15 Ocak 2017

Son Alışverişlerim..

Uzun zamandır alışveriş yazısı yazmadığımı fark ettim ki halbuki bu arada bolca da alışveriş yapmışım maşallah .. Bazılarını burada ayrı ayrı yazsam ve instagram hesabımda göstersem de toplu yazmayı hep unutuyorum sanırım. Bu yazı son 2-3 ayın alışverişlerini toplu olarak içeriyor. Umarım zevkle okursunuz çünkü baya bir şey almışım, yazı biraz uzun sürdü.

Rossmann



Araya yılbaşı da girince bol bol temalı ürün aldım, yılbaşı temasını zaten hep sevmişimdir. Tabi Isana'yı da ama böyle güzel bir temayı daha önce hiç görmemiştim işin komik yanı bu üçünü alıp da yan yana görene kadar temanın Snow White olduğunu fark etmedim bile. Sadece kokuları ve desenleri için almıştım ama birlikte harika oldular. İkinci Forbidden apple ise saç şampuanı ve de çok beğendim kendisini. Bu arada sadece Snow White'ın sıvı el sabunu da var. Refill pakette bu da bana bu serinin sıvı sabunları da olduğunu düşündürüyor. Rossmann'cığım varsa o sıvı sabunları da istiyorum lütfen.

Gratis

Gratisciğimiz her yılbaşında değişik ürünler getiriyor bu devasa likit sabun ve duş jeli setinin de 3 farklı versiyonu vardı ama en güzel kokan buydu. 12-13 TL. idi sanırım 

Avon 

Avon da aynı şekilde her yılbaşı özel duş jeli serisi çıkartır, ben de mutlaka alırım. Bu senekiler geçen seneye göre  daha tatlı hatta. Tanesi 5-6 TL. bir şey diye hatırlıyorum. Parfüm ise indirimdeydi ve Filiz'de okuduğum ve merak ettiğim için aldım. Zaten bu ara çok parfüm aldım sanırım, fiyatı 25-30 TL. gibiydi. Avon'dan baya bir şey aldığım için tek tek fiyatlarını unuttum.

Zara parfüm

Parfüm demişken Zara parfümleri uzun zamandır gidip gelip kokluyorum en sonunda Red Vanilla'yı aldım daha sonra da Ece'nin  yazdığı Zara Amber Vanilla da  benim oldu. Aslında  şu anda bu yazıyı yazarken fark ettim ki aslında eksik resim çekmişim, çünkü bu arada  bir Zara parfüm ve Boyner Black Friday indiriminden bir Tom Ford parfüm de koleksiyonuma eklendi.

watsons

 Sanırım bu dönemin ilk alışverişi bunlarla başlamıştı.  Watsons'dan almıştım. Watsons hakkında hiç yorum yapmadım ama olay çok çirkindi ve çok da kötü yönetildi bu süreç diye düşünüyorum. Yine de hatalarını düzeltirler umarım, bakalım zaman ne gösterecek. Tonik Kore ürünü ve maalesef çok beğendim. Nem vermesi ve cilt düzgünleştirmesi iyi, akşamları kullanıyorum şimdilik. Maybelline Fit me fondöten ve  age rewind  kapatıcı neyse ki artık her yerde var. Ben zaten kapatıcıyı daha önce de kullanıp sevmiştim, hazır indirimdeyken alayım bulunsun dedim. Revlon fırça ise fena değil ama alınması şart da değil tabi.

makyaj ürünleri

Ve gözbebeklerim alışverişlerimin en kıymetli parçaları işte burada, tabi ki makyaj ürünleri. The Balm'lar yılbaşı indiriminden %40 indirimle benim oldular.  Palet ise İngiltere'den alındı, arkadaşımdan istemiştim, kırmadı getirdi. Markası IHearthMakeup, bana 30 TL. gibi bir fiyata geldi.  H&M'den allık/aydınlatıcı paleti, simli aydınlatıcı ve tüpteki pembe krem aydınlatıcıyı almıştım. Sanırım bu dönemde minik süngerlerden de aldım ama unuttum tabi ki. İkili allık/aydınlatıcı Rossmann'ın yok satan Rival de Loop Golden 20's koleksiyonundan ve iyi ki gördüğüm yerde almışım. Yine Rossmann'dan ve yine bir koleksiyon  toz sim ve  tekli bir far aldım. Mac yılbaşı koleksiyonu uzun zamandır en sevdiğim koleksiyon olunca  allık ve aydınlatıcı paletini aldım. Bütün bu alışverişler içinde en sevdiğim parça da o oldu zaten. Fiyatı 120 TL. yanılmıyorsam.
Color Club oje

Yılbaşı sonrası devam eden makyajsaati indiriminden faydalandım ve aklımda kalan bütün ojeleri aldım. Mor olan We'll never be royals instagramda göstermiştim, diğerleri de sırayla gelecek tabi.  Toplamda 78 tl verdim %60 indirimli olarak ve 2 günde geldi. Rival de Loop'un karaborsa serisi Golden 20's 'den  iki ojeyi de aldım.  İyi ki almışım, anında bittiler tanesi 9 tl idi, acıdım diyemeyeceğim kesinlikle çünkü çok güzeller.

kişisel bakım ürünleri
Yine yılbaşı temalı bir mendil kutusu,  NYX lip lingerie serisinden en merak ettiğim renk Exotic, yine 20's serisinden lip primer,  aliexpress'den fırça ve tırnak süsleme seti ve Küba'dan evet taa Küba'dan çok meşhur Alicia krem aldım. Krem bana 10 euroya geldi, aynı krem burada 200 TL. üzerinde satılıyor, niye şaşırmadım acaba ?!  Maskeler ise Sephora'dan doğum günü hediyesi evet allık bitmiş bu maskeleri veriyorlarmış artık. 

Cyrene cilt bakımı
Cyrene'nin her sene yaptığı sürpriz kutu satışı bu sefer black friday'e denk geldi. Ben de  üç kutudan iki tanesini aldım. Cyrene en sevdiğim cilt bakımı markalarından biri zaten. Kutuların içeriğini ve detayları ayrıca anlatacağım tabi. İki kutu 118 TL. tuttu. 

Benim 2-3 aylık alışveriş maceram bu şekildeydi, ürünleri tek tek yazacağım tabi. Öncelikle merak ettiğiniz varsa yorum olarak yazın ben de o ürüne öncelik vereyim. Bu sene için alışveriş planlarımı az ve öz yaparım demiştim ama daha ilk aydan pusula şaştı, çok yakında onları da göreceksiniz zaten.
Sevgiler..




50 yorum:

  1. güle güle kullan hepsini ahh ahh yaşadığım yere bir rossmann açmadılar. Rossmannın ürünleri güzel oluyor. İzmire gittiğimde bende isananın ürünlerini stok yapıp geliyorum :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslolangüzellik teşekkürler :-)) eskiden bana da uzaktı rossmann şimdi de evimin dibinde diyebilirim...

      Sil
  2. Ay bu Rossmann'daki duş jellerinden alıciim sanırım sonunda; ambalajları çok güzel, eminim kokuları da öyledir :) 2-3 aylık alışveriş için fena değil canım ya, güle güle kullan hepsini. Şu Watson's işi çok canımı sıktı, gitmiyorum o zamandan beri. Ve ben de öncesinde Scinic göz serumu alıp çok beğenmiştim, çok üzgünüm... yerine ne koysam diye düşünüyorum valla. Çok öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik kokuları da tam bizlik Başakcım karamel, elma vanilya harikalar yani.. teşekkürler evet bakınca 3 ay eh idare eder diyorum ben de.. watsons'dan ben de o göz kremini alıp denemek istiyordum Şebnem de beğenmişti onu ama almam artık . sevgiler canım...:-))

      Sil
  3. çok güzel şeyler almışsın avondan aldığın parfüm bende de var tam bir kış kokusu severek kullandım yakında bitecek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygununblogu evet o parfüm harika bitince yeniden bile alabilirim çok sevdim :-))

      Sil
  4. hepsi birbirinden guzel:) güzel gunlerde kulanın.:)

    YanıtlaSil
  5. Zara'nın parfümlerini seviyorum ben de, özellikle femme ve gold adlı parfümler; sadece kalıcılıkları pek o kadar iyi değil. o ojelerin renkleri ne kadar güzel öyle! detaylı gelir umarım ^^ güzel alışverişler güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrudüvenci evet zara'nın parfümlerini pek kalıcı bulmadım ben de.. oje yazıları gelecek en kısa zamanda tabi.. teşekkürler :-))

      Sil
  6. İrem'cim hepsini güle güle kullan, bu yazıları okurken bile mutlu oluyorum :) Delilik işte... :D Ben mümkünse IHeart Makeup paletin yazısını istiyorum, beğenirsen ben de kardeşimden isteyebilirim. O duş jelleri çok güzel, İsanalara bayıldım, iyi ki sende görüp almışım :) Hepsini de kullanıyorum, dayanamayıp açtım. El sabununu zaten birlikte almıştık ama dediğin gibi diğer çeşitleri de varsa alınır. :) Öpüyorum çok, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog canım benim teşekkürler ben de alışveriş yazısı okumaya bayılırım .-)) ay evet değil mi beraberdik aldığımızda diğerleri de varsa gelsinler valla çok sevdim ben ..tamam o zaman palete öncelik vermeye çalışacağım öpüyorum :-)))

      Sil
  7. İyi günlerde kullan. Cyrene'le ilgili bir yazıyı merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilaydurukan teşekkürler .. biraz kullanayım ayrı ayrı yazacağım...

      Sil
  8. harika şeyler toniği ve ojeleri çok merak ettim hepsini güle güle kullan İremy :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi toniği çok beğendim ben ojeleri de sürmüştüm gayet iyiler .. teşekkür ederim..:-))

      Sil
  9. hepsi çok güzel, ojeler ise şahane güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  10. Rival de loop'un allık aydınlatıcı ikilisini sırf aydınlatıcısı için alasım var. :) Güle güle kullan ablacım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik çok güzel de bitmiş bile :-)) teşekkürler canım..

      Sil
  11. Super seyler almissin yine gule gule kullan hepsini :) Ojelerin renkleri cok guzel. Cyrene'in tonigini kullanip cok begenmistim ben. Glycolic Cleansing Milk'i merak ettim simdi, kullandiktan sonra yorumlarini bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @onorr teşekkür ederim :-)) ojeleri görünce şuurumu kaybediyorum zaten :-)))) cyrene tonik evet hiç fena değil.. temizleme sütünü de başlayacağım kullanmaya diğer makyaj temizleme sütüm çok az kaldı bitsin diye bekliyorum ..

      Sil
  12. Isana gördüm ama hiç denemedim alayim ben de. Dus köpükleri en çok bitenler evde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya Isana almaya başladığımdan beri başka markaya pek bakmıyorum bile be artık.. :-))

      Sil
  13. Alisveris harika olmus! Ozellikle Mac'in allik ve aydinlatici setine bayiliyorum, dokulari harika degil mi :D bir de ojeleri instagramdan gordum muhtesem gorunuyorlar! gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayca çok teşekkürler :-)) o mac palete aşık oldum resmen keşke diğerini de alsaydım diyorum şimdi..

      Sil
  14. Çok güzel hepsiii, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @minimalbakım çok teşekkür ederim :-))

      Sil
  15. hepsi birbirinden güzel, Isana'nın duş jellerini Blana'da görüp bayılmıştır.. Avon' un bu yılbaşı duş jellerini çok seviyorum, kutuları çok dekoratif :) Alicia kremi merak ettim, yazısını bekliyor olacağım. Belki kuzenimden isteyebilirim bende =)
    Güle güle kullan sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş isana jeller harika canım avon'u da dediğin gibi sırf dekoratif diye alıyorum yoksa kullanacağımdan değil :-)) kremi başlarım kullanmaya yakında sanırım teşekkürler :-))

      Sil
  16. Güle güle kullan, hepsi birbirinden güzel ama temalı bütün ürünlere bayıldım ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda teşekkürler ben de öyle yılbaşını daha da zevkli hale getiriyor bunlar .-))

      Sil
  17. hepsi çok güzel gözüküyor
    iyi günlerde kullan tatlım

    YanıtlaSil
  18. İremcim alışveriş yazısı okumak büyük keyif benim için,bu sefer de farklı olmadı! :) Sanırım Cyrene'in Black Friday paketlerini almadığıma çok pişmanım! Çünkü özellikle Moonlight Beauty Concentrate çok istediğim, çok kuru cildime ilaç gibigelen bir ürün =) Toner, Glikolik asitli temizleme sütü hakkında yorumlarını bekliyor olacağım onlar da aklımda çünkü paketlerin içeriği de gayet güzelmiş, güle güle kullan! Alicia kremi ilk kez duydum, çok merak ettim ama o fiyat farkı nedir yahu!! Rossmann RDL Golden 20's serisiyle bizi mahvetti, tırım tırım arıyoruz şimdi de hahaha! Parfümlerini de güle güle kullan, sen de beğenmişsindir umarım Amber Vanilla'yı! =)
    Öpüyorum çok,
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight ben de alışveriş yazısı okumayı çok seviyorum Zeynepcim hatta yazmayı da seviyorum :-)) o rossmann ojeleri ilk gün görmem büyük şans yoksa ertesi güne hepsi bitiverdi zaten şu an sadece dudak balmı gibi 2 ruj var o kadar.. alicia kremi ben daha önce duymuştum çok meşhurmuş arkadaşım gidince hemen istedim buradaki fiyatı inanılmaz bence de :-(( tavsiye için teşekkürler parfüme de bayıldım :-)) öpüyorum canım sevgiler...

      Sil
  19. Hepsini güle güle kullan^^ Color club ojelerden almadığım için çok pişmanım:( İnşallah bi sonraki indirimi yakalayabilirim. Tom ford un hangi parfümünü aldın yüzde kaç indirim vardı onu çok merak ettim İrem abla^:P velvet orchid de gözüm var da nerden aslam diye bakınıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı teşekkürler canım ojeleri ben de son dakika yakaladım valla sevgililer kadınlar günü falan indirim olur mutlaka :-)) tom ford violet blonde ve tek kaldığı için de 80 TL idi...:-)

      Sil
    2. :-O ne kadar uygunmuuuuuuş! Harika denk gelmiş valla çok sevindim^^ Sevgililer gününde inşallah yakalicam bişiler:P :-*

      Sil
    3. @kozmetikaşığı evet bir tom ford için çok iyiydi bence de sevgililer gününde kesin yine indirim olacaktır :-))

      Sil
  20. Keyifle kullan hepsini:)))

    YanıtlaSil
  21. Ah çok güzel alışveriş yapmışsın İrem'cim hepsini güle güle kullan. RDL serisini çok merak ettim. Hiç bir yerde bulunamıyormuş okuduğum kadarıyla. Kore ürünü toniği çok merak ediyordum ama o olaydan beri uğramadım Watsons'a. Nasıl sonuçlanacağını görmek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet ya o RDL'ler anında bittiler ben de paleti bulamadım .-(( tonik güzelmiş bu arada bakalım Watsons olayı kötü oldu bu Kore ürünleri açısından ama ben de sonucu bekleyeceğim.. teşekkürler canım .-))

      Sil
  22. İrem'cim ne güzel şeyler almışsın.Okurken gözlerim kocaman kocaman açıldı.İçlerinde çok merak ettiğim ürünler var.Yazılarını heyecanla bekliyorum;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin canım çok teşekkür ederim en kısa zamanda yazacağım hepsini sevgiler :-))

      Sil
  23. Tablo gibi bir post olmuş. İçim açıldı.
    Keyifle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı teşekkür ederim Nihalcim :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...