2 Temmuz 2018

Haziran Ayı Bitenler..

Haziran ayını da geride bıraktık ve artık tam anlamı ile yaz geldi denilebilir. Haziranda havalar ılımlı gittiği ve ben de henüz tatile gidemediğim için son sürat alışverişe ve ürün bitirmeye devam ettim. Bugün bitenler, çarşamba günü de bir alışveriş yazısı gelecek. Hemen bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


Öncelikle geçen yılbaşında sevgili Nihal'in hediyeleşme etkinliğinde tanıştığımız Mineaderm markasının yüz temizleme köpüğü bitti. Çok sevmiştim ama toniğini daha da sevdim. Yakında blogda olacak. Yves Rocher çift fazlı makyaj temizleme suyu, güzel bir ürün ama artık almayı düşünmüyorum. Miniso'nun çok sevdiğim yüz spreyleri, bu papatyalıydı, şu anda üzüm suyu içeren tonik-spreyini kullanıyorum ve çok memnunum. Fiyatı da gayet uygun olan bu spreyi bulursanız stoklayın ama bana da bırakın.


Palmolive'in herhalde en sevmediğim duş jeli oldu bu çikolata kokulu olan. Zaten ben de almamıştım bunu oğlum almış yanlışlıkla. Kokusu çok kötü, ağır değil ama bence bir duş jeline hiç uygun değil sevmedim. Isana sıvı sabunlarından bir adet daha bitti, bunları evcek yiyoruz sanırım. Bir kavanoz el ve yüz kremi, ben bunu vücuduma kullanıp bitirdim. Markasından ve nerede satıldığından hiç emin değilim. Migros'dan aldığum Dr. Smart yüz maskesi, fena değildi ben indirimde aldım ama fiyatları aslında hiç de uygun değil. Ancak indirimde alabilirim.


Çok sevdiğim misel sulardan biri daha bitti, HC Care. Bunu hem yüz hem de fırça temizlemek için kullandığımdan çabuk bitti ama yedeği var bende. İşte en sevdiğim tonik, geçen yazısını da yazmıştım, Miniso nemlendirici tonikcim bitti. Ama yedeklemiştim bile kendisini. Loccitane makyaj temizleme yağı ve toniği, güzel fena değiller ama fiyatları oldukça yüksek ve açıkçası daha memnun kaldığım ürünler olduğu için bunların büyük boylarını almayı hiç düşünmüyorum. Kiko bright&lift göz altı serumu, oldukça memnun kaldım bundan, yine indirimde bulursam alırım.


Procsin keratin içeren şampuan, fena değil ama benim saçıma uygun değildi. Saçımı aşırı yumuşattı, şimdi başka şampuan deniyorum ama Procsin'in değişik şampuanlarına da şans vereceğim ileride. Revox şampuan, bunları bıraktım oğlum kullanıyor ama içinde kalan son ürünü kullanınca ne kadar sevdiğimi hatırladım. İndirimden yine alacağım. Klorane şampuan, normalde markayı ve şampuanlarını da seviyorum ama bu saçıma çok iyi gelmedi. HC Ovex saç bakım kremi, HC'nin bütün saç bakım ürünleri saçıma çok ağır geliyor ne yazık ki. Kuru saçlar bayılacaktır buna ama.


Severek kullandığım Isana deodorant, Benri koyu renkler için aseton, Nivea dudak balmı bitti ve hepsi de yedekli. TBS'un argan yağı içeren vücut kremi, kokusu harika ama sınırlı bir seriydi sanırım bu, daha uygun fiyatlı ürünler var elimde almayı düşünmüyorum. WW maskara ve Flormar'ın bir serisinden çıkan kapatıcı. Maskara fena değildi ama kapatıcı olarak hem Flormar'da hem de genel olarak daha iyi kapatıcılar olduğu için almayı düşünmüyorum. 

Bu ay fazla ıvır zıvır olmadan net bir bitenler listesi oldu bence. Ortalık baya temizlendi demeden bir de alışveriş yazımı okuyun bakalım.
Sevgiler..

32 yorum:

  1. Yver Rocher göz temizleyici bende kullanıyorum. Güzel ama o kadar para verilir mi? tartışılır. Çikolata kokulu duş jelini bende sevmedim. Kokusuna bakayım dedim. İçim bayıldı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beydanınkitaplığı evet daha uygun fiyata makyaj temizleyiciler var benim beğendiğim onları alırım .-)) çikolata kokusunun duş jelinde bu kadar kötü olacağını da düşünemezdim doğrusu :-((

      Sil
  2. alışveriş yazısını merakla bekliyorum... sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @soslubadem :-)) biraz önce yazdım çarşamba günü gelecek .-))

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. @ümrantuncer onlardan al bir tane dene derim ben Ümrancım çok beğeneceksin .-))

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri ben de yazarken mutlu oluyorum resmen :-))

      Sil
  5. Gelsin yeniler, miniso spreyleri merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun bir tane al dene canım beğeneceksin :-))

      Sil
  6. Haziran serin serin iyiydi de temmuz fena geldi buralara. Sanki 20 derece birden arttı sıcaklık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu burası da aynı şekilde sabah bile çok sıcak oluyor...

      Sil
  7. Bir zamanlar kağıt maskelerin anlık etkilerine kanmıştım ve ciddi paralar harcıyordum. Artık sayılı alıyorum, tek kullanımlık maskeler yerine nemlendiricilere / serumlara yöneldim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlaboratuvarı evet arada kullanmak için iyi oluyor ama bence de çok sürekli bir etki yapacağını sanmıyorum..

      Sil
  8. Miniso sprey ve nemlendirici toniği çok merak ediyorum, aklımdalar. Yves Rocher'nin çift bazlı göz makyaj temizleyicisi bana biraz yağlı gelmişti ama hassas gözler için olanından vazgeçemiyorum ♥ Alışveriş yazısını merakla bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulyayıldız miniso cilt bakım ürünlerini genel olarak çok beğendim ben.. YR hassas gözler için olanı da deneyeyim bakalım nasılmış.. yazı blogda bu arada :-))

      Sil
  9. Your blog looks beautiful. Nice post. :)
    Following you! Follow back?

    www.minnieart.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @minajankovic thank you :-)) I'll follow you..

      Sil
  10. Duş jelinde fresh kokular tercih ederim. Çikolatalı bana da ağır gelir. Denemeden fikir almak iyi oldu. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti aman aman o çikolatayı sakın diyorum zaten :-(((

      Sil
  11. Isana deolarını denemek istiyorum ben de

    YanıtlaSil
  12. Miniso'nun hiç ürününü kullanmadım, dış görünüşleri çok güzel, elimdeki ürünler bitince ordan birkaç ürün almak istiyorum. Hiç dudak balmı bitiremiyorum bir sürü az kullanılmış balmım var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratakım özellikle kış aylarında dudak balmlarını yiyorum ben o kadar kurur dudaklarım ve sürekli kullanırım.. miniso cilt bakı ürünlerini denemeni öneririm :))

      Sil
  13. Miniso, HC ve Mineaderm ortak ürünlerimiz. Bende her birini severek kullandım. Özellikle HC 'nin saç maskesini çok beğenirim. Ovex kurtarıcı bir ürün <3 Kuru ve boyalı yıpranmış saçlar çok sever =)
    Alışveriş yazısını merakla bekliyorum.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik evet ovex tam kuru uçları yıpranmış saçlara göre bence de:-)) mineaderm ne güzel bir markaymış değil mi çok sevdim ben.. alışveriş yazısı blogda bu arada :-))

      Sil
  14. Haziran performansın harika İrem'cim! Şu Miniso temizleyici ve tonik spreyde aklım kaldı. Uğrarsam bir bakayım diyeceğim ama elimdeki kozmetik stoğundan utanıyorum adeta şu an :)))) yenilerini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik toniği olmasa da spreyi al dene derim mutlaka zaten hele de yaz aylarında çabucak biten ürünler bunlar :-))) teşekkürler..

      Sil
  15. Bitirmekte siz en başarılsınız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın :-)) çok teşekkürler elimden geleni yapıyorum..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...