24 Temmuz 2020

patırtı.com alışverişim..

 Uzun zamandır sürekli online alışveriş yapıyorum. Tabi bunda pandemi döneminin de çok büyük etkisi oldu ama AVM'ler açılıp normale yavaş yavaş dönsek bile online alışveriş keyfinden vazgeçemedim. Son alışverişlerimden biri de patırtı.com dan ufak bir kıyafet alışverişi oldu. Daha önce alışveriş yaptığım sitenin kadın elbise modellerini oldukça beğeniyorum.


Siparişim gayet güzel ve düzenli olarak paketlenmiş geldi. Bu ara bütün kargo şirketlerinde sıkıntı var ama benim kargom tam da denilen günde ulaştı.


Öncelikle şöyle bir gömlek aldım. Rengine ve cep detayına bayıldım. Bunu sonbaharda tshirt  ve beyaz pantolon üzerine giyeceğim. 



Gömleğin dışında kendime düz kırık beyaz bir tshirt, oğluma da yazlıkta giymesi için böyle lacivert-pembe çizgili bir tshirt daha aldım. 
 Erkek Tshirt small ve gömleği de medium aldım tam ve tam uydu. Diğer beyaz tshirt daha geniş kalıpmış, small da alsam olurmuş ama yine de fena durmadı.

Benim bu patirti.com dan ikinci alışverişim oldu, siteden yaptığım alışverişlerden ve gelen ürünlerin kalitesinden çok memnunum. Sonbaharda bir de yeni ayakkabı ve aksesuar alışveriş yapmayı düşünüyorum. Bir de ihtiyacınız varsa abiye elbiselere bakmanızı öneririm. Sitede çok güzel siyah abiye elbise modelleri var. Almayı düşünenler için 100 TL. üzeri BKRG kodu ile kargo bedava olacak.
Sevgiler.. 



6 yorum:

  1. bilmiyodum saool, netten giysi hiç almıyom ama neden olmasın yaniiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone güzel denenmiş siteler olunca alıyorum ben ...

      Sil
  2. Mavi gömleğin rengi çok tatlı güle güle kullan canım 😍

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...