4 Temmuz 2018

Haziran Alışverişleri..

 Haziran ayı bitenlerden sonra sıra gelir hepimizin okumayı çok sevdiği alışveriş yazısına. Bütün ay boyunca neler almışım, indirimli mi değil mi okumak için sizi sayfanın devamına alayım o zaman.


İlk alışverişim Avon'dan oldu. Avon kataloğunu incelerken bu boyalı saçlar için köpürmeyen krem şampuanı gördüm, üstelik indirimli 6-7 TL. falandı. Hemen kaptım tabi. En kısa sürede deneyip yazacağım. Bir de üzerindeki "bubble" lafına aldanıp aldığım bu temizleyici var, bildiğiniz köpük temizleyici işte. Bakalım deneyeceğiz umarım iyidir.


Gratis'in artık sayısını ve nedenini unuttuğum bir indiriminden Nivea'nın yeni çıkan bu gül katkılı temizleyici tonik-sütü ve misel suyunu aldım. Şimdilik beğendim diyebilirim, detaylı yazıları gelecek. Nikki Tutorial'da gördüğümden beri merak ettiğim parmak sünger Eklips markasına ait, 5 TL. falandı ve beklediğimden daha çok işe yarıyor. Nikkie'yi seyrediyorsanız göz altına kapatıcıyı böyle bir sünger ile sürdüğünü biliyorsunuzdur ama markası farklı tabi. Eklips süngerler genelde taş gibi oluyorlar ama bu gayet yumuşak ve şişince çok güzel uygulama yapıyor. Resimdeki suyla ıslanıp şişmiş hali zaten. Gratis'den son olarak Mara Kozmetik manikür-pedikür peelingini aldım. Bunun fiyatı 29 Tl. ve genelde indirime girmiyor.  Daha bir kere kullandım ve elleri yumuşacık bırakmasını sevdim. Detaylı olarak yazacağım tabi. 


Ülkemizde bir anda çoğalan uzak doğu markalarından Japon  Miniso ve sanırım Filipinli Yoyoso'dan alışveriş yaptım. Miniso'dan çok beğendiğim nemlendirici tonik, denemediğim bir tonik daha ve üzüm suyu içeren yüz spreyini aldım. Yoyoso'dan da puding gece maskesi aldım. Maskenin fiyatı 12.5 TL. çok uygun değil mi? Diğerleri de 20 TL.'yi geçmiyor. 


Son olarak Rossmann'dan bu sun ozon güneş koruma spreyini aldım. Bunu daha çok yüze uygulanabilir mist gibi bir şey sanmıştım ama mist değilmiş ne yazık ki gündelik yüze sıkmak  için çok yağlı bir yapısı var. Plajda kullanabilirim ancak. 10 Tl. civarındaydı galiba fiyatı. Bu Le petit marseillais deniz tuzu içeren duş jelini de kasada gördüm bir alana bir bedavaydı. O an güzel kokar deniz deniz kokar gibi geldi bana ve aldım ama yanılmışım hiç bir şekilde kokmuyor. Boşa aldım yani. Neyse bol bol sıkıp bitireceğim artık. 


Yine Gratis'den farklı zamanlarda ama tabi ki indirimde Wet n Wild'ın bu yeni RT benzeri fırçalarından 3 adet aldım. En üstteki geniş fırçadan memnun kaldım. Diğer iki tanesini sevmedim çok kullanışlı değiller. 


Evet bu ay da böyle geçti, aslında bakınca bu ay oje yok (hayret) makyaj ürünü yok (aslında var ama onları 1 temmuzda almış olduğum için dahil etmedim bu yazıya) son derece iyi geçmiş bir ay alışveriş açısından. Bir sonraki aya yeni ve daha renkli bir alışveriş yazısında görüşmek üzere.
Sevgiler..






34 yorum:

  1. Şu Miniso alışverişlerine bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet gidip bakmak bile zevkli oraya .-))

      Sil
  2. Wet n Wild'ın bu yeni makyaj fırçalarını çok merak ediyorum, çok güzel gözüküyorlar ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulya yıldız evet dizaynları çok güzel olmuş bu sefer..

      Sil
  3. çok güzel şeyler almışsın,fırçaları beğendim ama ikisinin işe yaramaması kötü olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun :-)) dur bakalım yaratacağım onlar için bir iş ben daha çok ilgilenemedim...

      Sil
  4. Yaşasın yeni ürünler, mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. wnw fırçalarına indirimde denk gelmedim ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygununblogu şimdi indirim bitti ya her yerde görüyorum ben de artık :-)

      Sil
  6. Wow, lots of interesting products.
    Kisses

    "Tomamos cafecito?"

    YanıtlaSil
  7. puding maskesi mi ? merak ettim doğrusu ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @soslubadem yapısı oldukça yoğun olduğu için öyle demişler sanırım..

      Sil
  8. bi deniz terlikleri, ayakkabıları yazısı yazsan yaaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone yap bir feşın bloggerlık diyorsun yani :-))

      Sil
  9. Nivea'nın gül katkılı ürünlerini dış görünüşleri nedeniyle almak istiyorum, ayrıca markanın ürünlerini de beğeniyorum :) Diğer ürünler de birbirinden güzel, kendim almış gibi mutlu oldum, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratakım ürünleri başladım kullanmaya baya da beğendim şimdilik detaylı yazacağım.. çok teşekkürler :-))

      Sil
  10. Yerinde ve yepyeni ürünlerle dolu güzel bir alışveriş olmuş, detaylarını da merakla bekliyorum canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet hepsi de denemek istediğim şeylerdi iyi oldu :-))

      Sil
  11. wet n wild o üsteki büyük fırçası ve puding maskeyi merak ettim. Yuyuso,bizim taraflarda yakında yok. Miniso ürünlerini de beğeniyorum. =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik büyük fırça güzel canım en sevdiğim o oldu içlerinde diğerleri şimdilik dekor olarak duruyor.. maskenin etkisi sanki fena değil ama gözümü yaktı biraz ona bir çare düşünüyorum bakalım :-/

      Sil
  12. Mara 'nın peelingini yıllardır görüyorum ama bir türlü almadım. Yorumlarını bekliyorum :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlaboratuvarı şimdilik beğendim.. tırnak kenarlarını elleri falan çok nemli bırakıyor ama yağlı histen hoşlanmayanlar hiç sevmez..

      Sil
  13. Baya bakım ürünü yatırımı olmuş ama güzel şeyler almışsın. Ben Uzakdoğu ürün ihtiyacımı Ahmet'in Kore seyahati sayesinde doyurdum :)))) Bu ay alışveriş yazıma dahil etmeyip ayrıca yazmayı planlıyorum. Mara'nın peelingi de aklımda olsun, o tarz bir şeye ihtiyacım var. Hepsini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet o alışverişi instagramda biraz gördüm detaylı bir yazı bekliyorum gerçekten çok güzel şeyler vardır mutlaka :-)) teşekkürler...

      Sil
  14. Keyifle kullan hepsini....

    YanıtlaSil
  15. Güzel günlerde kullan İremciğim. Pudding maskenin adı bile almam için yeterli sebep :) Yoyoso ile henüz tanışmadım ama Miniso'nun tatlış ürünlerini seviyorum. Mara peelingi merak ediyordum ancak BBoils dan bu tarz bir ürün geldi. Önce onu deneyeyim, bu arada yeni indirim zamanı gelir zaten :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün miniso'dan devam o zaman canım gerçekten çok tatlı ürünleri var keyifle kullanıyorum .-)) aa bboils'in de mi böyle bir ürünü varmış yaşasın o zaman onun da yorumunu senden bekliyorum sevgiler teşekkürler :-))

      Sil
  16. Ne güzel bir alışveriş olmjş. Mutlulukla kullan canım...

    YanıtlaSil
  17. Güle güle kullan hepsini 😊

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...