16 Temmuz 2019

Golden Rose Nude Look Koleksiyonu..

Son zamanlarda bir "nude makeup" akımı olduğu için bu temada koleksiyon çıkaran firmalara Golden Rose'da eklendi. Aslında ben nude temasını çok seviyorum. Bu temadaki ürünleri elimdeki daha baskın diyeyim ürünlerle karıştırarak uygulayınca sonuç gerçekten harika oluyor. Siz de "nude makeup" veya "no makeup makeup" seviyorsanız bu yazı ve ürünler tam size göre demektir okumaya devam. 

Golden rose Nude Look

Öncelikle Golden Rose basın lansmanında her ürünü içeren güzel bir basın kiti hediye etti ki bu koleksiyonun tamamını deneyip yazmak için çok iyi oluyor.

Golden rose Nude Look

Set 2 kattan oluşuyor. Üstte pudra, allık, renkli nemlendirici falan varken altta rujlar, maskara, kontur-aydınlatıcı ve kapatıcı kalemler ve oje yer alıyordu. 

Golden rose Nude Look

Koleksiyonun toz ürünleri baked yapıya sahipler.Ayrıca mermer dokuda da değiller. Bu nedenle kullanınca bozulmuyor. Bu nedenle ilk fotolarını çektim ve hemen kullanıma açtım.  Bu ürünler kullanınca bozulan cinsten olsaydı inanın bir 6 ay falan en güzel fotoları yeteri kadar çektiğime emin olana kadar kullanamazdım. 


Golden rose Nude Look

Bu koleksiyondaki 3'lü terracota palet diyeyim artık.  İçinde allık, aydınlatıcı ve bronzer var. Aslında oldukça pratik ama çok açık tenlilere göre bir ürün bence. Aydınlatıcısı çok güzel onu çok beğendim ve kullanıyorum. Fiyatı 64.90 TL. 

Golden rose Nude Look

Koleksiyonda 2 adet baked göz farı far. Bu mat olan caramel nude. Baz veya geçiş rengi olarak çok güzel. Bunu tek başına bütün göz kapağına da uygulayabilirsiniz. Fiyatı 31.90. 

Golden rose Nude Look

Bu da farların ikincisi, bunun yapısı ışıltılı. Üstteki matı bütün göz kapağına uyguladıktan sonra bunu da ortaya sürerseniz şahane oluyor. Adı Pearl ve fiyatı da 31.90 TL. 



Golden rose Nude Look

Bu serinin tekli allığı. Tam beyaz tenlilere göre bir allık. Pembe hafif ışıltılı çok güzel bir rengi var. Oldukça pigmentli, dikkat etmezseniz direk pespembe olabilirsiniz. Adı peachy nude ve fiyatı da 38.90 TL. 

Golden rose Nude Look

Şimdi koleksiyonun yapı olarak en beğendiğim ürününe geldi sıra. Aslında renkli nemlendirici artık hiç tarzım değil, direk fondötenciyim ben biliyorsunuz. Ama bu son derece güzel ve ıslak bir bitiş veriyor cilde. Hiç kapatıcı deği, cilt tonunu da eşitlemiyor ama bitişi cildin parladığını düşündürüyor insana. Tabi bu ürünü tek başına kullanmak istiyorsanız cildiniz pürüzsüz olmalı, ya da bir kapatıcı ile birlikte uygulama yapabilirsiniz. Nemlendiricinin 3 rengi var, bendeki 2 numara medium. Aslında 01 numarası bana daha iyi uyarmış ama bu da fena durmadı. Fiyatı 59 TL. 

Golden rose Nude Look

Koleksiyonda herkesin favorisi olan nude mat rujlara geldi sıra.  Toplamda 3 renk var. Birbirlerine yakın renkler gibi görünse de gayet farklılar.  Üstten alta doğrı 01 just nude, 02 peachy nude ve 03 numara rosy nude. Dudakta duruşları oldukça konforlu, kurutma yapmıyor. Ama transfer proof değil ve çok da kalıcı değil.  Yapıları ilginç bir şekilde kremsi, dudağa yapışmıyorlar, kağıt mendille bile rahat çıkıyor. Fiyatı 32.90 TL.

Golden rose Nude Look

Seride 3 tane de normal ruj var. Bunlar da mat bitişli ama sürümleri gayet kolay, dudağı kurutmayan rujlar. Bende 2 tane var. Üstteki 01 pure nude ve alttaki de 02 peachy nude.
Fiyatı 27.90 TL.

Golden rose Nude Look

Seride çok hoş renkli bir kontur stik var. Ancak konturda soğuk renklerden hoşlananlara göre değil bu renk, yüzü ısıtmak için ideal bence. Zaten adı da warm honey. Bir tık koyusu ve soğuk tonlusu da olsaymış süpermiş. Ama kolay sürülüyor ve güzel dağılıyor bu kalem ürünler. Tek sıkıntısı açnak için büyük bir kalemtraşa ihtiyaç olması. Neyse ki bende var. Fiyatı ise 21.50 TL. 

Golden rose Nude Look

Kalem rujlarla devam edelim. Bunlar aslında likit mat rujların renklerinin kalem formunda olanı. Bitişleri daha ıslak yapıda ve dudağa hafif bir parlaklık veriyor. Üstteki 01 nude, alttaki 04 coral nude
Fiyatı 27.90 TL. 

Golden rose Nude Look

Koleksiyonun en tatlı ve herkes tarafından en rahat kullanılabilecek ürünlerinden biri de bu glosslar bence.  Dudağa çok kolay sürülüyor ve çok nemli bir yapısı var. Islak ve parlak görünümlü ama yapışkan değil. Bendeki rengi herkesin bayılacağı 01 numara nude delight. Fiyatı 27.90 TL. 

Golden rose Nude Look

Benim kullanmayı çok sevdiğim ve günlük makyaj rutinime hemen kattığım 2 ürün kapatıcı ve aydınlatıcı ürünler. Yapıları çok kremsi ve çok kolay dağılıyorlar. Kapatıcı kalemin bendeki açık renklisi, bir de daha koyu bir tonu var. Burun kenarına falan özellikle gün içinde tekrar uygulama yapmak için ideal. Zaten tam adı da retouching pen. Gün içinde bile ufak dokunuşlarla tazeleme yapabilirsiniz ki ben bunu çok yapıyorum. O nedenle önce bu kalem bitecek sanırım. 
Aydınlatıcı hafif ve güzel bir rengi var, benim için tek başına yeterli değil ama güzel ve ıslak bir görüntü veriyor sevenler için iyi olacaktır. Ben toz aydınlatıcının altına sürüyorum. 
Her ikisi de 21.50 TL. 

Golden rose Nude Look

Nude ruj severlere de bu pozu bırakıyorum.

Bence güzel bir koleksiyon olmuş bu. Ayrıca ambalajları da çok güzel. Görür görmez bana Kylie Cosmetics ve Kim Kardashian'ın nude serisini anımsattılar. Bu koleksiyon Golden Rose'un kendi mağazalarında, sitesinde ve çoğu Gratis'de satılıyor. Gratis'e gidip deneyebilir ve beğendiklerinizi almak için de indirime girmesini bekleyebilirsiniz. 
Sevgiler..





23 yorum:

  1. Renk tonları cidden güzel bunların...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi evet ben de çok beğendim tam yazlık :-))

      Sil
  2. sayende seviyom ben de bunlarıııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone :-)) seni de alıştırdım yani...

      Sil
  3. Görür görmez benimde Kylie aklıma geldi. Gloss'un bakabilirim belki bu ara matlardan aşırı sıkılsamda her yanım mat ruj olmuş :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik :-)) hepimiz mat ruja boğulduk resmen :)))

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. @ğembedünyam evet çok kibar renkler ben de çok sevdim..

      Sil
  5. Kapatıcı ve kalem aydınlatıcıyı henüz denemedim ama lansmandan bu yana günlük makyajlarım için diğer ürünleri kullanıyorum.
    Doğal görünüm verdikleri için hoşuma gitti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beğendimpaylaştım kapatıcıyı da bir dene canım seveceğine eminim.. diğer ürünler özellikle pudra favorim oldu..

      Sil
  6. Hepsi nasıl güzel görünüyor.. içim açıldıç Özellikle o üçlü aydınlatıcı paletini çok merak ettim. Kutusu da çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kübontheblog sunum çok güzel ambalajlar da öyle.. ürünler de güzel düşünülmüş ben sevdim :-))

      Sil
  7. hepsi de çok güzel gözüküyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara evet oldukça güzel bir seri :-))

      Sil
  8. Çok güzel bir seri ben de maskara ve kontür stiğini almıştım.İkisi de benim isteğimi karşıladı diyebilirim.Güle güle kullan.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ledushca maskarayı yazmadım ama ben de beğendim onu.. teşekkürler :-))

      Sil
  9. bütün rujları aldım, çok beğenim renklerini..dudakları kurutmaması ayrıca güzel!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily evet ya yaz için böyle tatlı yumuşak rujlara ihtiyacımız varmış :-)) güle güle kullan..

      Sil
  10. Rujlarçok güzel de ben elindeki ojeye bayıldım 🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya :-))) bu tek bir oje değildi şimdi hatırladım gri üzerine flormar topcoat sürmüştüm..

      Sil
  11. Bu koleksiyonu kutu olarak hepsini nereden alabilirz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @seboş bu pr tanıtım kutusuydu satıldığını sanmıyorum.. ürünleri tek tek alabilirsiniz..

      Sil
  12. Bu koleksiyonun tamamini kutu olarak nereden alabiliriz

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...