10 Şubat 2017

Isana Süngerli Oje Çıkartıcı..

Son zamanlarda normal sıvı aseton ya da oje çıkartıcı yerine bu süngerli oje çıkartıcılar sanki yeniden moda oldu. Moda oldu diyorum çünkü eskiden de Gülşah markasının böyle renkli süngerli asetonları vardı. Hatta ben de baya bir alıp kullanmıştım. Sonra fark ettim ki bu süngerler benim tırnak etlerimi, parmak kenarlarını acaip derecede kurutuyor hemen bıraktım.
Isana Süngerli Oje Çıkartıcı

Onların kurutmasını o zamanlardaki ürünlerin şimdikinden daha kötü olmasına bağladığım için hadi dedim Isana'nın da her şeyinden memnunum bunu bir deneyeyim. 

Isana Süngerli Oje Çıkartıcı

Fiyatı da 9 TL. falan, uzun süre de kullanılır, üstelik süngerli aseton kullananlar da çok memnun diye almış bulundum. 

Isana Süngerli Oje Çıkartıcı

Süngeri siyah olduğu için değişik renkli ojlerin renklerini de çok göstermez demiştim, o kısmı doğru çıktı. İçindeki solüsyon oranı baya bol, kullanmaya devam edebilseydim uzun zaman giderdi tahmin ediyorum. 

Isana Süngerli Oje Çıkartıcı

Üstelik simli ojeleri falan da çıkartması çok iyiydi, tamamen çıkartmıyor ama büyük bir kısmını güzelce temizliyordu. Evet geçmiş zaman çünkü maalesef bu ürünle 5-6. kullanışımın sonunda vedalaşmak zorunda kaldım.

Isana Süngerli Oje Çıkartıcı

Gayet güzel bir temizlik değil mi, bence başarılıydı. Şimdi de ürünü atmamın ve bir daha almayacak olmamın sebeplerine gelelim. Birincisi benim parmaklarım kısa, o süngerin içine parmaklarımı sokmakta inanın güçlük çekiyorum.  İkincisi son kullanımında o içindeki sünger parçalanmaya ve pıtır pıtır elime gelmeye başladı. Üçüncüsü ise ürün aseton barındırmamakla birlikte tırnak etlerimi ve parmak uçlarımı aynı şekilde kuruttu. 

Maalesef bu durumda ürünle vedalaşmak zorunda kaldım. Benri'nin yaldır yaldır aseton içeren koyu renkler için asetonu bile böyle bir etki yapmıyor tırnaklarıma ama bilemiyorum tabi belki de sadece bana olmuştur yoksa ürünü sevenler de var. Şimdi başka bir markanın yine böyle aseon içermeyen ve yine süngerli  bir oje çıkartıcısını deneyeceğim. Bakalım o nasıl çıkacak.
Sevgiler..

34 yorum:

  1. İrem'cim kutunun kapak kısmı hakikaten fazla uzun. Çıkartma etkisi başarılıymış ama kurutma yapıyorsa hiç denemem bende. Zaten parçalanarak kendini imha etmiş kısa zamanda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır yani hele küçük parmağım o kadar zor yetişiyor ki içine onun sorma hiç bir şey olmasa bile yine bu yetişmeme sorunu yüzünden dibine kadar kullanamazdım...:-(

      Sil
  2. benim en çok sevdiğim ve bayıldığım oje çıkarıcı ipelinanın o mendil şeklinde olanları oldu nasıl bir şeyse siz de kullanmıştınız, hemen ojeyi çıkarıyor ve verdiği nemlilik de çok güzel. Biraz pahalılar belki ama ben onları kullanıyorum hep :) yazısını yazayım bari iyi fikir :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi evet güzel onlar ama benim gibi neredeyse her gün oje çıkaran biri için pratik ve ekonomik bir ürün değil ...

      Sil
  3. ben bunu uzun zamandır kullanıyorum. İçindeki bittikçe ben takviye yapıyorum. Neden acaba seninkini kuruttu ki. Bende kurutma yapmadı. Parmak kısalığı konusunda bende aynı şeyleri yaşıyorum. Kısa olan parmaklar yarıda kalıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygununblogu bilmiyorum ki canım benim parmak kenarlarım daha kuru olabilir .. peki parçalanmadı mı sünger belki de benimkinde sorun vardır..

      Sil
  4. Parcalanip tirnaklarima takilan süngerler benim de sinirimi bozuyor , tüh uygun fiyatli basarili bir ürün derken sonu kötü olmus :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deneyenbayan evet ya benimki niye parçalandı anlamadım :-(((

      Sil
  5. Pek pratik bir ürüne benzemiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet benim için öyle olmadı...

      Sil
  6. Ben de Isana'ya güvenip aldım bundan🙈 Daha denememiştim, hevesim kırıldı😌 Senin tırnak kenarlarını kuruttuysa, benimkileri de kurutacaktır İrem'cim😥 Bir açıp deneyeyim bakalım ne olacak🤔 Parçalanması da kötü... Sevgilerimle❤❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog ay dene bakalım nasıl olacak ... öpüyorum canım :-))

      Sil
  7. evet bende görüyorum sürekli tekrar moda oldu galiba. parçalanması ve kurutması gerçekten kötü olmuş:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıkareler evet yoksa kullanırdım iyi ir temizleyiciydi :-))

      Sil
  8. süngerli bu tip temizleyicileri seviyorum. tekrar tekrar aldığım flormar'dı. LR ınkini de çok merak ediyorum. sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş flormarı ben de deneyeceğim merak ettim LR'yi ise henüz açamadım iyi diyorlar bakalım göreceğiz...

      Sil
  9. Ben de elim için bunlardan kullaniyorum artik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya ben çok pratik bulmadım pamuk-aseton daha kolay benim için..

      Sil
  10. Süngerli asetonları ben hiç sevmiyorum.Benri koyu renkler ile yola devam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet bence de öyle aynen devam ediyorum :-))

      Sil
  11. Henüz almadığım denemediğim bir oje çıkarıcı bu. Olumsuz özelliklerinin 3 ü se can sıkıcı. Yani bizler gibi haftanın 5 günü oje çıkaranlar için idare edilebilir türden değil en azından.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı yok bana hiç uymadı gerçekten zaten parmaklarımı sokmakta zorlandığım için almayacaktım yenisini..

      Sil
  12. Parçalanması kötü olmuş ://

    YanıtlaSil
  13. Bu tip asetonlarin kullanislisina hic rastamadim. Bunlarla ugrasmaktansa asetonu pamuga dokup de ojeyi cikarmak cok daha hizli ve efektif oluyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayca yolculukta falan rahat olur ama normalde benim de tercihim o şekilde tabi..

      Sil
  14. Aseton olmadığı halde kurutması düşündürücü olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam evet ya aslında memnun olan da çok var niye böyle kuruttu anlamadım..

      Sil
  15. Ben de parmaklarım kısa diye bunu almamıştım ama bunun pompalı sıvı olanı var içi süngersizi yani. Onu çok sevdim=) Tırnak etlerini aşırı kurutuyor mu anlamadım ama çünkü benim hep kuru:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı onu görüyorum da alıp denemedim bir şans vereyim madem içindeki sıvı aynıysa performansını beğendim çünkü..

      Sil
  16. Süngerli aseton kullanmayı ben sevmiyorum, o yüzden bunlara hiç bakmadım bile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi aslında oldukça pratik ama bunu sevemedim...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...