1 Temmuz 2019

Haziran Ayı Bitenler..

Yazı ortaladık mı ne, Haziran ayında biraz az çalışmışım galiba bu ay performansım beni çok mutlu etmedi. Bunda artan sıcaklardan düzenli ürün kullanamamın büyük payı var tabi ki. Hemen bakalım bu ay neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


Öncelikle Watsons'da satılan I Love markasına ait bir vücut scrubı, bunu pek beğenmedim. Benim scrup ya da peeling standartımın altındaydı. Duş jeli olarak kullanıp bitirdim. Neyse ki çok ucuza almıştım ve sanırım bu marka artık yok. Benri sıvı sabun, seviyorum yani her indirimde alırım. Procsin, Body Boom serisine ait bir tonik. Bu yeşil çaylı olanıydı, çok sevdim ve çabuk bitirdim. Yerine başka bir çeşidini aldım. Bakalım o nasıl çıkacak.


Benri koyu renkli ojeler için aseton, dün gittim 4 tane daha aldım, bulunsun kıtlık çıkabilir. Fresh'n soft asetonsuz oje çıkartıcı bence çok başarısız maalesef çıkartmıyor hiç bir ojeyi ama bunu sevenler de var biliyorum. Ben sevemedim, o yüzden vedalaştık. Procsin aloe vera sprey, bunları da seviyorum. Bu ikinci şişem bitirdiğim, ama bu ara çok termal su/nem spreyi aldım. O nedenle bir süre bunlardan bir daha almam. 


Maxi Lash bir kirpik uzatıcı, çok beğenmedim bunu bir de çok çabuk kurudu. Eklips sünger, bu parçalanan 3. süngerim ve bir daha almayı düşünmüyorum. Nasıl parçalandığını instagram storyde gösterdim. Avon dudak balmı, çok başarılı değil, bununla da vedalaştık. Eos dudak balmı, bunun kadar abartılan ve boşa para verilen bir ürün daha yoktur sanırım. Dudakları iyi nemlendirmemesi bir yana çabucak bozuluyor ve çok da pahalı. Tek cezbedici yanı şekli ve burada olmaması. Olur da yurt dışında falan da bulursanız almayın bence, Nivea bundan kat kat iyi. Avon Far Away parfümün Gold versiyonu, sınırlı üretimdi bu ama keşke kalıcı olsaymış. Çok sevdim.


Loccitane testerlar, marka çok başarılı, bunları beğendim bir kaç ürün alacağım sanırım artık. Dinamis markasının kolajen içeren tozu, kullanmaya başladım. Bitince deneyimlerimi paylaşacağım. Noodle&Boo bir bebek markası ve harika ürünleri var. Bu krem de çok güzeldi. Thalia misel su, fena değil sanırım ama çok bir fikrim oluşmadı. Watsons'da satılan bir yüz maskesi çok beğendim bunu. Böyle indirimde yakaladıkça alacağım bir maske oldu.

Bu ay bitenler bu kadardı, umuyorum Temmuz ayında daha uzun bir yazı bizi bekliyor olacak. Merak ettiğiniz ürünlerin detayları için yorumlarınızı bekliyorum.
Sevgiler..

16 yorum:

  1. Diğerlerine göre kısa bir bitenler yazısı olmuş sanki:))) Yaz çok fena bu yıl. buralar cayır cayır. Bakalım nasıl geçecek...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi burası da öyle ya da ben çok rahatsız oluyorum sıcaktan artık..:-((

      Sil
  2. ay benri sabun seviyom ben de bulması da kolay marketlerde, dalin de çok seviyoreee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone benri gayet iyi hem de fiyatı uygun .-))

      Sil
  3. Fresh n Soft, koyu ojelerde cidden çok yormuştu. Oje kenarlarını önce kremleyip sonra asetonla temizlemiştim. Yoksa her tarafa oje bulaştırıyordu. :( Tekrar almam bende.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik bir de ellerimi yapış yapış yapıyor nedense hiç sevemedim :-((

      Sil
  4. Benri koyu renkli ojeler için aseton benim de favorim :)

    YanıtlaSil
  5. Yeşil Çaylı procsin toniği merak ettim 😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya çok yumuşacık hoş hafif kokulu bir tonik...

      Sil
  6. Yazılarını,özellikle de bitenlerini özlemişim.Far Away deyince aklıma hep güzel kokular geliyor.Bir şekilde denk gelirsem mutlaka denerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajkelebegi Filizcim bu senin seveceğim tarzda bir kokuydu hatta klasik olana göre çok daha güzeldi bence yeniden çıksa ben de alırım :-))

      Sil
  7. Freh n soft asetonsuz oje çıkartıcıyı kim seviyor aşırı merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @littlebutterfly :-)) bilemiyorum bir ara çok övülmüştü..

      Sil
  8. Bitenler yazısı en keyifliler..benim bitenler kutum yine çuval boyuna geldi.. bir ayıklama yapıp öyle paylaşayım bari :))

    YanıtlaSil
  9. Ben de aylarca bitenler biriktirdim ama yoğunluktan hiçbir şey okuyamadım yazamadım. En son geçtiğimiz ay 2 günlük boşluğumda hepsini attım. Yeni işim sebebiyle daha rahat bir şekilde çalıştığım için ( çok şükür) artık yazmaya geri dönmeye karar verdim. Ah bir de nereden başlayacağımı bilsem

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...