11 Ocak 2017

Clinique Up Lighting Liquid Illuminator..

Son zamanlarda aydınlatıcı, kapatıcı-aydınlatıcı veya sadece kapatıcı olarak kullanılan bütün ürünleri aldığım için baya bir stok yaptım sanırım. Uzun zamandır aklımda olanlardan başka bir de o anda gördüğüm ve denemek istediğim her şeyi alıyorum. Clinique Up Lighting Liquid Illuminator  yani Clinique likit aydınlatıcıyı da geçen yaz YKM'de indirim standında görünce tabi ki kaçırmadım atlamadım ve hemen aldım. Fiyatı indirimde 50 TL. gibiydi sanıyorum.

Clinique Up Lighting Liquid Illuminator
Aslında bu ürün Note kozmetik tarafından çıkartılan bronzing fondötenlere oldukça benziyor. Onlar da hem tek başına, hem normal bir fondötene karıştırılarak hem de sadece aydınlatıcı olarak kullanılabiliyorlar. Bu ürün de aynı şekilde uygulanıyor. 

Clinique Up Lighting Liquid Illuminator

Ben biraz fondötene karıştırdığım ürünü bütün yüzüme uyguluyorum, hoş bir renk ve aydınlık veriyor. Ama tek başına uygulamada da bir zorluk yaşamadım, cildimi hafif ışıltılı ve aydınlık gösteriyor bence.  Tabi Note gibi bu da kapatıcı hatta renk eşitleyici bile değil, sadece bronz tene parlaklık beyaz tene de hoş bir ışıltı veriyor.

Clinique Up Lighting Liquid Illuminator

Değişik tonları var bendeki 01 Natural rengi.  Görebildiğim kadarı ile toplamda 3 farklı ton mevcut, natural, blush ve bronze.

Clinique Up Lighting Liquid Illuminator

Elimin üzerinin oldukça beyaz olduğu düşünülürse verdiği aydınlık görünüm oldukça güzel. Pigmentasyonu ve kalıcılığı yüksek bir ürün ayrıca parfümlü bir ürün değil, kokusu yok. 

Aydınlık görünümden hoşlananların zevkle kullanacağı bir bronzer/aydınlatıcı bence. Clinique markalı olanı bulamazsanız ya da normalden pahalı gelirse şurada bahsettiğim Note sunglow fondöten de rahatlıkla aynı işi görür.
Sevgiler..

28 yorum:

  1. kar yanıklarına ne iyi geliyoooo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone bepanten iyi gelebilir kozmetik ürün olmaz..ilaç lazım..

      Sil
  2. Bence de Note fiyat/kalite açısından daha mantıklı olabilir. Nedense Clinique ürünlerine karşı hiçbir ilgim yok :)) Yalnızca bir Pop ruj almıştım vaktiyle, o kadar... öperim çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik benim de çok ilgim yok ama indirimde görünce hadi alayım dedim tabi ki .-))

      Sil
  3. Güle güle kullan :) Ben de fondötenle karıştırıyorum bu tarz ürünleri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda teşekkürler evet o şekilde güzel oluyor .-))

      Sil
  4. aydınlık cilt kalp ben . Ne kadar hoş durmuş. Güle güle kullan ablacım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik teşekkür ederim canım .-))

      Sil
  5. Bu aydınlatıcıyı ne zamandır sende görüp merak ediyordum İrem'cim :) Şimdi yazısını da okuyunca iyice aklıma girdi. :) Likit aydınlatıcılara bayılıyorum, uzun süredir toz aydınlatıcılara hiç elim gitmiyor. Hem ten ürünüme karıştırarak hem tek başına kullanmayı çok seviyorum. Bu aydınlatıcıyı da ilk fırsatta alayım. Güle güle kullan, sevgilerimle... <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog senin teninde harika durur bence canım :-)) teşekkürler öpüyorum ..

      Sil
  6. Aslında bu tarz ürünleri kullanmam,cildimde rahatsızlık verirler ama ışıltısı ve bronzluk verişi hoşuma gitti..Siz de ışıltılı günlerde kullanın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden teşekkür ederim :-))

      Sil
  7. Isilti veren urunleri cok begeniyorum, bu da harika gorunuyor 💗

    YanıtlaSil
  8. ışıltısı gayet güzel gözüküyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara evet kış için yeterli bana :-))

      Sil
  9. Öyle çok göze batan bir ürün değil gibi. Ben bazı insanlarda maske gibi duran kosmetikleri hiç sevmiyorum.çok yapay duruyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu yok cilt ile çok güzel bütünleşiyor bence..

      Sil
  10. Clinique markasının nemlendiricisi dışında nedense bana hiç çekici gelmiyor yahu :/ Note 'un ürünü benimde aklımda ne zamandır kesişiyoruz resmen :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristanbullu birbirlerinden çok farları yok hatta note sanki daha yoğun bile diyebilirim...

      Sil
  11. Yanıtlar
    1. @aslınındünyası evet tam bir sunkissed efekt kendisi :-))

      Sil
  12. Güle güle kullan sana bu renk tonlari yakisiyor 😊

    YanıtlaSil
  13. Çok güzelmiş rengi de tende duruşu da, fiyat da çok avantajlı olmuş! Maalesef Clinique'in ten ürünlerinden bir kaçı bende yoğun alerji yaptığından artık hiç denemiyorum bile, ama Note güzel bir alternatif oldu :)
    Güle güle kullan İremci.
    Sevgiler!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight teşekkürler canım :-)) clinique benim de bir kaç ürün hariç çok tercih ettiğim bir marka değil özellikle maskaraları ciddi alerji yapıyor bende ama aydınlatıcı aşkıma hakim olamamanın sonucu da bu oluyor işte :-))) öpüyorum...

      Sil
  14. Clinique anti blemish serisinden peeling ve tonik tek geçerim. Özellikle geniş gözenekli ve siyah noktalı ciltler için müthiş buluş bence .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatmadüzdemir cilt bakımı olarak çok tercih ettiğim bir marka değil clinique ürünleri hiç denemedim ...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...