

New Essentials C Vitaminli serum..

Bugün bir süredir kullandığım New Essentials C vitamini içeren ultra glow serumdan bahsedeceğim. Yani C vitamini içeren ve aydınlık vermeyi vaat eden bir serum. Biliyorsunuz C vitaminli serumlar cildi aydınlattığı ve lekeleri açtığı için oldukça popüler, bakalım bu serum vaatlerini yerine getirebiliyor mu?



Ürün 30 ml her gece 4-5 damla kullandığım yarıya ancak indirebildin ve ürün hakkında bir fikrim de oluştu. 



Normalde C vitaminli serumlar daha kıvamlı ve yapışkan olur bu o kadar değil tabi içeriğinin ilk sırasında su olmasının sonucu olarak tabi.  Ürünün ilk vaadi parlaklık vermek içeriğindeki su ve C vitamini türevi bu vaadi kısa vadede yerine getiriyor.  C vitaminli serumlar güneş ışığı ile kötü etkileşimde bulunup lekelenmeye sebep olacağı için gündüz kullanılmaz ama bu serumda saf C vitamini yani askorbik asit yok o nedenle verdiği parlak ve yumuşak etkiden ve hemen emilmesi gibi anlık etkilerinden faydalanmak için gündüz de kullanılır bence.


Fiyatı bütün bunlar düşünülürse oldukça uygun zaten içinde saf C vitamini olan bir serumu bu kadar uygun fiyatlı bulmak mümkün değil ama nem tutsun diye üzeri iyi bir kremle takviye edilir 
Bence fena değil saf C ağır gelir cildime diyenler kullanabilir uzun vadede krem desteği ile C vitaminini arttırmaz ama nem oranını arttırır diye düşünüyorum ki ben geceleri Nuxe serum ile destekliyorum ve sabah aldığım yumuşak ve nemli etkiden memnunum.  


Ayrıca serumu sürdükçe face roller gibi bir şeyle yüz masajı da yaparsanız etkisini arttırmış olacaksınız. Benim kullandığım The Body Shop'un masaj aleti ama siz doğal taş olanlardan da faydalanabilirsiniz. 



Ürününün içeriğini de incelemeniz için bırakıyorum. 
"Aqua, panthenol, glycerin, peg-40 hydrogenated castor oil, phenoxyethanol, hyaluronic acid, ascorbyl tetraisopalmitate, ethyhexylglycerin, polysorbate"
İlk sırada su yer alıyor, bu tabi ürünün anlık nem verme özelliğini arttırıyor. Hyaluronic asit ile zenginleştirilmiş ascorbyl tetraisopalmitate'in  cilde artı fayda sağladığının gözlemlendiği de belirtilmiş.  Ancak hyaluronic asit için ise ayrıca bir krem kullanmayı tercih ediyorum ben. 

Kimler New Essentials C Vitamin serumu kullanabilir, bence C vitamini yüzüme ağır geliyor diyenler, her sabah yüzü nemli olarak uyanmak isteyenler sevecektir. Uzun vadede cildi açar mı parlatır mı tabi kullanıp görmek lazım bunu. 
Sevgiler..

 

15 yorum:

  1. This looks like such a wonderful product! Great post :)

    YanıtlaSil
  2. Ben kullanmadım ,bir süredir çok sık görür oldum. Ben verdiği nem dolayısıyla kışın kullanmayı severim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme evet kış için daha iyi sanırım :-))

      Sil
  3. paylaşım için teşekkürler, bende bloguma beklerim.

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler pekii iyimiş :)

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşımla kullanmaya başladık ve onun cildi benden daha önce aydınlık bir günüme kavuştu benim de cildime parlaklık oluşturdu ✌️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıkareler ay süper o zaman.. benim de sanki biraz etki var ama emin de olamadım :-))

      Sil
  6. Bu markayı çok sık duyuyorum kaş ve kirpik serumu ilgimi çekiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makeupbyfun onu ben de merak ettim deneyelim beraberce yeni yılda :-))

      Sil
  7. Ben güneşi görünce hemen suratımı gösterenlerden olduğum için ancak gece kullanabilirim gerçi yeterince günes lekem oldu artık 😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya ben de yenileri oluşmasın diye çok çabalıyorum...

      Sil
  8. Keşke tek kullanımda lekeleri geçiren mucize ürün olsa ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden :-))) insta reklamlarda böyle bir ürün var yerli yabancı herkes reklam yapıyor sırf meraktan alacağım sanırım...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...