1 Mayıs 2020

Konforlu ve Şık Yazlık Nevresim Takımları..

Konforlu ve Şık Yazlık Nevresim Takımları


Yaz aylarında rahat ve konforlu bir uyku arzu edenlerin yazlık nevresim takımı seçimine ekstra özen göstermesi gerekir. Çünkü gün içinde sizi bunaltan sıcak hava, gece uykusu sırasında da peşinizi bırakmaz. Uyurken terlemek ise uykudan kalktığınızda kötü koku ve rahatsız edici bir tenle karşılaşmanıza neden olabilir. Tüm bunların önüne geçmek için kumaş türü ve nevresim markası incelemesi yapmanız önemlidir.

yazlık nevresim takımları




Kumaş Türünü Doğru Seçmenin Avantajları


Yazlık nevresim takımı çift kişilik, tek kişilik ve battal boy ebatlarında olabilir. Yatak boyuna uygun ebatlarda seçebileceğiniz yüzlerce ürün arasından, tarzınıza ve yatak odası dekorasyonunuza hitap edecek modelleri bulabilirsiniz. Seçtiğiniz nevresimlerin deseni ve rengi kadar önemli olan bir başka konu ise üretildiği materyaldir. Sadece renkleri ve deseni hoşunuza gittiği için satın alacağınız bir nevresim, arzuladığınız konforu sunmayabilir.
Özellikle de cildinizi doğrudan etkileyen tekstil ürünleri için doğal liflerden yapılan çarşaf, battaniye veya yastık kılıflarını seçmek çok önemlidir. Yazlık nevresim takımı çift kişilik veya tek kişilik modeller de seçiminde dikkat edilmesi gereken tekstil ürünleri arasında yer alır.
Defalarca dile getirilen, “zinde bir gün için iyi bir uyku” kuralı, belki de sonsuza kadar geçerli olacak. Kesintisiz ve rahat bir uykunun formülü ise yatak, çarşaf, nevresim, battaniye, yastık gibi uyku esnasında kullandığınız her bir parçanın teninizle olan uyumudur. Ve bu parçaların içerdiği materyaller; kalite, rahatlık ve süreklilik sağlar.  Peki nevresimlerde kullanılan kumaşlar hangi özelliklere sahip olmalıdır?

yazlık nevresim takımları

Nem Emici ve Nefes Aldıran Yapı


Yazlık nevresimlerde saf ve doğal malzeme kullanımı ön planda olmalıdır. Cildin nefes almasını sağlayan doğal lifler, uyku kalitesini artırır. Uyku sırasında değişen vücut ısınız, Özellikle yaz aylarında terlemeye neden olur ve bu durum uykunuzu bölebilir. Pamuk, aloe vera ve bambu materyallerle üretilen nevresimler, yaz gecelerinde serinlik sunar. Kışın ise vücut ısınızı dengeler ve sizi sıcak tutar. Yani sentetik malzemeler yerine doğal malzemeler kullanılan tekstil ürünlerini seçmek uyku konforunu maksimum düzeye taşır.

yazlık nevresim takımları

Teninizin Hassasiyetine Uygun Nevresimler


Yeni serilen, temiz çarşaflarda uyumak mutluluk getiren olgulardan biridir. Ve gece boyu cildinizle temas halinde olan bu nevresimler, hassas ve yumuşak bir tasarıma sahip olmalıdır.  Özellikle alerjik rahatsızlıklara karşı duyarlı kişilerin hipoalerjenik tekstil ürünlerini kullanması gerekir. Pamuk, bambu ve aloe vera kumaşlar, kaşıntı veya tahrişe neden olmadığı için alerjik reaksiyonlara karşı duyarlı kişilere tavsiye edilmektedir.
İhtiyaç duyacağınız tüm özellikleri barındıran bir marka arayışında iseniz dokuma, işleme vedikim detayları ile uykunuzu kaliteli kılacak yazlık nevresim modelleri için Madame Coco koleksiyonuna göz atabilirsiniz. 

Tüm ürünlerde doğal liflere yer veren marka, şık ve rahat uyku beklentisinde olanların ilk tercihi oluyor. Pamuk, aloe vera, bambu ya da saten; onlarca çeşit arasından size ve yatak odanıza en uygun yazlık nevresimler için Madame Coco’yu ziyaret edebilirsiniz.
Sevgiler..

9 yorum:

  1. Yazlık tasarımlar insanın içini de açıyor bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico karantindan çıkıp bütün evi şerefine yenileyesim var şu an zaten :-))

      Sil
  2. İçim açıldı yaz gelsin artık :)

    YanıtlaSil
  3. ayyyy yazlık kiralayıp ikinciyi almalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone :-))) ben de birinci takımı çok beğendim..

      Sil
  4. İlk nevresim ne kadar hoş. Doyamadım nevresim takımlarına :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı hahaha ben de geçenlerde aldım daha yeni...

      Sil
  5. Yazlık nevresimde kumaş çok önemli gercekten☺️

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...