2 Haziran 2016

Sleek Gratis'e Gelmiş...

Geçtiğimiz hafta canımız Gratis'ciğimiz bize sevinçli bir haber verdi, İngiltere'nin meşhur kozmetik markalarından Sle Gratis'de satılmaya başladı. Gratis'in uygun fiyat politikası da göz önünde tutulursa zaten uygun fiyatlı olan markaya abartılı fiyatlar olmadan rahatça erişebileceğiz artık. Benim de daha önceden gözüme kestirdiğim Sleek'den bir kaç ürünüm var. Gerçi bunların 2 tanesi dönem ürünü ve sınırlı sayıdaydı bildiğim kadarı ile ama yine de genel olarak marka hakkında size fikir verecektir.
Sleek Cosmetics
Daha önce tek tek yazmışım bunları ama içime sinmiyor o yazılar artık, o nedenle sildim ve yeniden toplu olarak yazacağım.  Soldaki palet Arabian Nights, bu paleti görür görmez aşık olarak  Pellini'den almıştım. Diğeri ise i-Divine paletlerden Vintage Romance palet, bunun da hala satışta olup olmadığı konusunda bilgim yok. Üstteki tekli allık Antique, alttaki üçlü ise bir Holloween üçlemesi Pumpkin oluyor.

Sleek Cosmetics

Sleek markasının ambalajı siyah, kirlenmeye müsait ama ince ve sağlam, o nedenle kutularını atmamakta fayda var. 

Sleek Cosmetics

İlk olarak hayran olduğum palet, Arabian Nights bu hayranlığım küçükken bu hikayeleri çok sevmeme de bağlı biraz. Palet çok hoş özellikle gece makyajları için ideal bence tek eksiği bir baz rengi ama temadan dolayı böyle açık soft bir renk konmamış palete. 

Sleek Cosmetics

Üst sıranın swatchlarına bakarsak, Aladdins Lamp paletteki en favori rengim diyebilirim. Çok pigmentli ve yumuşacık bir yapısı var.  Bu sıradaki zayıf halka Sultans Garden ki neyse çok kullanacağım bir renk değil kendisi.

Sleek Cosmetics

Alt sırada Genie yine pigmenti bol bir far. Paletlerdeki kendinden sedefli ama simsiz farların yapısı çok yumuşak ve hepsi de inanılmaz pigmente sahipler. Mat olan farlar biraz tozutmaya uygun ve pigmentasyonları orta karar. En az pigmentasyona sahip farları içlerinde sim barındıranlar olarak tanımlayabilirim. Bunların yapıları da daha sert. Zaten hem yapıların hem de pigmentasyonların farkı swatchlarda açıkça görülüyor.

Sleek Cosmetics

Gelelim bir başka şahane palet, i-Divine Vintage Romance, bu paletin yapısı da yukarıda bahsettiğim ile aynı. Renkler farklı yapıda ve pigmentasyon da değişiyor. Ancak hepsinin ortak bir özelliği var, yumuşak olanlar bazsız da diğer hepsi de bir baz üzerinde mükemmel kalıcılar.

Sleek Cosmetics

Bu farların isimleri de şehirlerden esinlenilmiş. Genel favorilerim Court in Cannes ve Marry in Monte Carlo oldu. Propose in Prague paletin en zayıf ve tamamıyla mat olan tek rengi.

Sleek Cosmetics

Renk uyumlarını genel olarak sevdiğim palette üst sıradakiler ile alt sıradakiler birlikte kombinlenmeye çok uygunlar. Almak istediğim bir de orijinal palet var bu seriden. 

Sleek Cosmetics

Renkleri ile hemen dikkat çeken, Sleek'in bir kaç sene önce Holloween sebebi ile çıkardığı aşırı renk ve pigmentasyon içeren Pumkin paleti. Bu paleti pek kullanamıyorum ve gaza gelip aldığımı itiraf ediyorum. 

Sleek Cosmetics

Ortadaki renk Squash haricinde günlük kullanılacak renkler değil ya da bana göre değil diyelim ve kullansam bile fırçanın ucunu dokundurmam yetiyor da artıyor bile. İnanılmaz pigmentli bir yapısı var. Allıklar sert ve tozlanan yapıdalar ama bu tozlanma bana hiç kötü gelmiyor ancak bu şekilde azaltabilirim çünkü. 

Sleek Cosmetics
Ama rengi çok hoş ışıltılı bir gül kurusu, ben tabi hem blog satışından biraz kullanılmış aldım hem de kendim baya hırpaladım.


Sleek Cosmetics

Renk bu renk en favori rengim gerçekten bayılıyorum böyle gül kurusu-şeftali-kahve tonu içeren allıklara, hep bu renkleri alabilirim yani. Oldukça pigmentli ve kalıcı da bir allık. İçindeki minik ışıltılar da benim için bonus puan.

Benim elimdeki Sleek ürünleri bunlardı, Gelir gelmez Bakedkiss Illuminator, likit mat rujlar, yağ içermeyen fondötenlerini ve aydınlatıcı paletlere bakmak ve almak istiyorum. Umarım fiyatları da düşündüğüm gibi uygun olacaktır. Siz markadan neler almayı planlıyorsunuz?
Sevgiler..

58 yorum:

  1. markayı ilk defa duydum ama sectiğiniz ürünler çok güzel bende en kısa zamanda uğrayayımgratise :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @eminekanak teşekkürler güzel ürünleri var beğenirsiniz umarım :)

      Sil
  2. Hepsi çok güzel bu markayı heyecanla gelmesini bekleyen makyaj bloggerları var bende merak ettim özellikle allık beni benden aldı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahönen evet senelerdir yaza yaza geldi sonunda :))

      Sil
  3. Baya güzel bir alışveriş olmuş ve farların pigmentleri direk ilgimi çekti ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @merolina evet pigmentleri çok yerinde çoğunun :)

      Sil
  4. Çok mutlu oldum ya sonunda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beautybysyln evet yaza çize getirttik sonunda :))

      Sil
  5. Renkler bir harika iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
  6. Uygun fiyatlı oluşu sayesinde benim de edineceğim ürünler, güle güle kullan. Arabian Night gerçekten çok başarılıymış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet far paletleri 40 tl imiş galiba ki iyi gerçekten :)) arabian nights favorilerimden :)

      Sil
  7. Arabian nights, ne kadar güzel bir isim öyle. Aynı şekilde düşündüm hepsi koyu renk farların, 1-2 açık renk de koysalarmış keşke.

    bu arada henüz İzmir'e gelmemiş sleek. Şaşırdık mı? Hayır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam arabian nights adı gereği açık renk içermese de diğerinde olabilirdi hatta çok da hoş olurdu :) İzmir'e de gelir sanırım kısa zamanda burada da sırayla yolluyorlar sanırım

      Sil
  8. Yanıtlar
    1. @ankaraetkinlik evet duyduğumdan beri heyecanla bekliyorum :)

      Sil
  9. Şu rengarenk olan dışında renkleri idden çok güzelmiş. Herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir palete benziyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu bendekiler özellikle koyu renk paletler yoksa çok natural renkli olanları da var :))

      Sil
  10. Marka, her Gratis'e gelmemiş, yolumun üzerinde de satışı olan mağaza yok. İndirim döneminde yada bir fırsat olur da Metrocity'e falan yolum düşerse ben de karıştıracağım. :)) Teşekkürler İrem Hanım... <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog rica ederim :)) yavaş yavaş hepsine geliyor bizim buraya da stand kuruldu testerlar kondu ürünler de yarın konacakmış bekliyorum heyecanla :)

      Sil
  11. Paletlerin hepside çok güzel ama özellikle Arabian Nights çok hoşuma gitti <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @açelyadamdelen evet gördüğüm andan beri aşığım o palete :)

      Sil
  12. Vintage Romance en güzel paleti bence, bayılıyorum! Pumpkin allığı ben kullanamamıştım... Antiqued allık ise efsane! Güle güle kullanalım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet harika bir palet :)) allığı nasıl bir gazla aldım anlamadım o an için harika gelmişti ama tabi ortadaki renk hariç öylece duruyor neyse napalım kalsın o da artık :)) evet hem bunları hem de yeni alacaklarımızı güle güle kullanalım :)

      Sil
  13. i-Divine Vintage Romance paleti çok hoşuma gitti güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  14. Gratis çokta uygun fiyatlı bir firma değil ama Sleek ürünlerini getirmeleri çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @birminikbirminnoş bence fiyatları uygun özellikle de indirimde yurt dışından bile ucuza geliyor markanın paletleri tam hatırlamıyorum ama 8-10 pound gibiydi sanırım Gratis de 40 tl civarında satacakmış

      Sil
  15. renkler, pigmentler gerçekten çok iyi güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  16. Gül kurusu allığa bayıldıM! Ben rujları, fondöten ve kapatıcı paletini merak ediyorum. Acaba Gratis bir indirim yapar mı yakında markanın gelişine özel =) Yoksa hiç beklemeyip alsam mı, bilemedim :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş yapmasına yapar da ben de bekleyebilirmiyim bilemiyorum gerçekten :)))

      Sil
  17. Valla ben yakında pek bir şey almayı planlamıyorum açıkçası elimde bir kaç ürünü var ve bitirmem gereken o kadar çok ürün var ki.:)İlerde ihtiyaç olursa ve yeni birşeyler gelirse düşünebilirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajtelaşı ben aydınlatıcı palet ve mat rujlarından almak istiyorum :))

      Sil
  18. Sleek'ten ilk almayı planladığım allık Antique sanırım.Oh so Special palette de fena halde gözüm var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin oh so special'ı ben de istiyorum ama yeni Zoeva'yı alınca onu biraz daha erteledim :-))

      Sil
  19. en sondaki renk cidden çok hoşmuş. ben rujlarını çok merak ediyorum aslında ama bakalım kalırsa :) elinize sağlık ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygunevrim gratis'de bir ruj bir de matlardan denedim fena değil gibiler.. teşekkür ederim..

      Sil
  20. Bursa'ya gelmedi henüz bakmakla yetiniyoruz şuanlık :) Kahve ve bronz tonlarına bayıldım pigmentleri harikaymış :) yazı için teşekkürler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @büşragenç eminim en kısa sürede gelecektir :-)) rica ederim beğenmenize sevindim...

      Sil
  21. Bende de bad girl ve ultra matte v2 var pigmentleri çok çok başarılı arabian nightsda da gözüm kaldı güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @matmazelgreen ah benim daha bütün paletlerde gözüm var da işte :-)) teşekkür ederim..

      Sil
  22. Allığın rengine bayıldım. Çok güzel bir gül kurusu renk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi evet benim de en sevdiklerimden biridir :-))

      Sil
  23. Merhaba en kisa zamanda bakmak istedigim bir marka bende bloguma beklerim sevgiler :)

    bayankirpikk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  24. Gerçekten renkler harika. Gratise de geldiyse denemeye değer. Teşekkürler bu bilgi için. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @neşelisüsevim marka çok iyidir gerçekten ...

      Sil
  25. İndirime girince neler alsam diye düşünürken bu yazıyı okumam süper oldu ürün seçimleri çok güzel mutlu günlerde kullanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kitabımrujumojem ah ben bir indirim listesi yaptım ki sorma :-)))) teşekkürler ...

      Sil
  26. Sultans gardenda iyi bir renkmiş bence, ben olsam kullanırdım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun yeşil tonları çok favorim değil ondan herhalde .-))

      Sil
  27. Arabian nights'a ben de bayildim alinacaklar listesine eklendi :) aciklayici bir yazi olmus elinize saglik :)

    YanıtlaSil
  28. Markayı ilk kez duydum. Güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  29. i-Divine Vintage Romance paletin renklerine bayıldım.Eğer zahmet edip bursa,ya da gelirse birgün :) 2,li kontur mat ruj ve aydınlatıcı paletini almak istiyorum.Fakat far paletleri hakkında çok fazla tozutma ve dökülme olduğunu okumuştum.Senin yorumun olumlu geldi, the balm paletleri kadar tozutuyorsa sıkıntı yok.Burada ki palet fiyatlatı 50-55 tl diye hatırlıyorum.Ne yapalım alalım mı 1 tanecik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayselvrl canım balm paletler kadar tozutmuyor hatta Urban decay daha çok tozutur öyle diyeyim :-)) benim gözüm au natural ve o so special paletlerde ve 50 tl bu paletler için süper fiyat umarım zam gelmez..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...