15 Temmuz 2020

Avon Jelly Tint Serisi incelemesi..

Son zamanların popüler makyaj trendlerinden birini jel makyajı inceleyeceğiz bugün. Jel ürünler hem makyajın doğal ve parlak görünmesini sağlıyor hem de daha uzun süre dayanıyor. Farsali'nin jel aydınlatıcısı ile hayatımıza giren jel ürünler fondöten, baz, far hatta nemlendirici kremlere rujlara kadar ilerledi. Bu yazıda #birürünüçyorum ekibi olarak sizin için Avon'un yeni Jelly koleksiyonunun dudak  ve yanak renklendiricisi ve jelly göz farını inceleyeceğiz.



Yanak ve dudak jeli 4 renk ve bizdeki rengi plump peach, çok tatlı bir şeftali rengi. Çok yoğun pigmentli değil. Sürdüğünüz yerde hafif rose golda kaçan şeftali rengini alıyor. 


Benim için tek başına yeter bir aydınlatıcı veya allık yerine geçmiyor. Ancak üzerine toz bir ürün ile geçtiğimde hen o ürünü iyi tutuyor hem de kendini gösteriyor. Yanağa en iyi uygulama parmakla oluyor. Fırça ürünü tutmuyor sünger emiyor o yüzden alın parmağınıza pıt pıt uygulayın en rahatı. 
Yanakta uygulama böyle dudağa da aynı şekilde yapın derdim ama tem başına hem rengi çok ruj rengi olarak beğenmedim hem de çok kuruma yapıyor. Başka bir rujun üzerine yine biraz aydınlık versin diye pıt pıt uygulanabilir. Özellikle bir ombre dudak rengi yaratmak için iyi. Ama dediğim gibi kurutuyor dudağı. Ben Avon'un yerinde  olsam bunu dudak için düşünmezdim çünkü zaten dudak için 3 renkten oluşan parlaklık veren dudak balmları çıkartmış bu seride, bence onlar daha amaca yönelik olacaktır. 


Göz farları 2 renkten oluşuyor. Bizdeki taupe dew ama daha çok altın bordomsu bir rengi var. Taupe bildiğiniz grimsi kahvedir bu ne alaka bu renge ben hiç anlamadım. 
Bu diğerine göre daha pigmentli ve hatta daha kalıcı. Göze  fon rengi olarak da uygulanabilir, sürdüğünüz koyu bir far üzerine o rengi patlatsın diye de sürülebilir.  


Kullanması keyifli ürünler özellikle yaz aylarında jel baz ile de kullanmak iyi oluyor. Ama şöyle eksileri de var birincisi çok çabuk kuruyorlar. Kapak kapalı da kalsa sürmek için her açtığınızda hava aldığı için kurumaya başlıyor. O nedenle kısa ömürlü olacaklar. İkincisi bu dudak için olan özelinde çok kurutuyor.  Göz için planı mutlaka krem bir far ya da baz üzerine sürmek lazım yoksa kuruyunca çatlamaya başlıyor. 


Plump peach jelly tint.



Taupe dew jelly eye glaze.


Renklerin sawtchları da bu şekilde, özellikle plump peachn çok yoğun olmadığı görülüyor.

Sonuç olarak çok eğlenceli bulduğum ve severek kullanırım diye düşündüğüm bu iki jel ürün benim çok beğendiğim ürünler olmadı. Renkleri çok güzel olsa da ben kullanmasını zor buldum. Gerçi bütün jel ürünler biraz sıkıntılıdır o ayrı çabuk kururlar ama tabi karar sizin. Ben bir de dudak ürünlerini denemek istiyorum bakalım onlar nasıl çıkacak. Nilgün'ün Avon jelly tint yazısı için buraya, Gül'ün yazısı için de buraya tıklayabilirsiniz.
Benim bütün #birürünüçyorum yazılarım için tık tık..
Sevgiler..



18 yorum:

  1. Aslında çok büyük beklentim yoktu. Elimizde Farsali örneği varken bunları denemek macera oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily ki farsali bile çok dayanıklı bir ürün değilmiş:-))

      Sil
  2. Farın revgi dışında sevdiğimi söyleyemeyeceğim, gereksus ürünler olmuş sanki ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan en azıdan denemiş olduk :-))

      Sil
  3. Wow, looks interesting!  

    YanıtlaSil
  4. Görüşlerine katılıyorum, özellikle kapak kapalıyken bile o kadar hızlı kuruması beni şaşırttı. Hatta açık mı bıraktım diye kendimi sorgulattı. Farı baz üzerine parmakla uygulama yapıyorum oldukça başarılı. Ama yine de yapı itibari ile diğer renklerini de alayım performansı yaratmadı bende...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçecik kurumaya başladı bile değil mi ? yok ben de belki dudak balmını alabilirim bir tek ..

      Sil
  5. Aynı şeyleri düşünüyorum seninle sanırım İremcim :) Henüz denemedim ama renkler konusunda hemfikiriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esrayıldız evet renkler güzel aslında yapıları da biraz daha iyi olsaymış süpermiş :-))

      Sil
  6. jöle yemeyi çok severiiim bunlar da yencek gibi duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone daha çok haribo şekerlere benzetiyorum ben :-))

      Sil
  7. bu tarz ürünleri pek kullanamıyorum ben nedense ama renkleri güzel görünüyor
    sevgiler
    makyajlikareler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıkareler evet renkler güzel aslında :-))

      Sil
  8. Jel urunleri ben de hiç kullanmadım ama merak uyandırdı doğrusu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @stilmeleği değişik bir dokuları var herkes sevmiyor..

      Sil
  9. Minicik ne güzel cantaya at yanına al ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet pratiklik bakımından iyi bence..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...