13 Ocak 2022

Rival de Loop Ombre Highlighter..

Geçenlerde herhalde artık süresi bittiği için indirime giren Rival de Loop Glam Wanted koleksiyonundan en başından beri gözüm kalan ombre aydınlatıcıyı aldım. Fiyatı 36 TL. falandı diye hatırlıyorum da ben 16 TL.'ye aldım. 


Aslında yine sadece görüntüsü için almışken beklediğimden çok daha iyi çıktı diyebilirim. Böyle ürünler beni şaşırttığı zaman çok mutlu oluyorum gerçekten. 



Görüntü çok güzel ve ayrıca kullanmaya başladığımda da bu görüntü bozulmadı çünkü çok yumuşak, renkleri birbirine karışacak yapıda bir ürün değilmiş. O nedenle tozutmuyor ayrıca pigmenti de ortanın üzerinde.  Ama tabi bir highend ürün pigmentasyonu veya performansı beklemek de yanlış olur. 


Ambalajları da çok güzeldi bu koleksiyonun ama bu plastik kutuların minik menteşeleri bir süre sonra aşınıp kendiliğinden kırılıyor. Hele sürekli çanta içindeyse daha da çabuk gidiyor. 



İster aydınlatıcı ister allık fırçası ile uygulama yapabilirsiniz. Çok yaldır yaldır değil ama yine de belli ediyor kendini. Bu tarz metalik, yanar döner pembe aydınlatıcılardan hoşlanmayanlara göre değil.



Gördüğünüz gibi pigmentasyon hiç zayıf değil. Ben baya kullandım ama sonra dolaba kaldırdım tabi.  Kalıcılığı da beklediğimden iyiydi. Ben öğlen gibi uçar diye tahmin ettim ama öğleni geçti baya dayandı. Ama geceyi çıkartmaz artık.

Koleksiyon ürünleri almayı seviyorum. Sevmediğim yanı ise ürünleri beğensem bile devamı olmaması ve ayrıca artık fiyatlarının markalarına göre oldukça yüksek olmaya başlaması. Ayrıca bu ürünlerden her mağazaya 2-3 tane gelmesi ve çoğunlukla tester yollanmaması nedeni ile deneyememek. Alacağım ürünü deneyememek en sevmediğim şey zaten. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Sevgiler..


14 yorum:

  1. Fiyatı ucuz diye çekindiğimiz bazı ürünler cidden şaşırtıyor bizi. Ben kosmetiğe hakim değilim ama fiyatlar epey arttı son zamanlarda. Bununkisi oldukça makul.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi fiyatlar tam anlamı ile uçtu böyle bir fiyat hiç kalmadı artık indirimde bile maalesef :-((

      Sil
  2. hımmm oldukça sempatik geldi gözüme yazdıklarından sonra, demek sadece ambalajı zayıf biraz, pekiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet en pahalı markada bile bu sıkıntı okuyor :-(

      Sil
  3. Tester kullanmak aslında gerekli fakat sağlık ve hijyen konusu büyük sıkıntı.. Renk güzelmiş bu arada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden özellikle fondötende tester şart işte tek kullanımlık tahta çubuklarla falan denemek lazım...

      Sil
  4. Aydınlatıcının rengi güzel görünüyor hoşuma gitti. İndirime girmesi biraz zaman almış anladığım kadarıyla ama beklemeye değmesine sevindim :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir ışıltısı var ☺️

    YanıtlaSil
  6. beyaz tenlilere (senin gibi) çok yakışacağını düşünüyorum. Renk çok hoşmuş

    YanıtlaSil
  7. Yanar döner ışıltısı çok güzel görünüyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet beklediğimden daha iyi çıktı...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...