13 Mayıs 2019

WetnWild Rebel Rose Koleksiyonu..

Şimdi bol fotolu ve oldukça uzun bir yazı okuyacaksınız. Çünkü WetnWild'ın ülkemize gelen en tatlı koleksiyonu olan Rebel Rose'dan 4 parça ürün aldım ve hepsinden tek yazıda bahsetmek istiyorum. Koleksiyon değil de kalıcı ürünler olsaydı tek tek bahsedebilirdim ama bu şekilde hepsini tek yazıda inceleyelim bitsin diyorum. Bu arada yazıyı yazdıktan sonra gelen Anneler Günü indiriminden koleksiyonun toniğini de aldım. Ama onu inceleyip yazacak fırsat olmayacak sanırım. Şu kadar söyleyeyim güzelmiş. 



 Öncelikle ürünler görsel olarak gerçekten çok güzeller. Hiç ihtiyacım olmadığı halde bir far  paleti, krem allık, yağ formlu bir makyaj bazı ve 2 adet de fırça aldım. 


Fırçaların şekerliğine bakar mısınız, gerçi gördüğüm anda çok fonksiyonel olmayacaklarını anlamıştım. Ama yine de almadan duramadım doğal olarak. Bu arada bu tarz fırçalar daha önce storybook kozmetik tarafından yapılmıştı. Kendisi bir indie markası ve çok güzel ürünleri var. 



Büyük fırça allık fırçası olarak geçiyor. Fırçalar cruelty free ve vegan aynı zamanda. 



Fırçanın şekli hafifçe ovalleşiyor. Buna dome shaped diyorlar. Kılları çok sıkı değil ama çok da gevşek değil. Ürünü rahatça tutuyor ama içine almıyor. Şeklinden ötürü çok kullanışlı değil ama yapısı güzel. Koleksiyondaki krem allığı veya toz allıkları güzel uyguluyor. Fondöten veya bronzer için uygun değil, uygun diyenlere pek inanmayın. 


Far fırçası çok iyi karıştırma amaçlı falan denilmiş sitesinde ama pek kullanışlı değil. Hatta kullanması baya zor. Gül yaprağının  uçları gözüme değiyor uygulama yaparken. O nedenle kabının içerinde etajerimin üzerindeki yerini aldı. 


Koleksiyondaki 3 paletten bana en uygun olanı bed of roses oldu. Üstteki iki metalik renge vurulup aldım. Diğer iki palet de fena değil ama. 


Bu da krem allık. İlk bakışta siyah olması sizi ürkütmesin çünkü rengi ciddi koyu bir pembeye dönüyor ve oldukça pigmentli bir ürün. Beyaz tenlilere kesinlikle uygun değil.  Elinizin ayarı kaçarsa ciddi bir şekilde renk patlaması yaşayabilirsiniz. 


Gerçekten hepsi de çok şirin değil mi?


Koleksiyondaki bu makyaj bazına gelirsek, ürün şahane bir şekilde gül kokuyor. Yapısı hafif sedefli ve cilde aydınlık bir hava veriyor.  İşin güzel yanı ürün yağ bazlı değil su bazlı olduğu için cildi ekstradan parlatmıyor. Kolayca emiliyor ve hafif yapışkan yapısı ile ciltte makyajı iyi tutuyor. 


İçindeki minik mikro simler cilde pembe-beyaz aydınlık bir hava veriyorlar. 


Damlalıkla olduğu için uygulamak kolay ama yapısı çok sıvı dikkat edin üzerinize damlayabilir. 


Bu şekilde görünüyor. Bence başarılı olmuş bu ürün. Hatta Farsali ile yani kendisinin 10 katı fazla fiyattaki bir primer ile de karşılaştırmalı yazacağım bunu. 


Far paleti öncelikle desen olarak çok güzel. Bütün koleksiyon renkleri güllerden, gül renklerinden ilham alınarak yapılmış. 2 palette iki mat, iki de metalik renk bulunuyor. Tek bir palette ise bir mat 3 metalik renk var. 


Rose in Peace allık da bu şekilde, içinde minik altın rengi simler var. Benim gördüğüm kadarı ile yanağa çok transfer olmadı o simler. 



Yapılarına bakarsak, genelde WW'ın mat renkleri çok başarılıdır, yağ gibi kayarlar ama bu mat farların ikisi de oldukça kuru yapıda. Alan herkes aynı şeyi fark etmiş. Diğer paletler de aynı, matların yapısı kuru ve pigmentleri az. Ama metalik olanların yapıları şahane, yağ gibi kayıyorlar. Alıştığımız WW kalitesindeler. Ama çok da tartışmaya gerek yok ben bu paleti yapısı için değil görüntüsü için aldım. O nedenle çok da sorun değil. Ancak WW'dan  tek bir paket alayım kullanayım derseniz o palet bu paletler değil. 


Allığa gelince, yapısı çok yumuşak, parmağınızın ısısı ile hemen erimeye başlıyor hatta. O nedenle fırça ile uygulama yapmak daha doğru. 


Rengi giderek koyulaşıyor ve oldukça da kalıcı. Yazın o sıcaklarda sanırım bunu kullanmayı tercih edeceğim.  Ama benim için üzerine daha hafif renkli bir allıkla geçmek gerekiyor. Yoksa ciddi olarak koyu duruyor. Alttan cilde yapıştığı için üstteki ürünü de oldukça kalıcı hale getiriyor. 


Pek kullanamayacak da olsam yine de koleksiyonda en beğendiğim şey fırçalar oldu benim. 
Bu tarz fırçalar zaten kullanılmak amaçlı değiller genel olarak o nedenle sorun da yok.

Siz koleksiyonu yakalayabildiniz mi, neler aldınız?
Sevgiler..


















31 yorum:

  1. Bu koleksiyonun tasarıma bayılanlardanım ama sadece far paletini aldım.:)
    Senin aldığın paleti almayı tercih ettim çünkü üst sıradaki iki renk çok güzel gözüküyor.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe evet bence de o ikisi çok güzel ama şekillerini bozmaya da kıyamıyorum şu an :-))

      Sil
  2. Ne güzel fırça o çiçek gibi. Renkler de çok tatlıymış 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya fırçalara bayılıyor insan direk zaten .-))

      Sil
  3. Makyaj bazı en çok ilgimi çeken, ama digerlerini de koleksiyonluk alabilirim, görüntüleri şahane gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esra allığı kullanıyorum ama fırça ve palet koleksiyon ürünü olarak duracak bir süre sonra :-)) farları bozmaya kıyamayacağım sanırım..

      Sil
  4. fırçalar gerçekten de çok şeker gözüküyor. Allık çok dikkatimi çekti ve ilk kez sende gördüm. Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara çok teşekkürler :-) genelde herkesin gözüne korkutucu gelmiş herhalde çok alan olmamış..

      Sil
  5. Ah çok güzel seri ama! Zerre görmedim dokunmadım bile:( Allıktaydı aklım hep bulsaydım alırım,çünkü zemin olacaktı diğer allıklarıma.Güzel günlerde kullanasın audreyim sen <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş çok teşekkürler :-)) yine her zamanki gibi çok az şubeye ve sınırlı sayıda gitmiş ve ilk görenin elinde kaldı ürünler :/

      Sil
  6. Palet ve fırçalar hemen dikkatimi çekti bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam fırçaları görüp de bayılmamak mümkün değil zaten canım :-))

      Sil
  7. Fırçalar pek şirinmiş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi evet ben de bayıldım zaten .-))

      Sil
  8. Her biri çok güzel :) ama ben hiç bir şey almadım, uzak tuttum kendimi

    Güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @littlebutterfly :-))) ilk girdiğim Gratis'de gördüğüm için uzak kalamadım :-)) teşekkürler..

      Sil
  9. Fırçalar görsel olarak güzel ama fonksiyonel değilse önemi yok güzelliğinin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden görsellik de önemli ama :-))

      Sil
  10. hıhım ivit güzelmişşşleeer :)

    YanıtlaSil
  11. özellikle fırçalara bayıldım tasarımı harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamemine evet ben de bayıldım bunlara :-))

      Sil
  12. Fırçalar ve far paleti harika, güzel günlerde kullan...

    YanıtlaSil
  13. Palet ve baz sanıyorum koleksiyon dışına taşar ve raflarda yerini alır. Malum, markaların koleksiyon ürünlerinden beğenilenler farklı sunumlarla tekrar karşımıza çıkabiliyor.
    Fırçayı güllü yapacaklar diye işlevsiz hale getirmişler. Keşke o gül dekoru fırça sapında topuz olarak dursaydı da bi şekilde kullanma imkanı olsaydı. Bizler için çok önemli olmayabilir birçok fırçamız var ama ihtiyaç için alanlara üzüldüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısıblog evet umarım kimse ihtiyaç için almamıştır.. baz ve toniğin koleksiyon dışına taşması o kadar iyi olur ki ikisine de bayıldım çünkü...:-))

      Sil
  14. Hiç göremedim ben far paletini almayı istiyordum. Fırçaları alırsam Görkem hayatta vermez suluboyalarında kullanır 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıkareler yeniden gelmiş diye duydum ama henüz ikinci partiyi görmedim.. ilk parti anında bitti zaten :-)))

      Sil
  15. Wet'n Wild'ın görsel olarak en güzel koleksiyonu olabilir bu güzellikler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet şahane olmuş bence de :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...