12 Ekim 2015

#renginibul Etkinliği Sponsonları part1...

Geçtiğimiz hafta Buket ve Ebru'nun Taksim Feronya Hotel'de gerçekleşen #renginibul etkinliğinden ve etkinlik gününden burada bahsetmiştim. Şimdi de o gün hem aramızda olan, gelip bize ürünlerini tanıtan, hem de güzel ve yeni ürünleri ile bize destek olan şahane sponsorlarımızdan bahsetmek istiyorum. Tabi o kadar çoklar ki tek yazıda bitiremeyeceğim. O yüzden 3 bölüm halinde yavaş yavaş yazmayı planlıyorum, umarım hoşunuza gider.

Pastel Kozmetik
İlk olarak yolladıkları kutuyu açtığımız anda herkesi sevince boğan Pastel Kozmetik'den bahsetmek istiyorum. Gerçekten son zamanlarda çıkarttıkları ve herkesin denemek için ölüp bittiği ne varsa kutuya koymuşlar, çok teşekkür ederiz. Tabi ürünleri kısa süre içinde topluca ve ayrıca yazacağımı söylemeye gerek yok.

kozmela.com

Uzun zamandır alışveriş yaptığım ve ilk Sigma fırçalarımı aldığım Kozmela ise bize dopdolu bir makyaj çantası yollamıştı. Biliyorsunuz sitede mineral makyaj ve kozmetik ürünlerinden, uygun fiyatlı renkli kozmetiğe, şampuandan makyaj fırçasına kadar her şeyi üstelik dönem dönem de yapılan süper indirimler ile alabiliyorsunuz.  O gün bizler için Young Blood, Jane Iredale, Essence ve Sigma ürünlerinden oluşan yollamışlar, teşekkürler.


Revox at kuyruğu serumu

Daha önce şampuan ve saç bakım maskesini kullanarak burada bahsettiğim Revox yeni çıkan At Kuyruğu Serumunu yollamış. Bu gerçekten mevsim dönümü nedeni ile yine dökülmeye başlayan saçlarıma ilaç gibi gelecek.

Rawganic facial wipes

Rawganic markası ile daha önce tanışmıştım. Makyaj temizleme mendilleri benim zevkime göre biraz kuru yapıdalar ama temizlemesi fena değil. Bir de açıldı mı hemen kullanmak gerekiyor çünkü yapısı nedeni ile çabuk kuruyor. 

Zao Organics

Yine ilk çıktığı zamanlar büyük bir heyecanla sürpriz kutusunu beklediğim Lila Kutu bu sefer de bizi sevindirerek denemeyi istediğim markalardan biri olan Zao Organics Fondöten yollamış. Ayrıca da bu kedili makyaj çantası da yine Lila Kutu'nun hediyesi, bayıldığımı söylememe gerek yok sanırım, teşekkür ediyorum. Ayrıca o gün etkinliğimizde bir de workshop düzenleyen Zao Organics'e de teşekkürler.

Eva Maree Lips filling complex

Son zamanlarda baya adını duyduğum ve dudakları sürüldüğü anda düzgünleştirip,  dolgunlaştırmayı vaat eden Eva Maree bizlere ürünlerini denememiz için yollamış Bakalım bir kaç gündür düzenli kullanmaya çalışıyorum, yorumlarımı yakında paylaşacağım.

Note Cosmetics

Hayatımıza kısa süre önce giren ama ürünleri ile hemen gönlümüzü kazanan Note Cosmetics ilk defa deneyeceğim tekli far, ruj ve ojeden oluşan bir paket yollamış. Note Cosmetics ojelerine zaten bayılıyorum, bu rengim de yoktu iyi oldu. Markanın daha önce Top Orange isimli rujunu deneyip sevmiştim bakalım bu ruj nasıl. Farın ve rujun yorumu kısa süre sonra blogda olacak.

Dermalogica

Ürünlerinin deneme boyları uzun süre yeterli olan, gıdım gıdım kullandığım Dermalogica cilt yaşlanmasına 3 kolay adımda önlem almayı hedefleyen #agesmart setini ve cildinizdeki koyu lekelerin azalmasını ve cildinizin aydınlanmasını hedefleyen  #powerbright setlerinin deneme boylarını yollamış. Daha öce kullandığım deneme boyları gibiyse en az bir ay yeteceklerdir. 

dermokil

Kil maskelerini uzun süredir kullandığım, günlük nemlendirici kremine bayıldığım Dermokil Kozmetik  bu defa ilk defa deneyeceğim temizleme sütü-jeli ve sivilce ve siyah nokta temizleyici, salisilistik asit içerek Extreme Kil Maskesinden yollamış. Bu maskeyi 3 defa kullandım şimdiye kadar, yanak bölgemde çıkma cüreti gösteren bir sivilceyi anında söndürdü ve geçirdi. Bakalım bir kaç defa daha deneyeyim aynı sonucu alırsam şahane bir şey olacak.

Bebak hair conditioner

Ürünlerini özellikle acıbadem sütünü uzun yıllardır zevkle kullandığım Bebak ürün yelpazesini iyice genişletti. Temizleme jelleri, sütleri, gül suları, kakaolu ve havuçlu vücut sütleri derken, şimdi de saç bakımına el attı. Argan yağı içeren durulanmayan sıvı saç kremini ilk defa deniyorum ve denediğim kadarı ile kendisi ile anlaşacağız sanıyorum. 


topicrem

Daha önce akneli ve yağlı ciltler için temizleme jeli ve kremini kullandığım Topicrem yine denemek istediğim bir ürününü yüz ve göz makyaj temizleme suyunu yollamış. Markaya olan güvenimden ötürü de bu temizleme suyunu zevkle kullanacağım.

le soleil

Saçları ve özellikle kafa derisi güneş görmeyenler için özel üretilen Le Soleil şampuan bir süredir raflarda gördüğümüz yeni ürünlerden. Önceleri sadece tesettürlü hanımların kullanabileceği gibi bir ürün diye düşünsek de, bone ile şapka ile çalışan o kadar çok meslek grubu var ki hepsine hitap eden bir şampuan. Hatta kış aylarının güneşsiz günlerinde herkes kullanabilir diye düşünüyorum. Bunu da iki türlü deneyeceğim. Şampuanın bir kısmını kış için kendime ayırdım. Yarısını da türbanlı bir arkadaşıma verip deneteceğim, bakalım sonuç nasıl olacak.


hierapolis ilkyaz kolonya

Yeni başlayan kolonya aşkım Hierapolis'in İlkyazı ile devam ediyor. Kokusu çok naif ve hoş, yazın body mist olarak da kullanılabilecek gibi geldi bana.

Evinal Paris

İlk defa tanıştığım bir marka da Evinal Paris oldu. Şu anda hakkında yazacağım fazla bir şey yok, deneyeceğim bakalım.

Pierre Fabre Turkiye

Elancyl selülit karşıtı ürünleri yaz boyunca kullanmış ve burada yazmıştım.  Eau Thermal Avene yüz temizleme köpüğünü ise şu an kullandığım Avene temizleme jelim bitince denemeye başlayacağım. Klorane saç maskeleri ile iyi anlaşıyor saçım bakalım bu da iyi çıkar umarım. Bütün bu güzel ürünler için de Pierre Fabre'ye teşekkür ediyoruz.


pellini official

Instagram'da görmüşsünüzdür belki Pellini Official diye bir satıcı var. Türkiye'de bulunmayan pek çok marka ve ürünü bulup getiriyor. Ben kendisinden daha önce de alışveriş yapmıştım, son derece hızlı ve güvenilirdir kendisi. Türkiye'de bulunmayan iki markanın Elf Kozmetik ve LA Colors'un ürünlerinden yollamış bize, teşekkürler Pelin.

Avon

Çoğumuzun bildiği ve en az 1-2 ürününü kullanmış olduğu bir marka, Avon'da yeni 3D plumbing yani dolgun gösteren rujlarından 3 tane yollamış. Tam da kış renkleri hemen kullanıp yazmaya çalışacağım bunları da.

Splat toothpaste

Diş macunlarını ve ağız köpüğünü severek kullandığım Splat,  Medical Herbs ve BlackWood macunlarından yollamış. Teşekkür ediyorum. Splat Dişmacunu yazımı buradan okuyabilirsiniz.

Absolution La Creme du teint

Yaşam Dükkanı tarafından gönderilen Absolution La Creme du Teint ise dener denemez favorim oldu. İnstagrama da yazdım, cildimi canlı ve parlak gösterdi. Kapatıcı değil ama cilt tonunu iyi eşitleyen bir krem. Bir süre için fondöten-BB-CC üçlüsünü bir kenara bırakıp bunu kullanacağım sanırım. Ayrıntılı yorum yakında blogda olacak. 

Limonian

Çoğu blogger arkadaşımdan görüp, duyduğunuz Limonian 4 ürünle destek olmuş etkinliğe. Özellikle Silk Body Peeling o kadar beğenilmiş ki ben de hemen açıp denemeye başladım. Sonuçlar ve tabi diğer ürünler de yakında blogda olacaklar.

Bu yazıyı burada noktalıyorum ama bu demek değil ki sponsorlar bitti, bu konuda en az 2 yazı daha yakında burada olacak. Bu etkinliğin mimarları Buket ve Ebru'ya da bir kere daha teşekkür etmeliyim bu kadar güzel ürünlerle beni tanıştırdıkları için.
Sevgiler..

28 yorum:

  1. Her zaman ki gibi şahane yorumlaman için çok teşekkür ederim iyi ki varsın seni seviyorum....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hayatımakyajla canım çok teşekkürler sevgiler :-))

      Sil
  2. Çok güzel hediyeler :) Pastel'in, palet ve Moonlight detaylarını blogunuzda okumak için sabırsızlanıyorum :) Güzel günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @boyanbayan onlar öncelikli zaten :-)) çok teşekkürler...

      Sil
  3. özenle hazırlanmış her şey

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatmaardalı evet herşey harikaydı :-))

      Sil
  4. hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş teşekkür ederiz, iyi ki oradaydın canım benim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buketboydaş herşey çok güzeldi çağırdığınız ve güzel dostluğunuz için ben teşekkür ederim sevgiler :)

      Sil
  6. Ay harika yorumları merakla bekliyorum. Bu etkinlikten Ankara'da da isteriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @byözlem tabi en kısa zamanda denemeye aldığım ürünleri yazmaya başlayacağım :))

      Sil
  7. Pastel gerçekten oldukça cömert davranmış. Güzel günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi evet çok mutlu etti bizi gerçekten :-)) teşekkürler...

      Sil
  8. Ürünlere ba-yıl-dım! ^-^ Güle güle kullan canım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sanatınsaklısırları teşekkür ederim :-))

      Sil
  9. Her biri birbirinden güzel ürünler.Sağlıkla,mutlulukla kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet canım teşekkürler sen de :-)))

      Sil
  10. Ne çok isterdim o etkinliğe katılmayı :) Güle güle kullanın ürünlerinizi inşallah :) Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hayalbayraktar çok teşekkür ederim :-)))

      Sil
  11. Hepsi de birbirinden güzel hediyeler, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  12. Çok şık, çok güzel ürünler. Note kozmetik ürünlerinin renkleri çok güzel. Lesoleil şampuan ben de kullanıyorum ve çok memnun kaldım.Hepsini güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kendimutfağındaşef çok teşekkürler :-)) le soleil'i çok merak ettim zaten hemen deneyeceğim onu..

      Sil
  13. Topicrem yazinizi 4 gozle bekleyecegim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elitstil hemen başlayayım kullanmaya o zaman :-))

      Sil
  14. Ben bu blogger etkinlik olaylarını hiç bilmiyorum.Rica etsem biraz bahseder misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @salihaaydınlı bir önceki yazıda etkinliği anlatmıştım, bir ya da birkaç kişinin düzenlediği ve 10-15 blogger bir araya geldiğimiz toplantılar oluyor.. katılımcı firmalar da ister bizzat gelip ister sadece ürün yollayıp yeni ürünlerini tanıtıyorlar biz de kullanıp blogda -instagramda tanıtıyoruz...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...