6 Haziran 2016

Philips Lumea ile #benimzamanım Sonuç..

2 aylık Philips Lumea ile #benimzamanım deneme serimin sonuna geldik. Bir yanlış okuma ya da anlama sayesinde bir kere haftada 2 kullanmam haricinde bütün uygulamalarımı yaptım ve son uygulama üzerinden de 1 hafta geçti. Philips Lumea nedir, nasıl kullanılır burada ve burada yazdığım için şimdi direk 2 aylık uygulama sonucunda gördüklerime geçeceğim .

Philips Lumea


İlk izlenim ve sonuç yazısını 5 mayısta yazmışım yani tam bir ay olmuş. O zamandan bu yana 2 uygulama daha yaptım ve sonuçları paylaşabilirim artık. Uygulamaları daha önce de söylediğim gibi üst bacak ve yüz (çene ve bıyık) bölgelerinde yaptım. Hemen burada en sık sorulan sorulardan birine açıklık getirmek istiyorum. Alet veya ışınlar diyeyim bende yüz bölgemde kullandığım için lekelenmeye sebep olmadı. Zaten bu IPL lazerde işlemden sonra güneşten uzak durma süresi 2 gündür ki bu bu daha kuvvetli, merkezlerde kullanılan aygıtlar için geçerli. Ayrıca bu mevsimde ve her zaman  güneş koruma kremini de ihmal etmediğim için bir sorun yaşamadım. Ama tabi hormon dengesi farklı olanlar, cildi çok beyaz olanlar farklı sorunlar yaşayabilir.

Philips Lumea

Yine başka bir soru, tüyler gerçekten azalıyor mu, evet benim tüylerim ciddi bir azalma gösterdi özellikle yüzümdeki ince ancak kökleri siyah tüylerde %70-%80 bir azalma/geç çıkma durumu var. Sert fakat kökleri beyaz tüyler ise hiç etkilenmedi çünkü hiç bir lazer beyaz kökü görmüyor maalesef.
Aynı şekilde üst bacak ve kasık yani bikini bölgesi denilen alanda da oldukça iyi sonuç gördüm. Bu alanda tüyler beni bu yaz idare edecek şekilde azaldılar.  Yine burada bahsettiğim uygulama sonucu gördüğüm sonuç tamamen bana özeldir, benim cilt, tüy ve hormon yapıma uygun sonuçlardır. Uygulamayı yapan  kişinin hormon durumuna, tüy yapısına ve rengine ve hatta yaşına göre değişiklik gösterebilir.
Philips Lumea

Yukarıdaki başlık hassas bölge başlığı, ben uygulamalarımın çoğunu bu başlıkla yaptım. Bacak bölgesi gibi geniş alanlarda diğer büyük başlığı kullanmak tabi ki daha uygun ve mantıklı ancak benim tenimde o kadar çok ben var ki onların üzerine atış gelmesin diye hassas bölge başlığını kullandım. 

Philips Lumea'nın atış sayısı sonsuz değil bu arada, toplamda 140.000 atış yapabiliyor ki bu da oldukça yüksek bir miktar aslında. Yine uyumaya geçen tüyleri uyumaya devam ettirmek için duruma göre ayda bir ya da 2 ayda bir atışları tekrarlamak gerekiyor. Ev konforunda olduktan sonra bunun hiç bir eksi yanı yok diye düşünüyorum. Ben bundan sonraki uygulamamı tüylerin çıkış hızı ve miktarına göre bakarak 2 ya da 3 ay sonra yapmayı düşünüyorum.  Uzaktan bakıp bir türlü alma kararı veremediğim Philips Lumea'yı deneme fırsatı için Tavsiye Kanalı'na bir kere daha teşekkür ediyorum. Bu arada sizi de unutmadık. Elimde 30 hazirana kadar kullanabileceğiniz Philips Lumea için % 15 indirim çeki var.  10 hazirana kadar bu postun altına istiyorum yazanlar içerisinden çekilişle 2 kişiye bu kuponları yollayacağım. Siz de bu postun altına veya instagramda  #benimzamanım etiketi ile Philips Lumea deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.
Sevgiler..

61 yorum:

  1. Ev konforunda olması süper :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun evet çok rahatlıkmış hakikaten...

      Sil
  2. İrem'cim, hepimizin olumlu sonuçlar almasına çok sevindim! Ya benim kafama ben işi takıldı... Yani benim ben olmayan yerim yok neredeyse... nasıl sakınacağım ya da zararı nedir? Katalogda göremedim bununla ilgili bir uyarı... öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet benim de çok benim var o yüzden onların etrafından dolanarak ufak hassas bölge başlığı ile atış yapıyorum benlerin üzerine gelmemesi lazım kesinlikle...

      Sil
    2. Aaaa su ben konusuna hiç dikkat etmedim . Ben de çok fazla bene sahibim. Farklı bir markanın ürününü kullanıyorum. Çok memnun kaldım.

      Sil
    3. @balböceğiilekozmetik canım sakın o benlerin üzerine atış yapma böyle bir ışına hafif de olsa maruz kalmamaları gerekir bence..

      Sil
  3. Sonunda bitti ... Bekliyordum ...
    Anlattıklarına göre düşünülebilir bir ürün gibi duruyor canım ...
    Çok teşekkürler bilgilendirme için ...
    Keyifli günler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @didemika evet kesinlikle alınabilir bir ürünmüş bence..:-))

      Sil
  4. THIS IS NICE
    http://www.melodyjacob.com/

    YanıtlaSil
  5. ne güzel bir tecrübe olmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet çok memnun kaldım :-))

      Sil
  6. Ne zamandır beklediğim yorumlar gelmeye başladı, evde olması benim içinde tercih sebebi çünkü. Olumlu sonuçlar almanıza sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @haticeşendoğan evet evde olması gerçekten büyük avantajmış...

      Sil
  7. şu yüzde özellikle kullanımını çok merak ediyordum. ben çünkü ne ağda ne iple aldıramıyorum cildim anında kabarıyor. ancak bu şekilde bir sonuçta olmamış sizde.
    güzel günlerde kullanın
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda ah o ağda bana öyle fena olurdu ki kabarmak bir yana acıdan bayılırdım neyse ki yaptırdığım hiç bir lazer uygulaması bu da dahil ne acıttı ne de cildimi tahriş etti.. teşekkür ederim .-))

      Sil
  8. Bundan sonraki dönemde de güle güle kullan İrem'cim.Bu cihaz tam bir rahatlık bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin teşekkürler canım bence de büyük rahatlıkmış sen de öyle :-)))

      Sil
  9. ev konforu ve güzel sonuç, çok iyiymiş. Teşekkürler yazı için:')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @meleksalman o randevu al git yaptır dön sorunu olmayınca süper oluyormuş gerçekten de :-)) rica ederim..

      Sil
  10. Evde kendin yapabiliyor olmak rahat tabii. Büyük rahatlık diğer yöntemleri düşününce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevdicann evet ev konforundan 15-20 dakikada işim bitmiş oluyor süper :-))

      Sil
  11. benim de aklımda ama cesaret edemeyenlerdenim şimdilik :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @modamasalları bence alınabilirmiş gayet işe yarıyor...

      Sil
  12. Ben de istiyordum ama korkutuyordu , teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @merolinasarrest acıdan falansa hiç korkacak bir şey yok acıtmıyor bile ..

      Sil
  13. Aslında ev konforunda böyle bir etkiye sahip olmaz çok cazip.

    YanıtlaSil
  14. Yazı için teşekkür ederim bu cihazı alıp almamak konusunda kararsızım.Tekrar bakabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevgibolat bak bence de işine yarar umarım...

      Sil
  15. Benim de çok benim var İrem Hanım, uyarınız bence çok iyi oldu. Ben yaz sonu almayı düşünüyorum :) Çok teşekkürler ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog aman dikkat o zaman hem güneşten hem de lazer ışınlarından korumak çok önemli benleri..

      Sil
  16. Kesinlikle İrem Hanım herkeste aynı sonucu vermeyecektir. Ben çok merak ediyorum bu cihazı epilasyona gitmeye artık üşenir oldum seanlar bitse bile tüyler bitmeyince ciddi sıkıntı :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gözdeninbloggünlüğü işte o kalanları da çok güzel temizliyor bu alet Gözdecim ..

      Sil
  17. Bende uzun zamandır bu tip cihazların araştırmasını yapıyodum. Aydınlattığın çok iyi oldu adaşım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kekdilimi :-)) beğenmene çok sevindim..

      Sil
  18. Olumlu sonuçlar almana sevindim canim.

    YanıtlaSil
  19. Ben de çok memnun kaldım, bikini bölgesi haricinde :) çok beyaz olmama rağmen herhangi bir leke oluşumuna neden olmadı.

    YanıtlaSil
  20. Nasil oldugunu merak ettigim bir urundu cok tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklimutfak rica ederim beğenmenize sevindim..

      Sil
  21. Atış sınırını anlamadım, ömrü boyunca mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elitstil evet 140.000 atış aletin ömrü ama daha sonrasında Philips yetkili servislerinden yeniden doldurulabiliyormuş sanırım..

      Sil
  22. Alsam mı değer mi değmez mi derken yaz geldi. Kışa yeniden düşünürüm ber artık:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu yazın güneşten yanınca olmaz zaten..

      Sil
  23. Bunun dışarıda olanını tecrübe etmiştim. Memnun kalmıştım... Yüz bölgesinde hassas başlıkla kullanılabilir olması konusu dikkatimi çekti. Philips Lumea'yı aklımın bir köşesine yazıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @zülalgaripkuş evet o hassas başlık benim çok işime yaradığı için özellikle önemli benim açımdan :-))

      Sil
  24. ev konforunda güzel ürün fakat bıraktıktan sonra eskisinden daha kötü olur mu korkusu yüzünden almaya cesaret edemedim :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @alakadın şimdilik kötü bir sonuç almadım ben yaz boyunca ara verdim sonbaharda güneş mevsimi kapatınca bir seans daha yapacağım tüyler uyumaya devam etsin diye..

      Sil
  25. Bende kullanıyorum lumea yı yaklaşık 1 sene oldu ben alalı belki de daha fazla :) ilk aldığımda düzenli kullandım istediğim yerlerde çok ciddi azalmalar oldu hatta ince tüylerim bile azaldı bende. Çok büyük bir hayat kurtarıcı benim için yalnızca bacaklarıma kullanamıyorum baya bi vakit harcamak gerekiyor :D üşengeçlik ...
    Ama lumea nın varlıığı bile beni çok mutlu ediyor . Kesinlikle tavsiye ediyorum !! Özellikle güzellik merkezlerine gitmek istemeyenler için birebir gerçekten istedigin zaman elinin altında ve istediğin gibi kullanabiliyorsun . benim ki de 140.000 atışlı ama şu an bi üst modeli daha çıkmış :( daha fazla atış gücüne sahip ve 3 başlığı varmış . gerçii 140.000 atış 5 yıla falan tekabül ediyormuş yaklaşık olarak :) o da düzenli kullanırsan tabi :) neyse çok uzun yazdım sizii takkipteyim çok yararlı paylaşımlarınz var bu aarda teşekkürler... :)

    YanıtlaSil
  26. birde yüzünüze nasıl uyguluyorsunuz ben yapmak istemedim :( korktumm tüyleri jiletle almamız gerekiyor diye :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tekinaygül çok teşekkürler.. ben yüzüme mini başlık ile bıyık ve çene bölgesine uygulama yapıyorum yaparken gözlerimi kapatıyorum herhangi bir sorun olmasın diye tüylerde özellikle çenede baya bir azalma var şu anda.. kökleri siyahsa görüyor ama sarı ve beyaz köklü ince tüyleri görmüyor maalesef..tüyleri jiletle almıyorum tabi makasla keserek kısaltıyorum o şekilde de oluyor..

      Sil
  27. Geçen yıl kullanmılsınız şuan durumunuz nedir öğrenebilir miyim. Ona göre alacağım teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @büşraa durum iyi ama arada tekrar hatırlatma atışı yapmak gerekiyor..

      Sil
  28. Siz kullanali baya olmus goruyorum ki, gercekten memnun musunuz azalma olmustur muhakkak ama mesela bu atis yapma sureniz ne kadara uzadi? Bikini bolglesi ozellikle ne durumda bir de nemli bir bolge oldugu icin bitmesi cok zor diye biliyorum hala sık mı tüyler yoksa gözle görülür derecede seyrek mi? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adsız bikini bölgesi bitmedi tabi ama diğer bölgelerde hiç tüy yok bende aklıma geldikçe atış yapıyorum artık ama aslında ayda bir düzenli yapsam daha iyi olur sanırım :-)))

      Sil
  29. Merhaba lumea kullanalı uzun süre olmuş 2 yıl önce bikini bölgesi için bitmedi demişsiniz peki şimdi bitti mi bikini bölgesinden kast ettiğim genital bölgeye uygulayıp sonuç aldınız mı cevaplarsanız çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @anonim ben zaten bütün bölgeler için lazere gitmiştim lumeayı ekstra koruma için kullanmaya devam ettim tamamen değil ama ciddi ölçüde bitti. bir de kıl kökü ne kadar koyuysa o kadar etkili tabi...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...