27 Haziran 2016

Zoeva Alışverişi..

Bu ay ciddi olarak alışverişin, üstelik de pahalı alışverişin dibine vurmuş durumdayım. Ama bu güzellikler ne zamandır aklımda, benim tatlı arkadaşlarımdan biri daha doğrusu onun kızı da ben Almanya'dan Zoeva'nın kendi sitesinden sipariş veririm sana deyince hiç duramadım ve direk bunları seçip aldım. 
Zoeva
Zaten meşhur Zoeva paletler Douglas'da satılmıyormuş, sadece fırçalar var mecburen sitesinden almak lazım, biz de öyle yaptık. Toplu olarak Zoeva  Coco Blend palet, Rose Golden Luxury Brush Set ve Coral Spectrum Blush palet benim oluverdi.

Zoeva  Rose Golden Luxury Brush Set 

Alışverişin en pahalı kısmı bu fırça seti diyebilirim. 75 euro kendileri, herkes çok övüyordu ve ben de çok merak ediyordum. Bir sette tüm makyaj fırçası ihtiyacınız bitebilir bu setle birlikte aslında. Güzel ve kullanışlı fırçalar ama bence daha güzelleri, daha uygun fiyatlıları ve daha kullanışlıları kesinlikle var.


Zoeva Rose Golden Luxury Brush Set

Bu önde görünen iki fırça yüz serisinden en sevdiklerim. Zoeva Buffer Brush gerçekten başarılı.

Zoeva Rose Golden Luxury Brush Set

Ama yüz fırçalarından çok göz fırçalarını sevdim ve kullanışlı buldum diyebilirim.  Smokey shader ve browline fırçaları bende çok kullanışlı ve her makyaj çantasında bulunması gereken fırçalardan.  Bu arada fırçaların oldukça sağlam yapıda olduklarını ve kesinlikle kıl dökmediklerini de belirteyim.

Zoeva Cocoa Blend Palette

İşte bu alışverişin yapılma sebebi Zoeva Cocoa  Blend far paleti. Kendi sitesinde 21.80 euro gibi çok makul bir fiyatı var. Kartondan ambalajı sağlam ve şık.

Zoeva Cocoa Blend Palette

Renkleri tabi ki en sevdiklerimden oluşuyor.  Yapıları kremsi ve yumuşak,  pek tozlanma yapmıyor yani The Balm ve Urban Decay ile kıyaslarsak tabi. 10 farklı renk var ve hepsinin pigmentasyonu gayet iyi diyebilirim. Işıltılı ve mat yapıda farların birlikte olması da ayrıca hoşuma gitti. Daha çok kış renklerine sahip gibi görünse de yaz aylarında da elimin sıkça gideceği bir palet kendisi.

Zoeva Cocoa Blend Palette Swatches

Üst sıradan soldan başlarsak; bitter start, sweeter end ve warm notes görülüyor. Bitter start benim için bir baz rengi, diğer iki renk ise sür çık tabir ettiğimiz, kendiden sedefli ve oldukça pigmentli renkler.

Zoeva Cocoa Blend Palette Swatches

Subtle blend, beans are white ve pure ganache benim en sevdiğim kahve, bakır ve altın tonlara sahipler. Özellikle beans are wtite liner olarak da çok hoş duruyor ve alt kirpik dibinde muhteşem bir smokey efekti var.

Zoeva Cocoa Blend Palette Swatches

Son dört renk ise sırayla, subtitude for love, freshly toasted, infusion ve delicate acidity, tabi ki bu seride delicate acidty favorim oldu. Tozlanan renklerin mat yapıda olduğu, sedefli olanlarda böyle bir sorun olmadığı da swatchlarda görülüyor. Ben paleti genel olarak çok beğendim, Türk parası ile 70 TL. civarında gelmesi gereken bu paleti alma imkanınız varsa alınabilecek en iyi paletlerden biri bence.

Zoeva Coral Spectrum Blush Palette

Son olarak da alışverişime bir de allık paleti ekledim. Evet buna ihtiyacım yoktu ama hem görünüşü hem de 17.80 euroluk uygun fiyatı beni cezbetti. Bunun kabı ne yazık ki kirlenmeye müsait bir yapıda ve siyah, o nedenle paketinden çıkartmamak lazım.

Zoeva Coral Spectrum Blush Palette

Renkler çok hoş ve kullanışlı, her cilt tonuna uyacak renkler. 

Zoeva Coral Spectrum Blush Palette

Bu allıkların isimleri yok ama numaralandırılmışlar.  Hafif sedefli CRO30 rengi bana Nars Orgasm blushı hatırlattı. Çok pigmentli, yumuşak ve çok tozutmayan bir mercan tonu.

Zoeva Coral Spectrum Blush Palette

CRO40 daha kahve alt tonlu bir pembe-nude tonda beyaz tenlilerde harika duracak bir renk. Yapısı daha tozlanmaya müsait. Diğerine göre daha ince yapılı, nasıl anlatsam ikisi de yumuşak ama CRO40 daha toz yani pudramsı, CRO30 ise daha kremsi yapıda bir allık.

Zoeva Coral Spectrum Blush Palette

CRO10 kırmızılık da içeren hatta neonumsu bir pembelikte, CRO40 ile yapısı çok benziyor. Daha pudramsı ve alırken tozlanan bir allık diyebilirim. Aşırı pigmentli yapısı kullanırken de dikkat gerektiriyor.

Zoeva Coral Spectrum Blush Palette

CRO20 pembe mercan alt tonlu, pudramsı ve yine alırken tozlanan bir allık. Palette en sevmediğim ve en tebeşir gibi duran renk bu bence.

Zoeva Coral Spectrum Blush Palette

Benim en sevdiğim tabi ki ilk sıradaki CRO30 numaralı renk oldu, neredeyse her gün kullanabileceğim bir allık. 

Zoeva Coral Spectrum Blush Palette

İçindekileri de göstermek istedim çünkü almayı düşünenler için çok da temiz diyemeyeceğim. Yine de detaylı inceleyebilirsiniz tabi. 36 ay kullanım süresi olan bu allığın değil 36, 136 ayda bile bitmesi imkansız benim için.

Yüz fırçaları hariç çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu bu. Bundan sonra yine çok beğendiğim renkler görürsem paletlerinden alabilirim ama diğer ürünlerden hevesimi aldım diyebilirim rahatlıkla.
Sevgiler..


60 yorum:

  1. Darısı başıma diyorum, Zoeva denemeyi çok istediğim markalardan. Fırçalarını kardeşimden isteyeceğim ilk fırsatta :)) Mutlulukla kullanın İrem Hanım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog canım çok teşekkürler :-)) yurt dışında kardeşin varsa paleti ve fırçaları set değil de tek tek önerebilirim..

      Sil
  2. paletlere bayıldım hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer çok teşekkürler canım :-))

      Sil
  3. Hepsi birbirinden harika güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgürler teşekkür ederim Gizemcim :-))

      Sil
  4. Pahalı ama aklında kalan bir alışveriş olmuş İrem cim ... Artık gönül rahatlığıyla alabilir ve kafandaki acabalardan kurtulmuş oluyorsun ...
    Aslına bakarsan bayram çocuğu gibi şen rengarenk bir hediye paketi gibi ...
    Güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @didemika evet aslında çok içime sindi hem de kendime bayram hediyesi gibi oldu :-)) teşekkürler canım..

      Sil
  5. Palet zaten tartışmasız bir numara ama fırça setine de bayıldım! Keşke az daha ucuz olaymış :)) Allık paletlerini kullanamıyorum ben, o yüzden onda gözüm kalmadı fakat renkleri çok tatlıymış. Hepsini güle güle kullan, sefan olsun şekerim!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik çok teşekkürler Başakcım :-)) allık setini fiyatı çok uygun diye aldım açıkçası hem o hem de fırçalar içimde kalmamış oldu böylece alınmış alınmıştır :-)))

      Sil
  6. far paleti çook güzel, allıklar da harika duruyor, güzel günlerde kullan ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrudüvenci far paleti 10 numara 5 yıldız hakikaten :-)) teşekkürler..

      Sil
  7. Far paletine bayıldım ben de güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @modamasallar far paleti harikaymış teşekkürler :-)))

      Sil
  8. Ayyy inanılmaz şık, harika duruyorlar^^ Güle güle kullan İrem ablaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı teşekkürler canım :-))

      Sil
  9. Palet çok güzelmiş :) hepsini mutlu günlerde kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @süslüpüslü çok teşekkür ederim :-))

      Sil
  10. Bu markayı hiç duymamıştım paletteki renklere bayıldım güle güle kullann ;)

    YanıtlaSil
  11. Ürünlerde süper resimlerde ayrı güzel fırçaları çok övüyorlar güle güle kullanın:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kelebeketkisi çok teşekkür ederim canım :-)))

      Sil
  12. Ohh çok iyi yapmışsın şu makyaj malzemelerinin verdiği mutluluğu veremeyen insanlar var ;) Palette gözüm var ama almamam lazım :) Güzel günlerde kullan İrem'cim hepsi birbirinden güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ceydakrhn aynen ben de öyle düşünüyorum :-)) çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda alırsın diyeyim o zaman :-))

      Sil
  13. İrem hepsini keyifle kullan:)))

    YanıtlaSil
  14. Güle güle kullanın :) cocoa blend paletin renkleri şahane umarım bir gün bende alırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @matmazelgreen teşekkürler umarım sen de alırsın en kısa sürede :-))

      Sil
  15. Hepsi cok guzel gorunuyor, gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  16. Hepsini güle güle kullan İrem'cim.Fırça setini almaktan vazgeçmiş durumdayım ancak allık ve far paletleri kadrajımda hala.Bakalım yazın bulabilirsem birkaç parça edinmeyi planlıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin süper olur canım fırçaları da set olarak değil bence beğendiğin bir iki parçayı tek olarak alabilirsin...teşekkürler :-))

      Sil
  17. Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deryanınsporgünlüğü teşekkür ederim:-))

      Sil
  18. Paleti çok beğendim de asıl fırçalar bi harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın güzelmiş hepsi gerçekten adını hak ediyor :-))

      Sil
  19. Zoeva fırçaları son zamanlarda aklıma nasıl girdi anlatamam, hayır hem ulaşamıyoruz hemde pahalı :)) Bayılıyorum şu sete,farlarında pigmentasyonları harika, hepsini güzel günlerde kullan dilerim canım, değmiş valla alışveriş on numara olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @benimtutkum ben de fırçaları almayabilirmişim dedim ama olsun yine de dediğin gibi sevdim ve içime sindi hepsi -)teşekkürler canım .-))

      Sil
  20. güzel günlerde kullan. Far paleti zaten hepimizin rüyası. Yılsonunda bir Almanya düşünüyorum, o yüzden buradan almak istemiyorum ama gördükçe de içim gidiyor. Fırçalara fiyatlarını biraz yüksek bulsam da ba-yıl-dım !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün teşekkürler canım.. fırçaları set olarak değil de tek tek 1-2 tane alırsan daha uyguna gelir sanırım..

      Sil
  21. hepsi çok güzelmiş güle güle kkullan =)

    YanıtlaSil
  22. Çok fazla makyaj yapmayla arası olmayan biri olarak bile fırçalara ve renklere bayıldım. Hepsini güle güle iyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kendimutfağındaşef çok teşekkür ederim :-))

      Sil
  23. Şu yazıyı okurken nasıl içim gitti anlatamam.O palet ♥ o harika fırçalar♥♥
    Hepsini güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ceyda çok teşekkürler :-))) ben de çok sevdim..

      Sil
  24. ayy çok güzelmiş ^.^ Blogunuzda çok hoşmuş bu arada merakla bekliyorum takibe aldım ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşenutbüyükgöz teşekkürler :-)) takibe aldım blogu..

      Sil
  25. Güle güle kullan ablacım. Hepsi harika. Fırçalara bende hastayım. Kullanmaya kıyamıyorum :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajdeneyimleri teşekkürler canım:-)) çok güzeller değil mi ben paleti ellemeye kıyamadım bir süre :-)

      Sil
  26. Çok güzel bayıldım ama allık paleti efsane <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam teşekkürler canım :-)) palet harika gerçekten de :-))

      Sil
  27. hepsi muhteşem görünüyor arada bir yuklu alısveriş şart :) gule gule kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lezzettramvayı evet insan mutlu oluyor teşekkürler :-))

      Sil
  28. Güle Güle Kullanın BAyıldım ambalajları falan şahane :))

    YanıtlaSil
  29. https://www.mellstore.com/index.php?route=product/search&search=Zoeva
    Bu adreste bulabilirsiniz ihtiyacı olan vardır diye düşünüyorum:)

    YanıtlaSil
  30. Merhabalar evet www.mellstore.com/zoeva adresinde tüm zoeva ürünlerini bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...