6 Mayıs 2019

Nisan Ayı Alışverişleri..

Nisan ayı Marttan da yoğun geçti,yine bu ay da kendimi tutamadım çok şükür ve baya bir alışveriş yaptım. Biraz karışlık bir yazı olacak ama yaptığım alışverişler de baya bir karışık. Bakalım bu ay neler aldım. 


Karışık olarak aldıklarımın bazıları.


15 Nisan'da gerçekleşen Procsin mağaza açılışındaki %70 indirimde baya bir şey aldım. Hyaluronic asidi epeydir denemek istiyordum. Ama asıl istediğim yeni peelingler biz gidene kadar bitmişti bile. 


Pastel pudrayı Kadıköy Çilek Sokak'tan aldım. 20 TL. idi. Aynı pudra başka mağazalarda 35 TL. Farmasi termal su daha önce kullanmıştım, şimdi bir arkadaşım Farmasi temsilcisi oldu, ben de hemen bunu yeniden aldım. Deododarant Watsons'dan ve fırçalar da Gratis'den.


O tatlı simli palet de Kadıköy'den 15 TL. idi.


Mara hariç hepsini tek günde aldım. Şebnemciğimle dolaşmaya çıkınca böyle oluyor işte halimiz. Ama yeni Essence ojeleri bayadır arıyordum. Watsons Bahariye şubesinde bulunca hiç kaçırmadım. Gabrini ve Pastel pure ojeleri ise Şebnem gösterince beğenip aldım.  Mara bal köpüğü oje ise %50 indirimdeydi. Genelde mirror ojelerin yapısı ağır ama bu ojeyi çok beğendim. Sürmesi de kolay kuruması da çabuk, 3 gün de dayandı. Çok beğendim. Instagram hesabımda sürdüklerimin fotoları var.  



Bahariye Caddesi Ecenin Takıları mağazasından epey bir küpe aldık Şebnem'le beraber. Genelde Zara modellerini 3/1 fiyata bulmak mümkün. 


Aslında bunu aldım sayılmaz. Mart ayında Lorealista kart ile yaptığım alışverişlerin hediyesi oldu. 


Sonra tabi ki dayanamadım ve Wetnwild'ın yeni koleksiyonu Rebel Rose'dan bir palet, krem allık, primer ve 2 fırçayı alıverdim. Allık hariç hepsini indirimsiz aldım. Ama fırçalar zaten direk karaborsaya düştü, her mağazaya birer tane gelmiş galiba. Ben ilk gördüğümde risk almayıp almakla iyi yapmışım yani.


Watsons'dan çok merak ettiğim Elf aydınlatıcı fırçası ve Loreal peelinglerden kahveli olanı aldım. Aslında bunu almayacaktım ama anneler gününe kadar fiyatı daha da artacak bence, o nedenle alayım dedim. Bir de kasa kenarında Deborah Milano'nun bir krem farını gördüm. Fiyatı 10 TL. idi. Fırça da 10 TL.  Peeling 30 TL. 


Bu ay aldığım fırçalar toplu halde. En alttan gelerek Bonica'nın yeni rose gold koleksiyonundan karıştırma fırçası, fiyatı indirimde 20 TL. idi. İlk izlenim olarak beğendim kendisini. Yanındakiler Nascita'nın bu sapları degrade serisinden. İlk fırça 6 TL. idi, packing fırçası yani metalik farlar, simli farları uygulamak için ve ilk defa bir Nascita firçayı beğendim diyebilirim. Yanındaki de 10 TL. idi. Bunun normal fiyatını bilmiyorum, zaten sitelerinden kalkmış bulamadım. Yani krem kontur falan uyguluyorsanız olabilir 10 TL.'ye alınır. Elf aydınlatıcı fırça şekil olarak çok güzel ama inanılmaz kıl döktü. Bu yazıyı yazarken yeni yıkadım sanki  dökülmesi biraz azaldı ama tamamen kesilmedi. WW'ın gül fırçaları 30 TL. civarındaydı yanılmıyorsam. Real Techniques mini fondöten fırçası da başarılı, onu da 53 TL.'ye aldım.


Carrefour'a özel bir marka olduğunu düşündüğüm Choice göz makyajı temizleyicisi aldım. Önce bir tane almıştım, deneyip beğenince bir tane daha aldım. Fiyatı %50 indirimli 10 TL. idi.  H&M'den hiç indirimde olmayan ve tamamen gerekmeyen 2 ürün aldım. Biri şu büyük sünger, çok kenarlı olduğu için alsında çok pratik oldu. Fiyatı 20 TL. idi galiba. Bir de face gloss denilen cilde ıslak bir hava vermeye yarayan mini stik ürünü aldım. Bunun bir benzeri Catrice'de vardı ama kesinlikle bulamadım onu, merak ettiğim için bunu aldım. Cildi nemli gösterdiği için özellikle kuru ciltlilerin çok seveceği hatta ihtiyaç da duyabileceği bir ürün bence. Yağlı ciltler yanına bile yanaşmasın. 

Bu ayı kapattık, gelecek aya büyük bir Anneler günü indirimi var, ürün fiyatlarını karşılaştırmadan bir şey almamak en doğrusu olacaktır bence. Şu anda almak için aklımda bir şey yok ama belli de olmaz tabi.
Sevgiler..


28 yorum:

  1. Ahh ne güzel ürünler, özellikle Wetn Wild Primer'ın yazısını merakla bekliyorum, güle güle kullanın hepsini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kübontheblog yazıyı hazırladım bile aslında .-)) teşekkürler..

      Sil
  2. Ojeler pek güzelmiş. Hoş ben kullanamasam da renkleri her zaman sevmişimdir....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi renkli oje güzeldir her zaman .-))

      Sil
  3. Şıkır şıkır rengarenk bir alışveriş olmuş güzel günlerde kullanılsın :* öptüm çook !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş teşekkür ederim ben de :-)))

      Sil
  4. çok güzel ürünler almışsın. Procsin hyaluronic ben de merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara en kısa zamanda deneyeceğim onu...

      Sil
  5. Ne güzel ciciler almışsın, ojelerin rengine bayıldım ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet rengarenk yazlık renkler :-))

      Sil
  6. alışverişin dibine vurmuşsunuz :D takıları çok sevdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi :-))) bu ay öyle oldu gerçekten..

      Sil
  7. alışveriş arasında ne yediniz kadıköydeee :)

    YanıtlaSil
  8. Takılarına ve ojelerine bayıldım keyifle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @littlebutterfly çok teşekkür ederim .-))

      Sil
  9. Hepsi birbirinden güzel. dolu dolu bir ay geçirmişsin =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik evet indirimdeydi falan derken baya almışım bu sefer...:-))

      Sil
  10. Nisan ayında çok birşey almadım ama Mayıs'ta battım Allah'tan Sephora %20 indirime Anastasia'yı katmadı yoksa halim dumandı.:D
    Aldıklarını güzel günlerde kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe teşekkürler :-)) neler aldın heyecanla okumayı bekliyorum ..

      Sil
  11. Hepsini güle güle kullanın :) Şu Farmasi yüz spreyini acayip merak ettim, güzel bir ürüne benziyor!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulyayıldız teşekkürler :-)) evet onu kullanmıştım zaten güzeldir..

      Sil
  12. Hem ihtiyaç hem merak alışverişi olmuş sanki. Güle güle kullan hepsini ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan :-))) her zaman olduğu gibi... teşekkürler...

      Sil
  13. Küpeler çok güzel, hepsini güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...